Το administration με το moderation δεν έχουν καμιά σχέση. (μιας και αναφέρεις mods)
Όπως είπες και συ, εσένα πρωτίστως η δουλειά σου θα είναι να λύσεις τα όποια ήδη υπάρχοντα, καθώς και τα όποια μπορεί να εμφανιστούν στην πορεία, προβλήματα, που κάνουν δυσλειτουργικό το φόρουμ.
Το αν σου φτάνει μια ώρα, νομίζω πως όχι. Ειδικά στην αρχή, μέχρι να βρεις ένα μπούσουλα δοκιμών, αλλαγών και τελικών επιλογών (αν και είμαι άσχετος μ' αυτό), πιστεύω θα σου πάρει λίγο χρόνο.
Για το λόγο αυτό, δεν μπορείς να ασχολείσαι ταυτόχρονα και με τη μικροδιαχείριση του φόρουμ και των συμμετεχόντων. Εκεί μπαίνουν οι mods, οι οποίοι, ο καθένας με τον τρόπο του, βοηθούν την διαδικασία. Περίπου όπως το έκανα άκομψα ας πούμε εγώ. Αυτό είναι ένα μικροπαράδειγμα, μιας και το forum της animeclipse δεν είναι μεγάλο σε κινητικότητα.
Σαν subordinates ένα πράμα.
ταυτόχρονα όμως μπορούν να σε βοηθούν, αν έχουν όρεξη βεβαίως βεβαίως, όταν εντοπίζουν ένα bug ας πούμε.
Προσωπικά θεωρώ ότι εφόσον δεν έχεις, όπως λες, ουσιαστική εργασιακή εμπειρία, θα σου κάνει καλό η ενασχόληση μ' αυτό, για να δεις κυρίως στην πράξη όσα ξέρεις, αλλά και να εμπλούτισεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου, αφού πλέον θα έχεις ένα σκοπό, πέρα από την απλή λήψη γνώσεων.