Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 04, 2011 9:48 pm
Τίτλος: Naruto status
Yo! Θέλω να μάθω γιατί τα Naruto και Naruto Shippuuden είναι stalled και ενδιαφέρομαι γενικά αν θα μπορούσα να κάνω κάτι...Δεν έχω ιδέα από subbing βέβαια αλλά μετάφραση έστω ή αν μάθω πώς να κάτι άλλο...
Χωρις να θελω να εκπροσωπισω την AC ξερω οτι το shipudden ειναι dropped μια και ασχολειται αλλη ομαδα με αυτο και πως το απλο Naruto θα ξαναπιαστει απο την ομαδα πιθανως χωρις τα φιλερ επεισοδια οταν και αν μπορεσουν να ξεκινησουν παλι τις μεταφρασεις.Ελπιζω να βοηθησα
Λοιπόν, τα project είναι Stalled γιατί δεν υπάρχουν μέλη και χρόνος για να πιάσουμε κάτι τόσο μεγάλο και πολυαγαπημένο ώστε να το παρουσιάσουμε στην ποιότητα που το θέλουμε.
Simple as that. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν είχε ειπωθεί(ανεπίσημα) ότι θα γίνει μια προσπάθεια στο τέλος του καλοκαιριού για να συνεχίσει το project (ή δεν έκατσε)?? _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας