Εμένα ρε παιδιά δεν ξέρω αλλα όλη η ιστορία με τα ζόμπι δεν μου πολυαρέσει!! αυτό κι αν είναι ανακύκλωση!!!
Τι στο καλό γίνεται με τα τσαπτερς?? Κάθε πόσο βγαίνουν τώρα και δεν τα πετυχαίνω?? _________________ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ:
ΕΠΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΩ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
ΕΠΙΒΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ
2012 ΣΟΥ 'ΡΧΟΜΑΙ!!!!!!
@silvergirl
Κανονικά βγαίνουν κάθε βδομάδα, συνήθως Τετάρτη ή Πέμπτη. Ωστόσο υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως όταν ε΄χουν αργία στην Ιαπωνία, ή όταν κάνει διάλειμμα ο δημιουργός για να κατεβάσει ιδέες. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 18, 2010 4:23 am
Τίτλος:
Και ναι.......να και ο αδερφός του Sai.....
repsof το κε΄ρδισες το ευρώ, τώρα από ποιον δεν ξέρω αλλά το κέρδισες.....
Να ρωτήσω κάτι άλλο όμως στο σημείο που δείχνει το Kabuto με κάτι φίδια και εκεί ανάμεσα ήταν κι ο Sasuke(εκτός αν δεν είδα καλά).....τι ρόλο βαράγε αυτή η εικόνα????? _________________
Να ρωτήσω κάτι άλλο όμως στο σημείο που δείχνει το Kabuto με κάτι φίδια και εκεί ανάμεσα ήταν κι ο Sasuke(εκτός αν δεν είδα καλά).....τι ρόλο βαράγε αυτή η εικόνα?????
Δεν ήταν ο Sasuke, η Anko ήταν, που έδειξε στο προηγούμενο τσάπτερ ότι μονομάχησαν. Βασικά μάλλον ήθελε να δείξει ότι ο Kabuto είναι δυνατός και όποιον βρει στον δρόμο του... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
θα ήθελα απλα να ρωτησω το εξης δεν προκαλει σε κανενα εντυπωση το γεγονός οτι ο καμπουτο εχει αναστήσει ολους αυτους τους δυνατους χαρακτήρες εκτος απο τον 4ο Hokage? _________________ http://www.youtube.com/watch?v=NeVenEyUt-Q Retro games forever
Αν θυμάσαι, ένα από τα φέρετρα δε μας το έδειξε και πολλοί εικάζουν ότι είναι ο 4ος... Οπότε μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Ρισπέκτ στον Κισιμότο που μας κρατάει μετά από τόσα τσάπτερ ακόμα σε αγωνία! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Bασικα το θυμαμαι εκεινο το τσαπτερ, απλα μου φαινεται λιγακι παραξενο οτ γεγονος ο μανταρα να φοβηθηκε τοσο πολυ τον 4ο. Σιγουρα ο 4ος ειναι ενας εξαιρετικα δυνατος χαρακτηρας αλλα θεωρω οτι το φερετρο ειχε καποιον αλλο μεσα. Και για να το παω ακομα παραπερα... θεωρητικα ο καμπουτο θα μπορουσε να αναστησει και τον sage of the six paths...αν ήθελε.
Kankuro: "I really appreciate the praise from a master puppeteer, but i'm better than you!" Kankuro pulls out Sasori's puppet scroll. He summons Sasori's body.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας