Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 12:05 pm
Τίτλος:
Φίλε kynigos να σε βοηθούσα αλλά ως φαίνεται έκλεισε το μηχανάκι στο πανεπιστήμιο και δεν το έχω αλλού για seed...
Αν δεν κάνεις δουλειά μέχρι και τις 26 του μήνα, ανεβαίνω πάνω και θα μπορέσω να το βάλω ξανά με βαρβάτες ταχύτητες! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Ένταξη: 31 Μάρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 12:58 pm
Τίτλος:
Tzolis έγραψε:
Φίλε kynigos να σε βοηθούσα αλλά ως φαίνεται έκλεισε το μηχανάκι στο πανεπιστήμιο και δεν το έχω αλλού για seed...
Αν δεν κάνεις δουλειά μέχρι και τις 26 του μήνα, ανεβαίνω πάνω και θα μπορέσω να το βάλω ξανά με βαρβάτες ταχύτητες!
οχι,ρε σιγα ποιος ειμαι εγω που θα σε τρεχω για βλακειες <3
Τα Highschool Of The Dead γίνονται ήδη seed από αρκετούς seeders. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις του client σου (NAT, κτλ) _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
AREA 88 OVA παρακαλω βρε παλικαρια-και κυριες
ειμαι μονος και κολησα στο 88%!
δοστε λιγο να τελειωσω και να δωσω κι εγω πισω μετα
edit:
οκ τελειωσε αλλα το αφηνω απο χτες στο τερμα να κατεβασει κοσμος και area 88 και jumaru που εχει περασει! ;-) 18/24Mbps ολα τερμα _________________ V for Vernam7
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vernam στις Τετ Αύγ 18, 2010 11:53 pm, 1 φορά
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας