Γιατί υπάρχει στον Tracker και κατεβαίνει κανονικά, αλλά δεν έχει γίνει ανακοίνωση. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Καταρχην ευχαριστουμε για το νεο rls.ξερω σας τα εχουμε πριξει αλλα επειδη μου χαλασε ο εξωτερικος σκληρος μου που ειχε τα πρωτα 50 επεισοδια, τελικα θα βγαλετε κανα bach torrent?
Παιδια βλεπω τα επισοδεια με VLC και σε καποιες φασεις η οθονη κολλαει και μενουν χρωματιστα τετραγωνακια...Ξερει κανεις μηπως τι φταιει?Κατα τα αλλα πολυ καλη δουλεια,ευχαριστω πολυ!
Επειδή πάντα χρησιμοποιούμε την πιο ενημερωμένη έκδοση του x264 για το encoding, είναι πολύ πιθανό παλιότερες εκδόσεις από codec ή από players, να έχουν πρόβλημα.
Εμείς πάντως συνεχίζουε να υποστηρίζουμε το CCCP με τον Media Player Classic-HC ως την ενδεδειγμένη λύση. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Παιδια βλεπω τα επισοδεια με VLC και σε καποιες φασεις η οθονη κολλαει και μενουν χρωματιστα τετραγωνακια...Ξερει κανεις μηπως τι φταιει?Κατα τα αλλα πολυ καλη δουλεια,ευχαριστω πολυ!
Ναι το εχω παρατηρησει και εγω στο netbook με vlc το ιδιο φαινομενο, ενω αντιστοιχα με αλλο player να παιζει κανονικα.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας