Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 30, 2011 6:52 pm
Τίτλος:
rasraziel έγραψε:
Τα transmitters έχουν και άλλη χρησιμότητα. Να μεταδίδεται το οπτικό πεδίο από τον έναν στον άλλο. Συν το ότι ο Kabuto έχει πλέον επικεντρωθεί 100% στον έλεγχο του Muu για να μιλάει με Madara.
Εγώ έχω καταλάβει πως το ενωμένο οπτικό πεδίο είναι ιδιότητα του rinnegan (Λογικά ο Tobi βλέπει ότι βλέπουν και τα jinchuriki αλλά δεν νομίζω να έχει καρφώσει transmitters πάνω του. Αν και θα πρεπε δεδομένουν την εμφάνιση του Nagato που ήταν σαν ανθρώπινη αντένα)
Τα transmitters είναι για να ελέγχουν όλο το σώμα. Όταν Ναρούτο-Nagato είχαν βρεθεί face to face ο Nagato του είπε ότι από τόση κοντική απόσταση μπορεί να τον ελέγξει. Χώρια ότι ο Nagato κοντρόλαρε νεκρά σώματα. Μόλις αφαιρούσες τα transmitters τα σώμα σταματούσε να κουνιέται.
Τέλος πάντων, Edo Tensei και transmitters μου φαίνεται πως έρχονται σε αντιπαράθεση. Ποιος εν τέλη κοντρολάρει εντελώς τα jinchuriki? Έχω ξαναναφέρει πως σιχαίνομαι το Edo Tensei γιατί περιπλέκει πολύ την ιστορία και πιθανόν να αφήνει τρύπες? Το ξαναλέω.. _________________
εμενα με ψιλοχαλασε λιγο το και παλι μαχη με μαζικα rinegan, αλλα ηταν αναμενομενο. Οπως ειναι αναμενο και το αποτελεσμα. Εδω τα νικησε μονος και χωρις τη δυναμη του kyuubi, και τωρα που ειναι και με τον bee θα δυσκολευτει; το μονο που ελπιζω ειναι να ειναι μια καταπληκτικη μαχη(οπως ηταν ολες μεχρι τωρα) και να μη τη κανει σουπα και μας ξενερωσει.
Και εγώ περίμενα περισσότερα μετά από τόσες μέρες αναμονής...
.::Rey::. έγραψε:
Γνωρίζουμε ότι ο Tobi μπορεί να κοντρολάρει εντελώς ένα άτομο-jinchuriki (4o mizukage). Ok ίσως δεν μπορεί με το sharingan του να κοντρολάρει όλα τα jinchuriki.
Αλλά πριν έρθει ο Kabuto να του προτείνει συμμαχία, δεν ήξερε να χρησιμοποιεί Edo Tensei. Άρα αποκλείεται το original σχέδιο του να ήταν να κάνει extract τα tailed beasts μόνο και μόνο για να κάνει edo tensei τα jinchuriki, να τους ξαναβάλει τα tailed beasts προκειμένου να τους έχει full under control.
Επίσης τους transmitters τι τους θέλει? Αφού τα jinchuriki είναι με Edo Tensei. Αυτό θα σήμαινε ότι ο Kabuto τους ελέγχει. Δε μου πολυαρέσει έτσι όπως το πάει ο Kishi..Προλύ τραβηγμένη η ιστορία.
Συμφωνώ αλλά ίσως και να το έκανε αναγκαστικά γιατί μπορεί να μην έχει την δύναμη να τους αντιμετωπίσει ο ίδιος(ο Tobi)...
Γενικά πάντως το τραβάει υπερβολικά νομίζω και συγκριτικά με τα προηγούμενα chapters δεν έδειξε και τίποτα τρομερό... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ok δεν το περίμενα, και σίγουρα δεν με χαλάει καθόλου να δω Kakashi και Gai team up απλά δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν όπως είπε και o Madara εναντίον 6 v2. Εκτός και αν το σχέδιο είναι Νaruto-Bee να βγάλουν τα transmitters από τα jinchuriki όσο Gai-Kakashi απασχολούν Madara.
Βέβαια ήλπιζα να δω τι έγινε και με Kakashi vs 7 Mist Swordmen. Αλλά πότε δε ξέρεις. Μπορεί ο Kishi να μου κάνει το χατήρι.
εγω παλι εκει που εσκασε την κλοτσια ο guy περιμενα να σπασει η μασκα.....
δεν μου αρκει αυτη η μεταμορφωση των tailed beasts....θελω και την τελικη...
Ωραιο chapteraki και μπραβο που δεν τη τελειωσε με τη μια τη μαχη αλλα μας αφησε να περιμενουμε πως θα δουμε τα tailed beasts κανονικα οποτε θα γινει τρελη μαχη. Και το καλυτερο για μενα....επιστροφη kakashi
Naruto,as far as I remember,was always uncool...^
Εγώ ήθελα να δω λίγο από την μάχη με τον Madara(ελπίζω να την δείξει και να μην κάνει καμιά βλακεία και την παραλείψει)
Το σημερινό επεισόδιο το είδε κάνεις??Είναι και αυτό filler ή έφτασε επιτέλους στο κωλονήσι?? _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας