Φυσικά και ΔΕΝ είναι δικιά μας επιλογή! Απλά στο BluRay ο ήχος ήταν LPCM stereo... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
ειδα την OVA στα 1080p
βεβαια δεν καταλαβα ακομα γιατι ειναι Ova αφου ειναι μετα τα διδυμα που ηταν και το τελευταιο μερος της ιστοριας της 2ης σεζον _________________
Νομίζω τα δίδυμα ήταν το 1ο arc της 2ης σεζόν. Άλλωστε στο OVA κάνει σύνδεση με το τελευταίο arc της 2ης.
Παρατήρησε την φωτό που έχει ο Rock στο πορτοφόλι του.
λες αυτην με το Χ
ας μας πει καποιος γιατι εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα συμβαινουν μετα την 2η season αρα δεν ειναι και ο ορισμος OVA _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 14, 2010 3:49 pm
Τίτλος:
Μάλλον φίλε μου τα μπέρδεψες.
OVA = Original Video Animation
http://en.wikipedia.org/wiki/Original_video_animation
Οπότε αν είναι μετά την 2η season τότε είναι OVA και παραείναι!
Και όντως και εγώ είμαι με την εντύπωση ότι είναι μετά από εκεί (όχι 100% σίγουρος) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Μάλλον φίλε μου τα μπέρδεψες.
OVA = Original Video Animation
http://en.wikipedia.org/wiki/Original_video_animation
Οπότε αν είναι μετά την 2η season τότε είναι OVA και παραείναι!
Και όντως και εγώ είμαι με την εντύπωση ότι είναι μετά από εκεί (όχι 100% σίγουρος)
thanks για την διαφωτιση
ειχα την εσφαλμενη εντυπωση οτι ΟVA σημαινει πως ειναι αναμεσα στην ιστορια και δεν μπορει να την συνεχισει αλλα μονο να την εμπλουτισει _________________
Mου κανει εντύπωση που η Revy ειχε και τα δύο οπλα τις υποτίθετε οτι το ένα το κανε σούσι στο τελευταίο επισόδειο και επίσης ειναι σπάνια οπλα. _________________
Λογικά θα βγει σύντομα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Αφου το ειχες κατεβασει ηδη το script τι να δεις....
Απο εκει και περα συγχαρητηρια για ενα ακομα release και αντε με το καλο να τελειωσουμε και αυτη τη σειρα.
Ελα Melkor σφυρα και σουφεξε το επομενο :P
Εdit @xamergt Ναι ειναι sequel της σειρας. Το καλο βεβαια ειναι οτι μπορεις να τα δεις χωρις να εχεις δει και την σειρα αλλα ενταξει ειναι απο τις λιγα ανιμε που οπως λεει και η τατιανα αξιζει να το δεις. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας