Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Fairy Tail

[AC] Fairy Tail Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 99, 100, 101  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 01 Μάι 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 07, 2011 6:04 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ευχαριστίσω και γώ με την σείρα μου για τα 101 επισόδια που έχετε ανεβάσει και γενικα για ότι δουλεία σας έχω δει! Και να τονίσω ότι αν δεν υπήρχε το animeclipse δεν θα ήξερα τι εστί fairy tail ! Συνεχίστε έτσι Respekt
*ο καλύτερος κριτής είναι η συνήδιση αυτών που δημιουργούν τα rls, γιατί όπως είπε και ο Gpower2 ούτε εκείνοι νοιώθουν καλά όταν καθιστερούν , εμείς απλά πρέπει να πούμε ευχαριστώ που υπάρχουν κάποιοι (που μπορεί να μην ξέρουμε καν) άλλα και πάλλι κάθε βδομάδα είναι εκει με ένα νεο rls για μας! Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 11 Σεπ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 07, 2011 6:30 pm
Τίτλος:

Nα πω και εγω με τη σειρα μου πως σας στηριζω και η κατανοηση πρεπει να ειναι η κυρια αρχη μας σχετικα με τις τυχον αργοποριες των νεων rls.
Εχω ενα προβληματακι.Ο wmp δεν εχει υποτιτλους στα mkv αρχεια(fairy tail πχ).Επισης ο media player classic που μου προτεινατε ειναι προβληματικος μιας και κολλαει παρα πολυ συχνα.Αν θυμαμαι θελω για τον wmp servis pack?Αν εχετε καποιον καλυτερο player ή λινκ για τυχον plugins των player που εχω δωστε τα φωτα σας. Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 07, 2011 6:33 pm
Τίτλος:

Να δηλώσω κι εγώ τη θέση μου κι από εδώ, την είπα και με PM, αλλά τρομάζω ώρες ώρες όταν βλέπω τέτοια έξαρση βλακείας και αχαριστίας..
Δεν ξέρω πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς τα μέλη το έργο που έχετε αναλάβει, πάντως το λιγότερο που μπορώ να σας πω είναι υπομονή και κουράγιο! κι εγώ αν δεν υπήρχε η animeclipse δεν θα ήξερα το fairytail καθώς και πολλά ακόμη anime.. βασικά παίζει να μην έβλεπα καν anime! Οπότε να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά.. μη μασάτε.. κι εμείς εδώ είμαστε και θα σας υποστηρίζουμε!
(και θα περιμένουμε όσο χρειαστεί για το επόμενο επ. του fairytail -μην είμαι και εντελώς off-topic-)

Ένταξη: 04 Δεκ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 07, 2011 6:56 pm
Τίτλος:

Και εγώ με την σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχάριστο για τα ανιμε που μας προσφέρει η ομάδα σε αριστη πάντα ποιότητα. Πριν βρω το site τις AnimeClipse δεν ήξερα ούτε καν τι είναι τα ανιμε! Μέσα από αυτό το site μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω να βλέπω κάποιες σειρές και σιγά σιγά να κολλήσω με αυτά.
Τώρα όσο αφορά την αχαριστία μερικών ατόμων δεν έχω να πω και πολλά ένα πράγμα μονο. Aυτοί που φωνάζουν ας δοκιμάσουν να κάνουν μια μετάφραση (μονο μετάφραση τίποτα παραπάνω) έτσι για να καταλάβουν τι εστί, και αφού το κάνουν ας έρθουν να μιλήσουν και να πουν τα παράπονα τους για το θέμα τις αργοπορίας.

Ένταξη: 29 Ιαν 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 07, 2011 7:37 pm
Τίτλος:

trelosniper έγραψε:
Και να τονίσω ότι αν δεν υπήρχε το animeclipse δεν θα ήξερα τι εστί fairy tail !Thumbs UP

Και εγώ παιδιά μια από τα ίδια!!! Respekt
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 12 Φεβ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 07, 2011 9:15 pm
Τίτλος:

xamergt έγραψε:
Nα πω και εγω με τη σειρα μου πως σας στηριζω και η κατανοηση πρεπει να ειναι η κυρια αρχη μας σχετικα με τις τυχον αργοποριες των νεων rls.
Εχω ενα προβληματακι.Ο wmp δεν εχει υποτιτλους στα mkv αρχεια(fairy tail πχ).Επισης ο media player classic που μου προτεινατε ειναι προβληματικος μιας και κολλαει παρα πολυ συχνα.Αν θυμαμαι θελω για τον wmp servis pack?Αν εχετε καποιον καλυτερο player ή λινκ για τυχον plugins των player που εχω δωστε τα φωτα σας. Crying or Very sad

βαλε τοVLC Media Player φιλε μου

Ένταξη: 02 Ιούν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 5:25 am
Τίτλος:

Μόλις είδα το 102 (το 103 ακόμα κατεβαίνει). Ωραίο επεισόδιο, μπαίνουμε για τα καλά στην ιστορία.

Καλά, το typesetting ήταν όλα τα λεφτά, απλά απίστευτο! Respekt
~ See My Anime List
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 12:47 pm
Τίτλος:

Πωωωω!!! Δυο επεισόδια!!! Θεοί!!! Respekt

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 3:35 pm
Τίτλος:

Πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Fairy Tail!!! Η Nausea Team μας τρελένει για άλλη μια φορά κοιτώντας μόνο τη θετική πλευρά και αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε "άκομψες" παρεμβάσεις. Πολλά μπράβο και πάλι σε όλο το team!!! Είστε και οι πρώτοι είστε και καρότοι!!! Worthy Worthy Worthy

Ένταξη: 04 Δεκ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 4:30 pm
Τίτλος:

Μπράβο για το διπλό reliase. Ωραίο το typesetting δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο !

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MrNightmare στις Τρι Νοέ 08, 2011 7:44 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Φεβ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 7:43 pm
Τίτλος:

οοοοοοοο τη μερα των γεννεθλιων μου διπλο realise απο το αγαπημενο μου anime!!ειστε Θεοι!!!

Ένταξη: 26 Μάι 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 08, 2011 11:52 pm
Τίτλος:

big smile Ευχαριστώ για τα επεισόδια παιδιά, είστε οι καλύτεροι!! big smile
Η δουλειά σας καταπληκτική όπως πάντα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 09, 2011 12:58 am
Τίτλος:

3 μέρες δεν μπήκα στο φόρουμ και ήδη έγινε μακελειό.... surprised / o, no

Θα πω τα ίδια με τους από πάνω.... ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κλπ κλπ... Thumbs UP

We live and breathe for you... Cool

Ένα μικρό σχόλιο θέλω μόνο να κάνω στους επικριτές... Neutral

Αν προσέξετε στο Fairy Tail την μετάφραση από το 1ο επεισόδιο μέχρι τώρα (103) την έχω κάνει αποκλειστικά εγώ εκτός από κανένα 15/20ριά (λόγω εξεταστικής, έλειψη υπολογιστή, κλπ κλπ) που μεταφράστηκαν από την psofia ή τον Gpower2...

Ε λοιπόν ζητώ 1000 συγννώμη που καθυστέρησα με την μετάφραση με αποτέλεσμα να πάει πίσω όλη η δουλειά.... Thumb Down

Τι μεγάλο τεμπέλαρος που είμαι. Τόλμησα να αργήσω. Πρέπει να φάω ban.... τζίζους....

Δουλεύουμε αυτό το project όπως και όλα τα project στο site μας επειδή το θέλουμε χωρίς να πληρωνόμαστε.

Οπότε συγχωρέστε μας αν καμιά φορά πολύ απλά κάποιος από εμάς σπαριλιάζει και δεν βγάζουμε κάποιο rls στην ώρα που σας έχουμε συνηθίσει.

Αν απαιτείτε να βγαίνουν τα rls μας στην ώρα τους, πληρώστε. Απλά τα πράγματα. Στείλτε μου από 50 ευρώ το μήνα και θα βγαίνει το FT την Κυριακή το βράδυ. Evil or Very Mad

Προφανώς και δεν ζητάμε λεφτά για την δουλειά μας... FANsubbing you know... Neutral

Ουφ... Επιτέλους γκρίνιαξα και εγώ σε αυτό το φόρουμ... HaHa

Υ.Γ.: Πολύ λίγα σας ζητάω... όταν διαβάζετε αυτήν την εξαιρετική presidential μετάφραση Razz

Ένταξη: 20 Ιούν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 09, 2011 11:01 pm
Τίτλος:

Respekt Arrigato Καταπληκτικό ΕΠΙΣΌΔΕΙΟ όπως πάντα! Thumbs UP

You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!

If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Μάι 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 10, 2011 4:44 am
Τίτλος:

h4r0uLiS έγραψε:
xamergt έγραψε:

βαλε τοVLC Media Player φιλε μου

Ρίξε μια μάτια εδώ φίλε μου...
Με το CCCP λογικά δεν θα έχεις ποτέ ξανα πρόβλημα...

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Fairy Tail Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 99, 100, 101  Επόμενη
Σελίδα 55 από 101

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας