Χρόνια πολλά παίδες και καλό κάψιμο αυτές τις γιορτινές μέρες. ^^
Ευτυχισμένο το νέο έτος . _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια Πολλά, με χαρά και ευτυχία, επιτυχίες στην ζωή σας (προσωπικές και επαγγελματικές) και πάνω απ' όλα υγεία το οποίο είναι και το σημαντικότερο θεωρώ. Έχω χαθεί λόγω ανελλιπών υποχρεώσεων αλλά σας παρακολουθώ αθόρυβα ανελλιπώς.
Καλή χρονιά λοιπόν σε άπαντες! Με υγεία πάνω απόλα, λιγότερες διαμάχες και ίντριγκες, περισσότερη ομαδικότητα και φυσικά περισσότερα rls!
Όχι που θα σας άφηνα χωρίς πίεση για το 2011!
_________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Το 2011 να μας φέρει υγεία, χαρά, ευτυχία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ένταξη: 14 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 01, 2011 10:50 pm
Τίτλος:
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας,
Εύχομαι υγεία, ευτυχία και το 2011 να σπάσουμε κάθε ρεκορ σε ανέβασμα/μεταφράσεις σειρών και παρακολούθηση αυτών, εκαστος στο είδος του ...
edit: Είμαι σοκαρισμένη από την άμεση ανταπόκριση στην ευχή μου, αυτά είναι ...
Καλή χρονιά Χρόνια Πολλά
Σε όλη την ομάδα της AnimClipse και σε όλα τα μέλη, καλη διασκέδαση, με πολλά Anime, πολλές χαρές και με πολύ αγάπη να έρθει όλο το 2011.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας