Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει πουθενα το thundercats; Για το παλιο μιλαω φυσικα. Ειτε σε μεταγλωττισμενο ειτε με ελληνικους υποτιτλους
Εδώ έχει κάποια επεισόδια με την παλιά ελληνική μεταγλώττιση,με ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει τύχει να βρω κάτι...
Άλλη φορά όμως ρώτα σε κανά φόρουμ με καρτούν,εδώ είναι φόρουμ για anime... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 08, 2011 12:07 am
Τίτλος: Yu-gi-oh
Είμαι σίγουρος ότι κάποιος το έχει ρωτήσει στο παρελθόν αλλά βαριέμαι να ψάξω όλο το thread . Ξέρει κανείς που να βρς Yu-gi-oh μεταγλωτισμένα στα ελληνικά, όσα έχει πέξει η ελληνική τηλεόραση; _________________
Το full metal alchemist παίχτηκε στην Ελλάδα από το Cine+, οπότε κάπου θα υπάρχουν link για τα συγκεκριμένα TV rip. Στο site εδώ σίγουρα δε θα βρεις κάτι.
Υ.Γ.
Θα σε παρακαλούσα να κάνεις Edit το ποστ σου και να το γράψεις στα ελληνικά, μιας και τα greeklish απαγορεύονται... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 12, 2011 6:01 pm
Τίτλος: Re: full metal alchemist
youzhi έγραψε:
FMA στο anime-greek και okami fansubs(βλεπε αριστερα στο συνδεσμο). FMA Brotherhood στο anime awmn(επισης αριστερα στον συνδεσμο)
Τα παιδιά στους Ookami το Brotherhood κάνουν, και όχι την 1η σειρά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλεία σας!!!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς μια ταινία anime η οποία προβλήθηκε πριν από πολλά χρόνια στο juniortv. Σε έναν γυναικοκρατούμενο κόσμο (σαν αυτόν
που ζούμε... ) μια ομάδα πολεμιστριών προστατεύουν ένα μωρό αγοράκι,το οποίο μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Καθώς όμως είναι είναι αντίθετο στους κανόνες
της φυλής τους, τους καταδιώκει ο στόλος τους επιπλέον των ήδη εχθρών τους
(κάτι περίεργους μεταλλαγμένους). Αυτές πολεμούν στο διάστημα με τα ρομποτ τους και τελικά θυσιάζονται με εξαίρεση την πιο αδύναμη και ευαίσθητη η οποία
...... με το αγόρι. Ζητώ συγνώμη αν έχει προαναφερθεί στο thread αλλά από ότι είδα δεν ταιριάζει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τσέκαρέ το. Μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Oλα αυτά που λες, γίνονται στην ταινία. Αν και δεν θυμάμαι να την είχε δείξει το JuniorsTv τότε.
Για να σιγουρευτώ όμως, πες μου αν η μία μένει έγκυος από ένα τέρας που ρίξανε μέσω μιας κάψουλας οι εξωγήινοι, αν μία από τις κοπέλες ήταν φοβερή πολεμίστρια και αν μία ήταν ρομπότ. Αν ναι, τότε είναι αυτό που σου έδωσα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την the_soulforged στις Σαβ Μάρ 12, 2011 7:45 pm, 2 φορές συνολικά
Στο παραπάνω link, έχει μια λίστα με όλα τα groups που έχουν ασχοληθεί ποτέ με bleach. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας