Παίδες , καλησπέρα.. Επειδή εγώ τώρα ξεκίνησα να τα κατεβάζω τα επισόδεια από τον tracker, μπορώ να ζητήσω λίγο seed ;; Κατέβασα τα επισόδεια 1-16 SD ( μου έκανε κανά 6ωρο ) και έβαλα να κατεβαίνει το επόμενο : 17-30 SD αλλά δεν κατεβάζει.. Μπορω να τα βρω αυτά του AC από rapidshare εκτώς από torrent ;;Τα έχει κάποιος;; γιατί δεν έχουν ,κυρίως τα πρώτα επισόδεια, seed και δεν κατεβαίνουν.. στείλτε μου και PM αν θέλετε.
Ευχαριστώ !!! _________________ " Fight you??.. No.. I want to kill you !! "
Καλησπέρα φίλε μου,
τα torrent γίνονται seed μια χαρά, ωστόσο δε σε βλέπω συνδεδεμένο, Άρα δεν έχεις σωστά στημμένο τον torrent client σου. Πιθανότατα δεν έχεις κάνει port forwarding.
Υ.Γ.
Θα σε παρακαλούσα επίσης μελλοντικά αιτήματα αυτής της φύσης να τα κάνεις στο κατάλληλο thread (λέγε με Request Seed) στο μενου αριστερά. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καλησπέρα φίλε μου,
τα torrent γίνονται seed μια χαρά, ωστόσο δε σε βλέπω συνδεδεμένο, Άρα δεν έχεις σωστά στημμένο τον torrent client σου. Πιθανότατα δεν έχεις κάνει port forwarding.
shogohanz, καλησπέρα και σε σένα! Ναι υπάρχουν σε links, αλλά όχι σε rapidshare, αλλά σε megaupload, αν σε βολεύει. Θα τα βρεις στην anime-greek σε αυτό εδώ το thread (θα χρειαστεί να κάνεις ένα απλό register αν δεν έχεις ήδη acc):
[AnimeClipse] Dragonball Kai
Επίσης για να μπορέσει η distro να σε βοηθήσει στο seed, καλό είναι να ποστάρεις σε ποια επεισόδια χρειάζεσαι seed σε αυτό εδώ το thread:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ SEED _________________
Ευχαριστώ πολύ Geutella .. διστυχώς δε με βολεύει σε megaupload , οπότε θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις οδηγίες που μου δώσατε με τον Gpower2 .. ελπίζω να τα καταφέρω.. .. _________________ " Fight you??.. No.. I want to kill you !! "
Αν και δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν σε βολεύει, υπάρχει προγραμματάκι που βοηθά την κατάσταση του κατεβάσματος από hosting sites.
jdownloader.
Τουλάχιστον για rapidshare και χωρίς premium account που το χρησιμοποιώ, μια χαρά δουλειά κάνει. _________________
μην περιμένεις και πολλά από κάποιον που έγινε τούμπανο χάρη σε προσπάθειές άλλων! Ο Γκοχούλης είναι θα μπορούσε να πει κανείς η μεγάλη απογοήτευση του Ντραγκονμπολ!!!
Πολύ καλή δουλειά παιδιά Αυτό το επεισόδιο είχα πολύ περιέργεια να το δω. Σε αυτό το επεισόδιο έχει γίνει ένα από τα πιο χοντρά λάθη στο DBZ. Ενώ τα cell junior είναι 7, στο DBZ ο Gohan σκοτώνει 8 ! Για του λόγου το αληθές, κοιτάξτε το και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=k6Sf_5PdHJI .
Βέβαια στο Kai το διορθώσαν Αν δείτε στο βιντεάκι στο σύνδεσμο που έδωσα, στο 3ο λεπτό σκοτώνει το cell junior που κλωτσάει, ενώ στο Kai στο 8.12 λεπτό το κλωτσάει και κόβουν την σκηνή που ανατινάζεται, προφανώς για να τους βγει σωστά Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς... Αν το πρόσεξε σημαίνει ότι έχει καεί εξίσου με μένα με το DB _________________ Ντοναλντ:"Θ΄αφήσω τον κόσμο να συνεχίσει όπως είναι! Δε θα πάρω τίποτα από κανένα! Θα τους αφήσω τα χωράφια τους, τις πετρελαιοπηγές τους, τα χρυσoρυχεία τους..."
Λαδοπόντικας:"Μα, κύριε,εσείς τότε τι θ'αποκτήσετε;"
Ντόναλντ:"Α-ΧΑ! Θ'αποκτήσω τον ΑΕΡΑ! Το μόνο πράγμα που κανείς δεν μπορεί να στερηθεί!"
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
Οι κυκλοφορίες των DVD και Blu-ray του Kai στην Ιαπωνία δεν πηγαίνουν καλά αντίθετα με την τηλεθέαση που χτυπάει κόκκινο. Είναι η μόνη εύλογη αιτία που μπορώ να σου δώσω φίλε inflames-gohan.
χωρίς να αποκλείω την περίπτωση κατά την οποία, εάν οι πωλήσεις και η τηλεθέαση πήγαινε πάρα πολύ καλά να το συνέχιζαν, ας μην ξεχνάμε ότι εξαρχής η παραγωγή είχε μιλήσει για περίπου 100 επεισόδια.
άρα, εξαρχής υπολόγιζαν να το τελειώσουν στον Cell.
το γιατί, με σιγουριά μόνο αυτοί το ξέρουν.
και μάλλον δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη. _________________ My MAL List
Για τις πωλησεις dvd blr λογικο το βρισκω να μην πανε καλα.Γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για μια σειρα που ειναι remake της αρχικης, ιδιαιτερα απο την στιγμη που δεν περιεχει κατι καινουργιο.Δεν λεω cannon story χωρις filler, αλλα αφου υπαρχουν ηδη ποιος ο λογος;
Υπαρχει βεβαια και ο παραγοντας τρελα και fanboyismos, αλλα οσο ναναι οι παλιοι οτακυ την εχουν ηδη, οι δε νεοι ασχολουνται πιο πολυ με το μοε. _________________
είναι κρίμα όμως να κάνουν τέτοια καλή δουλειά στην " επαναφορά " μιας τέτοιας σειράς που μεγαλώσαμε με αυτή και τη σεβόμαστε όσο την αγαπάμε, και να κάνουν την πατατιά σε κάτι τέτοιο όπως το να μην την τελειώσουν ως έχει..... _________________ " Fight you??.. No.. I want to kill you !! "
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας