Ρε παιδια, οταν λεμε νεα γενια μην το ξεσκιζουμε κιολας......οι αλλοι ειναι δυνατοι και λογω καταγωγης(ολοι σχεδον εχουν εχουν καποιο ισχυρο γονεα) και λογω δασκαλων.
Συμφωνώ ως προς αυτό...
youzhi έγραψε:
Ο konohamaru πως θα γινει τουμπανο οταν δεν ειχε ενα μεγαλο δασκαλο οπως π.χ kakashi; Οταν λεμε νεα γενια μιλαμε για ναρουτο και σια. Που ειναι αλλωστε και λογικη αυτη η αναπτυξη των δυναμεων τους, αν κρινει κανεις το ποια ηταν η μεχρι τωρα πορεια τους
αλλά εδώ μου τα χαλάς,ο Konohamaru "κατάγεται" από την περίφημη Senju Clan από την οποία προέρχονταν όλοι οι Hokage του Konoha οπότε ως ένα βαθμό έχει την προδιάθεση να γίνει δυνατός...
Απλώς γίνεται λιγουλάκι απότομα και δεν είναι εδώ που τα λέμε και φυσικό ταλέντο(βλέπε Itachi)... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ανυπομονώ να δω πώς θα σπάσει το Edo Tensei... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ο konohamaru πως θα γινει τουμπανο οταν δεν ειχε ενα μεγαλο δασκαλο οπως π.χ kakashi; Οταν λεμε νεα γενια μιλαμε για ναρουτο και σια. Που ειναι αλλωστε και λογικη αυτη η αναπτυξη των δυναμεων τους, αν κρινει κανεις το ποια ηταν η μεχρι τωρα πορεια τους
αλλά εδώ μου τα χαλάς,ο Konohamaru "κατάγεται" από την περίφημη Senju Clan από την οποία προέρχονταν όλοι οι Hokage του Konoha οπότε ως ένα βαθμό έχει την προδιάθεση να γίνει δυνατός...
Απλώς γίνεται λιγουλάκι απότομα και δεν είναι εδώ που τα λέμε και φυσικό ταλέντο(βλέπε Itachi)...
Το ξερω αυτο, και για αυτο δεν σχολιαζω την καταγωγη του και μιλαω μονο για τον δασκαλο και την εκπαιδευση του.
Το ξερω αυτο, και για αυτο δεν σχολιαζω την καταγωγη του και μιλαω μονο για τον δασκαλο και την εκπαιδευση του.
Μήπως όμως ξεχνάς για πότε έμαθε το rasengan πριν τον αποκλείσεις από τώρα??
Είναι κάτι που ουσιαστικά ανέπτυξε μόνος του μιας και ο Naruto του το έδειξε άντε μια ή δυο φορές... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Είναι κάτι που ουσιαστικά ανέπτυξε μόνος του μιας και ο Naruto του το έδειξε άντε μια ή δυο φορές...
Δεν το ξέρουμε με βεβαιότητα αυτό!Θέλω να πω ότι μπορεί ο Ναρούτο να ασχολήθηκε περισσότερο με το Ρασενγκαν του Κονοχαμαρου αλλά να μην έδειξε πότε την εκπαίδευση του{κάτι που θα ήταν ηλικία περιττό για την ιστορία}. Για να αναπτύξει μια τέτοια τεχνική σχεδόν μόνος σε τέτοια ηλ του ο Κονοχαμαρου θα έπρεπε να έχει εξαιρετική νοημοσύνη πράγμα που δεν το νομίζω μιας και που είναι η πανομοιότυπος με τον Ναρούτο. Αν λοιπόν ανέπτυξε γρήγορα και μόνος του το ρασένγκαν οφείλετε σε λάθος του Κισιμότο!
Εγώ νομίζω πως θα είναι κάποιος άλλος που θα αναγεννηθεί και
από την έκφραση του Madara δεν νομίζω να είναι ο Jiraiya...
Τώρα το να είναι ο Minato είναι πιο πιθανό...
Με προβληματίζει όμως ότι στα παλιά επεισόδια ο 3ος απέτρεψε το τρίτο κοφίνι να ανοίξει(αν και δεν ξέρω αν ίσχυε μόνο προσωρινά αυτό) που μάλλον επρόκειτο τότε για τον Minato οπότε ίσως και να είναι κάπως άκυρο αν το Edo Tensei ήταν μιας χρήσης(I mean once per body...) _________________ Don't you feel the rush...??
Θα ειναι fail αν επροκειτο για καποιο γνωστο, γιατι ελεος αν φοβαται καποιον απο αυτους ακομα και στην περιπτωση του 4ου Hokage προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι απειλη. Ισως ειναι καποιος πρωην χρηστης του Rinnigan, αλλα χλωμο. Βασικα εχει φαση να ειναι ο 1ος Hokage, ειναι ο μονος rival που ειχε μια ζωη και που μπορει να τον κοντραρει στα ισια και εχει μεγαλες πιθανοτητες επαληθευσης, αλλωστε ο Orochimaru εκανε χρονια πειραματα με τα κυτταρα του οταν ακομα ηταν στο Konoha. _________________
Βασικα εχει φαση να ειναι ο 1ος Hokage, ειναι ο μονος rival που ειχε μια ζωη και που μπορει να τον κοντραρει στα ισια και εχει μεγαλες πιθανοτητες επαληθευσης
μεχρι τωρα με επαληθευσεις δουλευει το πραμα αλλα σε αυτη τη περιπτωση δεν νομιζω να δουμε madara vs 1st....παντως ενα itachi vs kabuto το εψησα ασχημα....
οποτε βλεπουμε ποιους δε θα ξαναδουμε στο ναρουτο τουλ με αυτην την τεχνικη
Για το ρασενγκαν ελπιζω μονο να μην ειναι ο ναρουτο παλι.Θα ηταν πολυ βαρετο
Και μια προβλεψη θα ηθελα για το coffin που ειδε ο μανταρα και κολλησε.Προσωπικα λεω πως ηταν ο Izuna.ίσως και ο real madara σε μια πιο τραβηγμενη θεωρια..Ελπιζω παντως να μην ηταν ο Sage of the Six Paths γιατι θα τελειωσει εδω το ναρουτο _________________
Μήπως όμως ξεχνάς για πότε έμαθε το rasengan πριν τον αποκλείσεις από τώρα??
Είναι κάτι που ουσιαστικά ανέπτυξε μόνος του μιας και ο Naruto του το έδειξε άντε μια ή δυο φορές...
Για την ηλικια, θα το ελεγα οτι ηταν μικρος οταν το εμαθε, αλλα θυμηθηκα οτι ηταν στην ιδια ηλικια περιπου με τον ναρουτο, οταν το εμαθε και εκεινος. Δεν ηταν πιο μικρος.
Οσον αφορα τα πτωματα, ο Minato δεν ειναι σιγουρα, γιατι το ειπε και ο ιδιος, και τωρα που εριξα μια ματια ειδα και ποιοι αλλοι δεν παιζει να ειναι. Αλλα και να μην τους ελεγε, δεν πιστευω οτι θα τον τρομαζαν τοσο πολυ. Λογικα ειναι καποιος παλιος.
Ενα ισως τρελο που ειχα ακουσει, ηταν οτι ο Madara δεν ειναι ο Madara αλλα o Obito και οτι ο νεκρος ειναι πραγματικος Madara. Φυσικα δεν ισχυει κατι τετοιο μιας και οταν πεθανε ο Minato, βλεπουμε τον Kakashi μικρο. Μπορει να ειναι ο 1ος, μπορει ο Sage of the six paths,. Βεβαια κρινοντας απο την τρομαρα που πηρε νομιζω οτι μονο μια ειναι η πιο πιθανη περιπτωση. Ο νεκρος ειναι...........η πεθερα του!!!!
Και εγώ είχα ακούσει τη φημολογία ότι είναι ο Ομπιτο αλλά δεν το πολυπιστεύω μιας και που το σώμα του έγινε πίτα,συν του ότι άμα είναι ο Όμπιτο χίλια δυο πράγματα δεν θα κολλάνε ως προς τα νοήματα και την ιστορία του μανγκα.
Δεν ξέρω τι υποθέσεις είχατε κάνει για το τι βρισκόταν στο φέρετρο που έδειξε ο Κάμπουτο στον Μαντάρα και έκλασε τη ζωή του{πράγμα που με απογοήτευσε} αλλά της προάλλες που το σκεφτόμουν είπα μήπως είναι ο πρώτος Σειντζ, ενώ ο ξάδερφος που λέει μήπως ήταν ο αδερφός του Μαντάρα!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας