Γιατί να μην πιάσουμε και τα 2 (Doraemon (1979), Shazae-san);
Μπορούμε. Άνετα. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 18, 2011 12:56 pm
Τίτλος:
Έχετε πεθάνει στην καφρίλα ρε!!! Κι εμένα δεν με παίζετε!!!
Λέω να κάνω κι ένα μικρούλη να το βγάλουμε One Shot... Να το ξεπετάξουμε... Είναι μόνο γύρω στα 700 επεισόδια πλέον... Και δεν θα μας ενοχλήσει και κανείς γιατί δεν παίζει copyright... Τα πόκεμον λέω προφανώς...
ΠΙΚΠΑΤΣΟΥ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟΝ SUGATA!!!! _________________
Έχετε πεθάνει στην καφρίλα ρε!!! Κι εμένα δεν με παίζετε!!!
Λέω να κάνω κι ένα μικρούλη να το βγάλουμε One Shot... Να το ξεπετάξουμε... Είναι μόνο γύρω στα 700 επεισόδια πλέον... Και δεν θα μας ενοχλήσει και κανείς γιατί δεν παίζει copyright... Τα πόκεμον λέω προφανώς...
ΠΙΚΠΑΤΣΟΥ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟΝ SUGATA!!!!
Εννοειται μεσα, εχουμε και και τον ρουβα να μας προσφερει το απολαυστικο opening στα ελληνικα τι αλλο θελουμε!!!
Συνοψίζουμε.
1787 το doraemon
Over 2070 το Shazae-san
2 κιλά πατάτες... εεεεμ, σόρρυ, λάθος.
about 700 τα πόκεμον (που να σε πάρει και να σε σηκώσει που με έκανες και πόκεμον)
Over 600 το Detective Conan (και 15 ταινίες μπόνους)
Μερικό σύνολο, για την ώρα.
About over 5157 επεισόδια (και 15 ταινίες μπόνους)
Τα θέλετε για το σπίτι, ή θα τα ετοιμάσετε εδώ (και τώρα);
EDIT ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΣΠΑΜ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ about over 5157 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ (και 15 ταινίες μπόνους, βεβαίως βεβαίως). ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ. _________________
Τα θέλετε για το σπίτι, ή θα τα ετοιμάσετε εδώ (και τώρα);
Τύλιξε τα για το σπίτι...
Seriously now, ψήνεται κάνεις για αυτό;
Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που δεν είναι πάνω από 500 επεισόδια... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Στα anime βάζετε υπότιτλους μεταφράζοντας τους αγγλικούς υπότιτλους (ή από άλλες "γνωστές" γλώσσες όπως Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά) ή κατευθείαν από το original γιαπωνέζικο ήχο; Ρωτάω για να ξέρω αν υπάρχει έστω μια ελπίδα για μετάφραση του "Kyou Kara Ore wa!!" που δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους (έχει Ιταλικούς όμως :P).
Ευχαριστώ.
Οι υπότιτλοι που έχουμε στις σειρές μας, προέρχονται από μετάφραση των αντίστοιχων αγγλικών.
Οι αγγλικοί υπότιτλοι, στους όποιους βασιζόμαστε μπορεί να είναι είτε από ξένα group, είτε από κάποιον Ιάπωνα μεταφραστή ο οποίος δουλεύει για την ομάδα μας. (π.χ. Robin Hood no Daibouken)
Απ' ότι βλέπω εδώ, ένα group το έχει ξεκινήσει, με αγγλικούς υπότιτλους, και μέχρι στιγμής έχει βγάλει το 1ο επεισόδιο.
Όσον αφορά τους Ιταλικούς υπότιτλους, δε νομίζω να ξέρει κάποιος από την ομάδα Ιταλικά, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Ωστόσο, πάντα προτιμάμε τους Αγγλικούς υπότιτλους. Οπότε, δεδομένου ότι αυτήν τη στιγμή η ομάδα μας έχει καταπιαστεί με πολλά projects και πρέπει να κλείσουν σιγά-σιγά τρύπες, ας περιμένουμε να βγάλει και άλλα επεισόδια το ξένο group που το άρχισε και βλέπουμε στο μέλλον αν μπορεί να γίνει κάτι και το επιτρέπουν και οι συνθήκες. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
To ξένο group το έχει κάνει drop. To 1o και μοναδικό επεισόδιο το έβγαλε πριν από 5 χρόνια!!! Δεν πρόκειται να βγάλει άλλο.
Υπάρχει και στα Κινέζικα, αν ξέρει κάνεις. :P
Αν σας το μεταφράσει γιαπωνέζος στα Αγγλικά, βάλτε και τους Αγγλικούς υπότιτλους στο αρχείο. Υπάρχουν αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ.
Στο anidb το έχει σε κατάσταση stalled. Οπότε κάποια στιγμή ίσως το συνεχίσει. Αν και για να έχουν περάσει 5 χρόνια, μάλλον χλωμό.
Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, με τόσα project να τρέχουν αυτήν τη στιγμή είναι κάπως δύσκολο να πιάσουμε κι άλλη σειρά.
Όταν βρεθούν Αγγλικοί υπότιτλοι (είτε από άλλο group, είτε από κάποιον που να ξέρει Ιαπωνικά, ώστε να το βγάλουμε σε 2 γλώσσες) και όταν τελειώσουμε με κάποια από τα τρέχοντα projects, όλα είναι πιθανά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
アニメ日食
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nick7LF στις Τετ Ιαν 19, 2011 11:16 am, 1 φορά
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας