Μπράβο. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω την πόσο καλή δουλειά που κάνετε.
Θέλω μια βοήθεια σχετικά με το soundtrack του επεισοδίου 104. Στο 7:48 έχει μια μουσική την οποία δεν μπορώ να την βρω πουθενά καθώς και τα υπόλοιπα κομμάτια που ακούγονται στα τελευταία επεισόδια εκτος απο το Fairy Law του Makarov. Μήπως δεν έχει βγει ακόμα το αντίστοιχο ost; Ευχαριστώ πολύ.
Θέλω μια βοήθεια σχετικά με το soundtrack του επεισοδίου 104. Στο 7:48 έχει μια μουσική την οποία δεν μπορώ να την βρω πουθενά καθώς και τα υπόλοιπα κομμάτια που ακούγονται στα τελευταία επεισόδια εκτος απο το Fairy Law του Makarov. Μήπως δεν έχει βγει ακόμα το αντίστοιχο ost; Ευχαριστώ πολύ.
Είναι από το πρώτο OST το track 25!
Δεν είναι αυτό δυστυχώς... Αλλά σε ευχαριστώ πολύ γιατί χάρη σε εσένα το βρήκα.
Είναι όντως απο το πρώτο OST απλά ήταν το track 6!
Είναι από το πρώτο OST το track 25!
Δεν είναι αυτό δυστυχώς... Αλλά σε ευχαριστώ πολύ γιατί χάρη σε εσένα το βρήκα.
Είναι όντως απο το πρώτο OST απλά ήταν το track 6!
Δεν το έχω δει ακόμα το επεισόδιο 104 αλλά επειδή έχω ακούσει αμέτρητες φορες και τα τρια OST της fairy tail που έχουν κυκλοφορήσει σκέφτηκα να σε βοηθήσω...!
Όταν κατεβάσεις το torrent διάλεξε τα Fairy Tail Original Soundtrack. Flac μορφή διότι δεν θα χάσεις ποιότητα. Άμα θες σου λέω πως τα κάνεις Flac > Mp3.
Στην σελίδα θέλει εγγραφή.
Ελπίζω να βοήθησα.
Ένταξη: 22 Αύγ 2010
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 26, 2011 2:37 pm
Τίτλος:
Τώρα που το θυμήθηκα.. στο επεισόδιο 66 στο 8:19.. καθώς και σε άλλα επεισόδια (που προφανώς δεν θυμάμαι) σκάει μύτη ένα ροζ πλασματάκι! Δεν ξέρω αν το έχει τσεκάρει κανένας άλλος.. αλλά... wtf? τι είναι αυτό? :P
Τώρα που το θυμήθηκα.. στο επεισόδιο 66 στο 8:19.. καθώς και σε άλλα επεισόδια (που προφανώς δεν θυμάμαι) σκάει μύτη ένα ροζ πλασματάκι! Δεν ξέρω αν το έχει τσεκάρει κανένας άλλος.. αλλά... wtf? τι είναι αυτό? :P
Φιλε εγώ τώρα το παρατήρησα που μας το έδειξες πάντως έχω και εγώ τώρα αυτήν την απορία
Tο ροζ πλασματακι το εχω δει και εγω πολλες φορες. Σαν μυρμιγκοφαγος μοιαζει. Και στο επεισοδιο 104 εμφανιζετσι και συγκεκριμενα στο 07:52
Όπως αναφέρθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν προκύψει προβλήματα υγείας, επομένως η ροή των rls δε θα είναι η αναμενόμενη τον καιρό αυτό.
Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα βγει το 105. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε από τώρα ακριβείς ημερομηνίες.
Ζητούμε την υπομονή και κατανόησή σας. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας