Αυτό το thread είναι πολύ μεγάλο γι' αυτό δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αυτό. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός στην κρατική νομίζω τηλεόραση έπαιζε ένα anime με την εξής υπόθεση: Είναι ένα κορίτσι το οποίο χωρίζεται από τους γονείς της σε ένα ναυάγειο σε τρικυμία. Την υιοθετεί ένας ο οποίος όταν αργότερα πεθαίνει της λέει ότι ένας από τους δύο γονείς της (νομίζω ο πατέρας της) επέζησε το ναυάγειο. Έτσι αυτή για να τον βρει γίνεται δημοσιογράφος και ψάχνει έτσι πληροφορίες. Ξέρει κανείς για ποιο anime μιλάω; _________________
Ναι τελικά μάλλον αυτό είναι συγγνώμη. Από την περιγραφή της wikipedia έβγαινε κάτι τελείως διαφορετικό γι' αυτό μπερδεύτικα. Το έβλεπα όταν ήμουν περίπου 5-7 χρονών (τώρα είμαι 18). _________________
Ένταξη: 07 Μάρ 2010
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 28, 2010 7:07 pm
Τίτλος:
Το θυμάμαι, όπως και πολλά άλλα. Σκέψου πως εγώ είμαι 28 τώρα και μεγάλωσα με το Robotech που εδειχνε αν θυμάμαι καλά η ΕΡΤ1 τότε και την Candy όσο περίεργο και αν σου φαίνετε. Για αυτό παραξενεύτηκα βασικά. Δεν θυμόμουν κάποιο άλλο με την ιστορία που έλεγες. Αν και νομίζω πως το Sandybell το έδειχνε τότε το MEGA.
Παιδια sorry αν εχει απαντηθει σε προηγουμενα ποστ.Θα ηθελα να μου πειτε ποια επεισοδια υπαρχουν απο one piece με ελληνικους υποτιτλους και σε ποιο forum.Ευχαριστω.
Στους Σύνδεσμους Fansubbing στα αριστερά σου, θα βρεις το link για το forum από τους Tzatziki, οι οποίοι και ασχολούνται με το One Piece στα ελληνικά!
Περισσότερες πληροφορίες εκεί! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια για τη μετάφραση της σειράς από την AnimeFiury, αλλά δεν προχώρησε.
Αν κάποια στιγμή στο μέλλον ξεκινήσουν πάλι, δεν το γνωρίζω... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 22, 2011 8:10 pm
Τίτλος: The New Adventures of Ocean Girl
Πριν από κάποια χρόνια έπαιζε στο ALTER μια σειρα κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Το Κορίτσι του Ωκεανού" Ο τίτλος του πρωτοτύπου είναι "The New Adventures of Ocean Girl" και προσπαθώ να το βρω αλλά δεν τα καταφέρνω. Μήπως ξέρει κανείς ή έχει καμιά ιδέα πως να το βρω; Να σημειωθεί ότι δεν είναι Anime αλλά Αυστραλέζικης παραγωγής. _________________
Θελω να βρω ειτε με αγγλικο dub ειτε με γιαπωνεζικο και english sub το σπανιο απο οτι φαινεται anime Tobikage.Ξερεις κανεις σας αν υπαρχει πουθενα με καλης ποιοτητας επεισοδια;
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας