ισα ισα που σε μερικα χρόνια θα πιστεύουν περισότεροι το ιδιο μιας και που θα μας εχει αποκαλυψει ο Κυβο τα παντα και θα μας εχει καλυψει και τα παραπωνα θα εξαλειφθουν και θα καταλαβουμε τι γινώταν τοσο καιρο και δεν το καταλαβαιναμε.ποτε θα γινει αυτο?στην ποιο καταληλη στιγμη που θα διαλέξει ο Κυβο οχι για να εικανοποιηση την τωρινη μας περιεργεια αλλα οποτε συμφέρε το σύνολο του Bleach.Απο κει και πέρα θα ταν καλητερα να λεγαμε στη συζήτηση αυτή αυτα που μας αρέσουν στο μανγκα.
ακηρω αλλα πως βάζουμε κατι που εχει πει αλλος σε μπαρα για να σχολειάσουμε?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Evian Teos στις Παρ Μάρ 04, 2011 11:11 am, 2 φορές συνολικά
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2011 2:08 pm
Τίτλος:
Πάνω δεξιά σε κάθε ποστ, υπάρχει ένα κουμπί "Quote".
Το πατάς και σε πετάει κατευθείαν στη σύνταξη post με το post αυτού που διάλεξες ήδη περασμένο.
Τώρα αν θέλεις περισσότερα του ενός quote, βρίσκεις το κείμενο αυτού που θέλεις από το "topic review" --> Copy --> Paste και βάζεις το bbCode tag του quote (είναι το κείμενο που βλέπεις μέσα στις αγκύλες πριν και μετά το κείμενο που μπήκε αυτόματα όταν έκανες το πρώτο quote). _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
ποτε θα γινει αυτο?στην ποιο καταληλη στιγμη που θα διαλέξει ο Κυβο
δηλαδη δεν σε πειραζει να βλεπεις ξερω γω κανα χρονο μαμακιες και μετα με 2 επεισοδιακια να στα εξηγει ολα....δηλαδη με αυτα τα 2 επεισοδια σε ''γεμιζει'' το bleach...αυτο θες να πεις τωρα...
και εδω δεν κανουμε παραπονα για να γινουν...και μας εδω ιντερνετικα μας ξερεις αλλα ολοι εχουμε παραπονα..δεν σου κανουμε επιθεση απλα λεμε γνωμες..και ναι ειναι αρνητικες..δεν μπορει να μην το βλεπεις....απλα δεν μπορει....
Evian Teos έγραψε:
Απο κει και πέρα θα ταν καλητερα να λεγαμε στη συζήτηση αυτή αυτα που μας αρέσουν στο μανγκα.
δηλαδη αυτο το τοπικ δεν θα ηταν ενεργο...μια στο τοσο θα ανοιγε να λεμε πωωωωωωω τι εκανε και μετα τελος..
οχι να λεμε και παραπωνα αλλα εδω εχουμε αρχισει να λεμε ΜΟΝΟ παραπονα!και επησης δεν βλεπουμε ανοησιες για κανα χρονο αλλα δεν ξερουμε πως συνδεοντε ακομα και τι σκοπο εχουν!
Φίλε Evian, ποστάρεις που ποστάρεις, τουλάχιστον πρόσεξε την ορθογραφία σου, μας έχουν βγει τα μάτια... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
μα δεν εχουμε δει τιποτα καλο τελευταια...με εξαιρεση το fullbring του ιτσι..αυτο...και την μαχη στην οποια το ειδαμε καλυτερα να μην την σχολιασω..εκτος αν ειδες εσυ και κατι αλλο....τοσο καιρο ρε συ eviantheos και ακομα να μαθουμε τι ρολο βαραει ο πατερας του ιτσι...πεταει και πεταει συνεχεια καινουργιους ο κουμπο και δεν εξηγει τιποτα..ετσι χυμα στο κυμα..παρε να'χεις..
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 05, 2011 12:08 am
Τίτλος:
bezdim έγραψε:
Evian Teos έγραψε:
οσους ξέρω οχι ιντερνετικα δεν εχουν κανενα προβλημα με το Bleach ισα ισα που μαζι με το Ναρουτο τα βρησκουν τα ποιο ολοκληρωμενα ανιμε!και ερχομαι εδω και διαβαζω παραπωνα σε λεπτομεριες η παραπωνα που γινοντε για να γινουν.
Ξαναδιάβασε το μετά από από μερικά χρόνια αυτό
Aν αυτοκτοτονήσει εσύ θα φταίς...
Υ.Γ. Και τώρα να το ξαναδιαβάσει....δεν πιστεύω να βγάλει άκρη.
Evian Teos έγραψε:
ισα ισα που σε μερικα χρόνια θα πιστεύουν περισότεροι το ιδιο μιας και που θα μας εχει αποκαλυψει ο Κυβο τα παντα και θα μας εχει καλυψει και τα παραπωνα θα εξαλειφθουν και θα καταλαβουμε τι γινώταν τοσο καιρο και δεν το καταλαβαιναμε.ποτε θα γινει αυτο?στην ποιο καταληλη στιγμη που θα διαλέξει ο Κυβο οχι για να εικανοποιηση την τωρινη μας περιεργεια αλλα οποτε συμφέρε το σύνολο του Bleach.Απο κει και πέρα θα ταν καλητερα να λεγαμε στη συζήτηση αυτή αυτα που μας αρέσουν στο μανγκα.
ακηρω αλλα πως βάζουμε κατι που εχει πει αλλος σε μπαρα για να σχολειάσουμε?
Τώρα σόβαρά....το κάνεις επίτηδες, έτσι? Δε παίζει να τα πιστεύεις!
Όσο για αυτούς που είναι κάργα πορωμένοι εμ το bleach (αυτή την περίοδο) και δεν έχουν παράπονα..... ή βρίσκονται ακόμα στο πρώτο arc, ή είναι κάτι σαν τους καλικάντζαρους και τις έξυπνες ξανθιές (φανταστικά πρόσωπα).
Φιλικά πάντα! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
ίσως να έχετε απογοητευτεί εν μέρη επειδή περιμένετε περισσότερα!εγώ προσωπικά μυρίστηκα τη φάση θα παιχτεί για κάμποσα κεφάλαια και αυτό που υπολόγισα αυτό είδα οπότε δεν απογοητεύτηκα.Όσο για την ορθογραφία ζητώ συγνώμη άλλα ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω{αντιδραστικός από τότε} μου έστειλε ο Howl ένα διορθωτικό για το Firefox αλλά είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να μπω!Τέλος πάντων το έλυσα και τώρα δεν θα τυφλώνω κανέναν! και κάτι ακόμα για το θέμα μας συμφωνώ ότι είναι σπαστικότατο το θέμα με τον πατέρα του Ιτσι αλλά αν το καλοσκεφτείς ίσος να το κάνει γιατί άμα πει τι ρόλο βαράει να αποκαλύψει το τι έχει γίνει γενικά και τι παίζει εδώ και καιρό{Με Ουράχαρα και Βασιλιά των πνευμάτων} Το ποιο ανεξήγητο είναι που όταν ο Ιτσι θέλει βοήθεια και απαντήσεις ποτέ δεν πάει εκεί που φυσιολογικά θα έπρεπε{τα χάνει με το Χολλο αντί να πάει στον Ουράχαρα πάει στους τότε άγνωστους και επιθετικούς Βαιζαρντ, τώρα έχει χάσει την δύναμη του και αντί για να πάει στον πατέρα του για εξηγήσεις πάει στους άγνωστους ανθρώπους}Υ.Γ Σκατα παλυ εχω πρόβλημα με το Firefox το εγκατεστησα περασα κωδικους και τα υπόλοιπα απο τον Explorer και για μια φορα με εκανε log in στην Animeclipse.τις επόμενες φορες ομως οσο και να περνάω{σωστα} τον κωδικό δεν με κάνει και επηρέασε και τον explorer που επρεπε να ξαναπεράσω τον κωδικο. Ξέρω ειναι εντελως εκτως θέματος αλλα δνε ξέρω που αλλού να ζητήσω βοήθεια και χρειάζωμαι το Firefox για το διορθοτικο!καμια ιδέα?
Σε ευχαριστω και συγνωμη απο ολους για το οφ τοπικ μα το προβλημα μου ειναι οτι και οταν παω να συνδεθω και πατάω εγω ο ίδος τον κωδικο{σωστα} δεν με κανει λογκ ιν!Ενω στο Yoy-tube με συνδέει!!!???
Πάνω που έλεγες ότι κάτι καλό πάει να γίνει για να ανάψουν τα αίματα... boring... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ok, για να μην είμαστε άδικοι, Evian Teos ο Kubo πάει να το σώσει κάτι φορές και πάνω που λες ότι το γυρνάει μετά τα κάνει θάλασσα...
Πάει την ιστορία ΠΟΛΥ αργά!!!!!!!!!
Επίσης για να ξέρεις, στα fora του Bleach παντού τον κράζουν (βλ. bleachasylum). Ελπίζω να τα διαβάζει κάποιος συνεργάτης του ή και ο ίδιος για να στρώσει.
Το τεύχος ήταν καααααααααλουτσικο... Δεν κοιμήθηκα σαν τους 2 από πάνω μου αλλά κουράζει η αργοπορία. Κοντεύει να γίνει σαν το (κλάσεις καλύτερο) Claymore που βγαίνει κάθε μήνα. Όσο γρήγορα προχωράει η ιστορία στο Claymore, τόσο προχωρά και στο Bleach.
Αλλά θα προσπαθήσω να μη συνεχίσω έτσι...
Τι λέτε να έγινε με το σπαθί του ex-ally; _________________ After all we are stardust...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας