Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
mhpws tha mporesoume na broume oles tis tainies tou dragon ball?
απαγορευονται τα greeklish και εχω την εντυπωση οτι οι ταινιες βγηκαν απο την Deagostini οποτε απο δω δε θα τα δεις..
Ακριβώς όπως τα είπε ο Kagestrife. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
παίζει να ρωτήσω για άνιμε που δεν θα το θυμάτε κανείς.
της προάλες είδα την ταινία (real steel) ωραία ταινία
http://www.youtube.com/watch?v=3S8a180uYBM (τρειλερ)
και θυμήθηκα ότι κάποτε έβλεπα στην τηλεώραση ένα anime που ήταν με κατι ρομποτ που τα έλενχες και έτσι! με ψαξιμο βρήκα την σειρά (medabods)
δύσκολα θα το βρώ με ελληνικούς υπότιτλους ε?
επιπλέον έψαχνα το shaman king που βλέπω άπο ποιο πάνω οτι λογικά δεν υπάρχει , και για bayblades (παλίες καλές στιγμες)
αν ξέρει κανεις τίποτα ας κάνει pm! ευχαριστώ
Τα Μεταμποτς και το Σαμαν Κινγ υπάρχουν με αγγλικούς υπότιτλους,δυστυχώς δεν έχω πετύχει κάτι στα ελληνικά!
Υ.Γ. Τον Απρίλη στα μάνγκα η συνέχεια του Σαμαν Κινγ Shaman King: Flowers. Με τον Yoh μεγάλο και με μακριά μαλιά τύπου Ζέγκε και με τον γιο του τον Χανα και με άλλους πορωτικούς τυπάδες που έδειξε στο τελευταίο μπόνους τσαπτερ στο Volume 32 του παλιού μανκγα. Μερικά από τα τελευταία τσάπτερ ξαναβγήκαν διαφοροποιημένα από τα προηγούμενα και έτσι διαφέρουν κάπως από το άνιμε, είναι ποιο πωροττικά και αξίζει τον κόπο πιστεύω
μεταξύ των άλλων ο Ζέγκε φέρνει έναν ήλιο στην μάχη με το Γιο και ένα πνεύμα Αρχάγγελος {από τους Νόμος} πολεμάει έναν έκπτωτο άγγελο.}
Για ελληνικούς υπότιτλους σίγουρα δεν θα βρείτε κάτι,τουλάχιστον στα medabots...
Σας προτείνω να δείτε το αγγλικό dub που είναι πάρα πολύ καλό...
Το shaman king υπάρχει με αγγλικούς υπότιτλους από soldats...
Βέβαια για τους λάτρεις της ελληνικής μεταγλώττισης να ενημερώσω πως ένα φιλαράκι μου,ο Christaras έχει ξεκινήσει project στην anime greek με τα Medabots στα ελληνικά και έχει όλες τις κασέτες αν σας ενδιαφέρει...
Ακόμη ο Seraphimon T.K. και ο st4vros έχουν ανεβάσει κάποια επεισόδια shaman king στα ελληνικά αλλά αν θυμάμαι καλά είναι μόνο τα πρώτα...
Τώρα για τις ταινίες dragonball καλύτερα ψάχτε τις στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους παρόλα αυτά αν κάποιος τις θέλει στα ελληνικά ρίξτε μια ματιά στο undersec... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
καλησπέρα παιδιά και μιας και αλλάζει και ο χρόνος σε λίγες ώρες, χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες και ευτυχισμένο το νεο έτος !! ... Λοιπόν..εδώ και λίγες μέρες κατεβάζω το Hoshizora e Kakaru Hashi και επειδή είδα τα 2 πρώτα επισόδεια το λάτρεψα! το θέμα μου είναι οτι κατεβαίνει πολύ αργα και την περισσότερη ώρα εχει ETA : 1 week + αν οχι καθόλου ... εχω δοκιμάσει chihiro+doki και hatsuyuki και horrible subs εχω βρει μόνο direct download ... καμιά βοήθεια;
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας