Ένταξη: 22 Αύγ 2010
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 03, 2011 1:19 pm
Τίτλος:
Evian Teos έγραψε:
Και λεει να είναι καμιά βλακεία που ζωγραφίζει κάποιος από το team έτσι γιατί του ΄ρθε και εμείς έχουμε πιαστεί {σαν βλάκες σύμφωνα με αυτό το σενάριο} και τρώμε τον χρόνο μας με το να κάνουμε υποθέσεις και σενάρια για το τι κρύβεται πίσω από το Υ.Μ.Ρ.Τ{Υποπτο,Μυστηριώδες,Ροζ,Τερατάκι} το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα απολύτως τίποτα!{Συμφωνά με αυτό το σενάριο πάλι}
χαχαχ ( νομίζω είναι το πιο πιθανό σενάριο αυτό.....) _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 03, 2011 1:24 pm
Τίτλος:
Παιδιά μην ψαρώνετε. Δεν έχω δει πάρα πολύ Fairy Tail βέβαια (καμιά 20αριά επεισόδια) αλλά αν κρίνω από το One Piece υπάρχει πάντα ένας άκυρος χαρακτήρας ( βλ. pandaman). Τώρα γιατί εμφανίζεται δεν ξέρω. Μπορεί να είναι κάποιο εσωτερικό αστείο ανάμεσα στους δημιουργούς, μπορεί να είναι ίσα ίσα για να ιντριγκάρει το κοινό, μπορεί χίλια δύο. Πάντως λίγο δύσκολο αυτός ο χαρακτήρας να παίξει ρόλο στο μέλλον της υπόθεσης. _________________
Παιδιά αυτό το ροζ πλασματάκι είναι όπως είπε και ο Deykalionas17 ένας άκυρος χαρακτήρας που για κάποιον λόγο χώνει ο δημιουργός σε ανύποπτες σκηνές.
Είναι 99.9% απίθανο να το δούμε να παίζει κάπου ρόλο στην υπόθεση.
Απλά είναι γνωστό ότι οι διάφοροι mangaka τη βρίσκουν με το να πετούν τέτοιους χαρακτήρες, που πολλές φορές συμβολίζουν τους εαυτούς τους ή κάτι αγαπητό σε αυτούς.
Στα δικά μας, ευελπιστούμε μέσα στη βδομάδα να σας δώσουμε σιγά σιγά τα επεισόδια που "χρωστάμε", so be prepared! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Στα δικά μας, ευελπιστούμε μέσα στη βδομάδα να σας δώσουμε σιγά σιγά τα επεισόδια που "χρωστάμε",so be prepared!
Είμαι ο μόνος στον οποίο αυτό ακούστηκε σαν "για αυτό προετοιμαστείτε ψυχολογικά"...?? _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Να ρωτήσω κάτι;
Γιατί αλλάζετε τα ονόματα;Έχω προσέξει ότι έχετε αλλάξει μερικά ονόματα από τους χαρακτήρες.
π.χ. από Laxus σε Luxus
ή από Mystogan σε Mist Gun
Να ρωτήσω κάτι;
Γιατί αλλάζετε τα ονόματα;Έχω προσέξει ότι έχετε αλλάξει μερικά ονόματα από τους χαρακτήρες.
π.χ. από Laxus σε Luxus
ή από Mystogan σε Mist Gun
Δεν αλλάζουμε κάτι. Απλά επιλέξαμε αυτούς τους τρόπους γραφής. Απ' όσο ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο artbook με τις λατινικές γραφές των ονομάτων. Αλλά όταν εμφανίζεται πρώτη φορά κάποιος χαρακτήρας, επιλέγουμε με ποιον τρόπο θα γράφουμε το όνομά του.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, δεν υπάρχει ακριβής αντιστοιχία της ιαπωνικής γραφής στη λατινική. Έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές για την απόδοση των χαρακτήρων. Στην ομάδα, είμαστε όλοι αναγνώστες του manga από τα πρώτα του chapter, οπότε δείχνουμε μια αδυναμία στον τρόπο γραφής που έιχαν επιλέξει τα group που μεταφράζαν αρχικά το manga.
Πολλές καινούριες ομάδες, διαλέξαν άλλους τρόπους γραφής, αλλά δεν μπορούμε λόγω ομοιομορφίας να αλλάζουμε τα ονόματα ανά επεισόδιο.
Και τέλος, θα παραθέσω δύο περιπτώσεις χαρακτηριστικές:
1) Η Erza. Το σωστό είναι Elsa. Όμως, αυτό φάνηκε στην πρώτη σελίδα ενός chapter στο manga πολύ προχωρημένο, οπότε μέχρι τότε όλοι το γράφανε Erza. Θα σας άρεζε αν το αλλάζαμε σε Elsa;
2) O Gerard. Πολλοί τον γράψανε στο anime σαν Jellal. Είναι γνωστό ότι οι ιάπωνες δεν έχουν λάμδα και το γράφουνε με ρο. Οπότε, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, αν ο δημιουργός δε βγάλει κάποια επίσημη γραφή, ο καθένας μπορεί να το γράψει όπως αυτός επιλέξει. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν αλλάζουμε κάτι. Απλά επιλέξαμε αυτούς τους τρόπους γραφής. Απ' όσο ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο artbook με τις λατινικές γραφές των ονομάτων. Αλλά όταν εμφανίζεται πρώτη φορά κάποιος χαρακτήρας, επιλέγουμε με ποιον τρόπο θα γράφουμε το όνομά του.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, δεν υπάρχει ακριβής αντιστοιχία της ιαπωνικής γραφής στη λατινική. Έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές για την απόδοση των χαρακτήρων. Στην ομάδα, είμαστε όλοι αναγνώστες του manga από τα πρώτα του chapter, οπότε δείχνουμε μια αδυναμία στον τρόπο γραφής που έιχαν επιλέξει τα group που μεταφράζαν αρχικά το manga.
Πολλές καινούριες ομάδες, διαλέξαν άλλους τρόπους γραφής, αλλά δεν μπορούμε λόγω ομοιομορφίας να αλλάζουμε τα ονόματα ανά επεισόδιο.
Και τέλος, θα παραθέσω δύο περιπτώσεις χαρακτηριστικές:
1) Η Erza. Το σωστό είναι Elsa. Όμως, αυτό φάνηκε στην πρώτη σελίδα ενός chapter στο manga πολύ προχωρημένο, οπότε μέχρι τότε όλοι το γράφανε Erza. Θα σας άρεζε αν το αλλάζαμε σε Elsa;
2) O Gerard. Πολλοί τον γράψανε στο anime σαν Jellal. Είναι γνωστό ότι οι ιάπωνες δεν έχουν λάμδα και το γράφουνε με ρο. Οπότε, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, αν ο δημιουργός δε βγάλει κάποια επίσημη γραφή, ο καθένας μπορεί να το γράψει όπως αυτός επιλέξει.
Δεν το ήξερα.Συγγνώμη για την αναστάτωση..Keep working
Μέσα σε λίγους μήνες (το πήγα αργά αργά λόγο υποχρεώσεων), κατάφερα να δω τα τελευταία πενήντα επεισόδια της σειράς. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε παιδιά . Μάλλον είμαι κι εγώ ένας ακόμα, που πλέων δεν μπορεί να φανταστεί τις Κυριακές χωρίς ένα Aye ! - http://www.youtube.com/watch?v=j42QIuQ5pr8
Εξαιρετική δουλειά ! _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας