Μετά από τρία χρόνια μαστορέματος, ίντριγκας, χαράς, λύπης, απογοήτευσης και ικανοποίησης, η AnimeClipse σας παρουσιάζει με περηφάνεια τη σειρά Devil May Cry... ολόκληρη!
Θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω θερμά όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το εν λόγω project:
Madarb, sugata: oι μεταφραστές μας, οι οποίοι έκαναν τη δουλειά τους πιο γρήγορα κι από τη σκιά τους, αλλά πέσαν στους υπόλοιπους Ραντανπλαν κι έτσιο περίμεναν κοντά στα 2 χρόνια για να δουν τη δουλειά τους να βγαίνει.
Cougar: ο διορθωτής μας που οι υποχρεώσεις για την πατρίδα τον ταλαιπώρησαν, αλλά δεν τον νίκησαν, κι έτσι παρέδωσε με τη σειρά του τις διορθώσεις.
sokollatos: ο γραφίστας και καλλιτέχνης της ομάδας, έκανε το αρχικό karaoke και styling το οποίο θα απολαύσετε όσοι δείτε τη σειρά.
badtoyz: μας προμήθευσε τα καλύτερα BluRay raw που κυκλοφόρησαν, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα! Μπορεί να πήγαν στράφι αρκετές μέρες encoding για αυτήν την αλλαγή, αλλά πραγματικά την αξίζανε!
Αυτά. Πάμε γι' άλλα τώρα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Μπράβο, στο team. Δεν το έχω κατεβάσει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος πως η δουλειά θα είναι ποιοτικότατη, όπως πάντα άλλωστε.
Πάντα τέτοια. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 28, 2010 6:12 pm
Τίτλος:
Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους όσους συμμετείχαν!!! Και στον gpower2 που ώς ταπεινός δεν αναφέρει ποτέ τον ευατό του παρ'ότι σκίστηκε και ο ίδιος για αυτό το project... Και πάλι πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια με όλα μας τα projects!!! _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 28, 2010 8:03 pm
Τίτλος:
Αυτά είναι!
Πρώτη φορά μπήκα σήμερα για πλάκα από κινητό και λέω να δεις που τελικά μούφα είναι το internet από κινητά! Πατάτες μου έβγαλε στο site της AC!!!!
Και όμως... μόνο πατάτα δεν το λες αυτό!
Χίλια ευχαριστώ κύριοι! Να'στε καλά!
(Θα θυμηθούμε και δουλειά του αγαπητού κύριου σοκολατένιου ) _________________
Περασε οντως πολυς καιρος(2007) και δουλεια για να τελειωσει κι αυτο το κοματι.Συγχαρητηρια σε ολους εννοειται που ασχοληθηκαν.
Βεβαια θα μου λειψει απο τον gpower το "Αχ αυτο το DMC μου εβγαλε την πιστη...", αλλα θα συμβιβαστω με τη χαρα του release, τι να κανουμε... _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4Επόμενη
Σελίδα 1 από 4
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας