720p ή 1080p από κάποιο fansub όπως Shinsen-Subs (νεκρά links), καθώς όσα βρήκα από blu-ray rip είναι για κάποιο λόγο πολύ μεγάλα...
Άκυρο βρέθηκαν...(ήθελε περισσότερο ψάξιμο )
Οι σειρές δεν υπάρχουν με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά με λίγο ψαξιμο τις βρίσκεις και σε καλή ποιότητα (BluRay)
Ελπίζω να σε κάλυψα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Φυσικα σου προτεινω ανεπιφυλακτα αφου δεις και τους 4 κυκλους (Την ταινια μην την δεις το Beninzakura Arc κομμενο σε 16:9 ειναι απλα,τποτα παραπανω) να ξεκινησεις και τα καινουρια επισοδεια. Χτες ελιωσα με το πιο προσφατο επισοδειο.
γεια χαρα παίδες... Τι κανετε; Είδα τώρα πρόσφατα ένα άνιμε που λεγόταν Kimi Ga Nozomu Eien . . . και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανένα παρόμοιο άνιμε οχι τόσο στο δράμα του άλλα στο οτι μένουν μαζί αυτοί οι δυο! γενικά αν και πρέπει να εχω ξαναρωτήσει.... μηπως ξέρει κανεις ανιμε που να συγκατηκεί ενα ζευγάρι (οχι ομως να ειναι κάποιος που πετάγεται και μαμαει τις καλύτερες στιγμές! ή να μένουν οκτακόσιοι νοματέοι σε ενα σπιτι) δεν με νοιάζει αν θα διαδραματίζετε ενώ πανε σχολείο ή ενω ειναι 20-30 χρονών και εργάζοντε απτη στιγμή που αγαπιούντε και ειναι lovie-dovie
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και λυπάμε αν έχω ξαναζητήσει το ίδιο πράγμα....
Για Anime περιεγραψε μου με ορους (Slice of life,Ecchi,Real Story,Love story,etc.) τι ακριβως θελεις και θα σου απαντησω ;-)
sorry αλλά ειδικά μετά το σιχαμερό, γλοιώδες και λιπαρό περίττωμα που λέγεται Good Ending ch 87, δεν θα συμφωνήσω. θα προτείνω όμως το one shot του εν λόγω τίτλου.
αλλιώς, nozoki ana νομίζω ότι είναι just the thing. _________________ My MAL List
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα manga και το ge-good ending ειναι το πρώτο που διαβάζω σοβαρά και είναι απίστευτο πάρα πολύ καλό... τωρα επειδή δεν είμαι σίγουρος για τα tag ιδού
clannad the after story~
Genres: comedy, drama, psychological, romance, supernatural
Themes: Bishojo, family, moe
Kimi ga nozomu eien (rumbling hearts)
Genres: drama, psychological, romance
Themes: ecchi, love triangle, tragedy
itazura na kiss
Genres: comedy, drama, romance
Themes: family, school
Amagami SS (Υπαρχει σε Manga και Anime. Προτιμησε το Anime πρωτα με τα εξτρα επισοδεια και τις παραπανω ιστοριες και μετα διαβασε και το Manga για να δεις τις μεγαλες διαφορες που υπαρχουν σε καποιες ιστοριες)
Countrouble (χωρις λογια)
Kimi no sei (Ζευγαρι που μενει μαζι στο πανεπ,αλλα ο τυπος στο δημοτικο τυρρανουσε το γκομενετο)
(Γενικα αμα θελεις μπες εδω και ξεψαχνισε την την σελιδα. Ολα σχεδον τα Manga ειναι τετοιου στυλ λιγο πολυ που ζητας. Βεβαιως και τα περισσοτερα εχουν γυριστει και σε Anime οποτε κανε και εναν κοπο να τα αναζητησεις..
Σιγα ρε συνονοματε,ολοι την ιδια τρελα κουβαλανε εδω μεσα. Αλλοι λιγο (οπως ο αδερφος μου που βλεπεις μονο Dragon Ball και Bleach) και αλλοι πολυ (οπως εγω που εχω δει 135 Anime και εχω διαβασει αλλα τοσα Manga ασχετα με τις σειρες...)
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας