Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 05, 2010 12:02 pm
Τίτλος:
Εντάξει μετά τα συγκινητικα προηγούμενα chapters το 505 ήταν μια ωραία αλλαγή για όσους περίμεναν μια μάχη.
Όμως αυτό με το yellow flash του Naruto δεν στέκει......δλδ τί, ξαφνικά απέκτησε μια τεχνική που στηρίζοταν σε ένα ειδικό marking που χρησιμοποιούσε ο 4ος και επιπλέον τώρα την χρησιμοποιεί χωρίς καν αυτό το marking......δεν ξέρω αλλά υπερβολικό μου φαίνεται.
Όχι ότι με χαλάει βέβαια.....
Κάπως έπρεπε να κάνει power up κι ο Naruto απέναντι στον Sasuke που πήρε τα μάτια του αδερφού του. _________________
ισως να μην ηταν καν τελικα η τεχνικη του 4ου αλλα απλα αναπτυξη τρομερης ταχυτητας με το chakra του 9tail και να φανηκε ετσι λογικα θα μας πει ο ναρουτο δλδ κισιμοτο!
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 05, 2010 3:17 pm
Τίτλος:
devilmanson έγραψε:
ισως να μην ηταν καν τελικα η τεχνικη του 4ου αλλα απλα αναπτυξη τρομερης ταχυτητας με το chakra του 9tail και να φανηκε ετσι λογικα θα μας πει ο ναρουτο δλδ κισιμοτο!
I agree! Εξάλλου πήγε και καρφώθηκε στο πάτωμα άρα σίγουρα δεν ήταν teleport αλλά pure speed. Δεν το βρίσκω υπερβολικό το power-up αυτό (για δεδομένα Naruto) Όταν τον έλεγχε το 9-tail και είχε τις 8 ουρές δεν τον σταματούσε καμία τεχνική του Pain. Οπότε τώρα που την ελέγχει πλήρως την δύναμη του 9-tails... μου φαίνεται λογικό (για Naruto).
P.S. Guy Shensei all the euros!!!!! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Πωπώ!!! Ο Ναρούτο έχει φτάσει σε εντελώς καινούργιο επιπέδο!!!! Coool!!! Αν και η καινούργια του εμφάνηση μου θυμίζει λιγο πόκεμον!!!! _________________ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ:
ΕΠΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΩ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
ΕΠΙΒΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ
2012 ΣΟΥ 'ΡΧΟΜΑΙ!!!!!!
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 07, 2010 9:39 pm
Τίτλος:
Τηλεμεταφορά?Oh please ας υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό.Δε νομίζω πως ο kishi αφιέρωσε τόσο χρόνο εξήγωντας μας την τεχνική που έκανε ένα άτομο τον 4ο χογκάγκε μόνο και μόνο για να μας πει μετά <<Ο Ναρούτο έχει τόσο τσάκρα που πλέον κινείται με την ταχύτητα του φωτός..>>
Το ότι κοπάνησε το δάπεδο τόσο πολύ που κόλλησε απλά τραγελαφικό.Μου θύμησε Luffy και Arlong..Πλάκα πλάκα και ο Kisame καρχαρίας είναι.Kishi δανειζόμαστε ιδέες?? _________________
Δύο τέρατα από chakra συγκρούονται και ο Naruto... στραμπούληξε το ποδαράκι του!
Πάντως έχουμε δει και καλύτερα, άντε να δούμε τι μας περιμένει... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας