ΜΕταφορές από βιβλία εγώ ξέρω το Gankuutsu που είναι απίστευτο, και από ιατρικά το Monster. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Βασικά ψάχνω για ένα manga (αν έχει κυκλοφορήσει σε anime τόσο το καλύτερο) και είπα να μην ανοίξω τσάμπα thread...
Έχουμε και λέμε : ο πρωταγωνιστής είναι πρωταθλητής στις πολεμικές τέχνες από μικρός αλλά η αλαζονεία του τον έχει κάνει επικίνδυνο (σε βαθμό που αφού <διέλυσε> κυριολεκτικά κάτι ληστές ήθελε να τους σκοτώσει). Για αυτό το λόγο ο πατέρας του του εξαρθρώνει το κορμί ώστε να μην ξαναφτάσει ποτέ αυτό το επίπεδο. Μετά από χρόνια σε μια διαμάχη μεταξύ σχολείων και συμμοριών του υπόκοσμου του ζητάνε τη βοήθεια του κάτι (πολύ μπάνικες) γνωστές του και αυτός ενώ αρχικά δεν ενδιαφέρεται, στην συνέχεια υποκύπτει στα σεξουαλικά ανταλλάγματα όντας ανώμαλος (το manga δείχνει αλλά όχι πολλά πράγματα...) και αρχικά τους ξεκάνει όλους. Στην συνέχεια ενώ οι εχθροί δυσκολεύουν πάει σε μια γριά που του <ξαναδένει> το κορμί και αυξάνεται σταδιακά η δύναμή του.
Κάθε βοήθεια δεκτή...
(κλάσιμο...) _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την hamenos στις Τρι Αύγ 23, 2011 10:23 pm, 1 φορά
Πολυ καλες μεταφορες ανιμε απο βιβλια ειναι το durarara και το spice and wolf, βασισμενα στα αντιστοιχα light novels.Μπορεις να κοιταξεις αντιστοιχα και το vampire hunter d το οποιο και αυτο βασιζεται σε βιβλια.Απο κει και επειτα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο οντας και φανταρος δεν εχω μπροστα τη λιστα μου. _________________
επεισης... μήπως ξέρει κανείς πως λεγόταν εκείνο το anime που έπαιζε στο star channel παλιά με μια κοπέλα που την έλεγαν Νίκη?Ο ελληνικός τίτλος ήταν νομίζω - η Νίκη και οι μαγικές κάρτες- ... κάπως έτσι...
Το anime λέγεται Cardcaptor Sakura ή αλλιώς περιπέτειες της Νίκης
Προς το παρόν υπάρχει ένα επεισόδιο εδώ διαθέσιμο αλλά έχω αρκετό υλικό από το youtube στα ελληνικά και έχω σκοπό να κάνω αρκετά επεισόδια...
Αν θέλεις μπορώ όμως να σου δώσω link στα ιαπωνικά/αγγλικά με αγγλικούς υπότιτλους... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Αν εννοείς στα ιαπωνικά μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ με ένα torrent client...
Τώρα αν εννοείς με ελληνική μεταγλώττιση θα αργήσουν πολύ... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Από την ίδια ομάδα μπορείς να το βρείς και σε Full High Definition 1080p αν θες με περισσότερα Gb είναι η αλήθεια, αλλά και πάλι η εικόνα δεν είναι wide-screen
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας