Το επιβεβαίωσα κι εγώ, αφού πέτυχα τα DVD σε περiπτερο κάτω από το σπίτι μου.
Τα torrent αποσύρθηκαν και το project έγινε Drop. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Είναι θετικό να βλέπουμε καινούργιες προσπάθειες αλλά δεν πιστεύω να πούμε και την αλήθεια ότι η δουλειά τους θα είναι καλύτερη από την αντίστοιχη που έχει γίνει μέχρι στιγμής από τα ελληνικά groups που ασχολήθηκαν(Animeclimpse,Animearth και Taka-greece...)
Ίσα ίσα για να μπείτε στη διαδικασία να τα αποσύρετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο...
Λυπάμαι που βλέπω πολλές από τις δουλειές σας όπως για παράδειγμα το Kaze no tani no Nausicaa να έχουν αποσυρθεί εξαιτίας των δικαιωμάτων... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Μεταφράζουμε για την δική μας ευχαρίστηση, μεταφράζουν για το κέρδος. Δεν υπάρχει σύγκριση. Geutella στο οπισθόφυλλο έλεγε για τα τεύχη του manga που ήδη κυκλοφορούν. Όλη η σειρά θα κυκλοφορήσει λογικά, θα πάρω αύριο ένα τηλεφωνάκι να δω. Για λεπτομερή ανάλυση της κυκλοφορίας, συντονιστείτε σήμερα στις 23:00 στο AnimeCast
Τώρα πλάκα μου κάνεις..;Trelosie,εεε;
Αυτό είναι κάτι που είχες κάνει σαν υπόδειξη στην σελίδα της taka-greece...
11 Dec 11, 13:27
Trelosios: Όχι φίλε Dark(phoenix) να μη το ανεβάσει κανείς! Εγώ προσωπικά αν το δω ανεβασμένο θα το αναφέρω! Αυτοί εκεί πέρα κάνουν μια προσπάθεια να φέρουν άνιμε στην Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να τους υποστηρίξουμε!
Και εδώ εσύ το ψάχνεις στο ίντερνετ σε ψηφιακή μορφή!!!;;;
Με έχεις μπερδέψει η έχεις πολλές ιντερνετοπροσωπικότητες;;;
Φυσικά δεν το έγραψα για να κατηγορίσω απλά με έχεις μπερδέψει!
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 11, 2011 9:19 pm
Τίτλος:
Αμήν και πότε θα δούμε κάποια στιγμή να παίζει ναρούτο στην ελληνική τηλεόραση!! (ποτέ... )
Αλλά πάντα είναι ευχάριστονα βλέπουμε στην Ελλάδα τέτοιες κινήσεις. Ελπίζω τουλάχιστον να σέβονται περισσότερα το προιόν από κάτι αντίστοιχες funimation. Θα ταν κρίμα μια τέτοια προσπάθεια να μην βρει απήχηση σε νέα παιδάκια λόγω κακής δουλειάς. Το προιόν είναι φοβερό επομένως αν αποτύχει θα φταίνε όλατα άλλα. _________________
Μονο να μη γινει η ιδια με το Dragonball που εμενα με στεναχωρησε πολυ γιατι επαιξαν με τις ωραιες μνημες που ειχαμε (Βασιλακης Καϊλας speaking).
Γιατι αν γινει αυτο τι να πω... Αφηστε να κανουμε εμεις τη δουλεια και εσεις να κατεβαζετε για να καταλαβετε πως γινεται η διαδικασια μπας και αλλαξει κατι....
Naruto στην τηλεοραση? Θελουυυυυ αλλα μαλλον ειναι ψιλοαπιθανο. Θα ηθελα να δω καποιον να στηνει ενα καναλι που θα παιζει διαφορα cartoon και ανιμε καλης ομως παραγωγης. Αυτο θα ειχε σιγουρη επιτυχια..
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας