Μάλλον δεν παρατηρήσατε ότι σε κάθε επεισόδιο υπάρχει διαφορετικό ending!
Επίσης, το logo άλλαξε από το βίντεο, οπότε είναι ουσιαστικά εντελώς καινούριο και διαφορετικό _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Παιδια, θα ήθελα πρώτον να σας ρωτήσω αν θα συνεχίσετε με αυτο το καναλι , οπως ανεφερε ο gpower2 ή θα τα βγάλετε στη συνεχεια σε 1080i..? Whistling
Η ποιότητα στα 1080ι που προβάλεται δεν μπορεί να δικαιολογήσει με τίποτα να βγει rls σε 1080p. Και για του λόγου το αληθές:
shanks_theo έγραψε:
Κ δευτερον να υποθέσω πως στα 2 προηγούμενα επισόδεια θα βγάλετε V2..? Razz
Εμ, όχι; Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο λάθος που να σηκώνει v2, εκτός από το styling του 1ου επεισοδίου, αλλά αυτό θα γίνει στο batch όταν τελειώσει η σειρά. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Λίγο παραπάνω σπλάτερ να είχε αυτή η σειρά. Τί ζητάω _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Meh, το παρατήρησες το fanservice με την ζώνη του καθίσματος ε; Σε μία φάση έβλεπα το μπούστο της και πονούσα!
_________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ρε συ, δε φταίω εγώ, σε μια φάση η Miss Boobs πιάνει τη ζώνη ασφαλείας, την τραβάει και την αφήνει απότομα να χτυπήσει τα μπαλκόνια της, ακούγεται και ο χαρακτηριστικός ήχος και πήγαιναν και πάνω κάτω τα boobs της.
Έτσι όπως το είδα που φάνηκε πολύ επώδυνο. _________________
Φαγώθηκες πια με την marikawa.
Ά, ρε έτσι και της τα φάνε σε κανένα επεισόδιο, τρέχα να κρυφτείς.
Της τα μάτιαξες της κοπέλας.
Αντί να χειροκροτήσεις και να πεις μια καλή κουβέντα γι' αυτό που είπε:
"Τώρα... καταλαβαίνω.
Εάν το ίδιο συμβαίνει σ' ολόκληρο τον κόσμο...
Προτιμώ να πεθάνω δίπλα σ' αυτούς που αγαπώ."
Χαχαχαχαχα, δεν της τα τρώνε βρε, είπαμε οι Ιάπωνες θέλουν fanservice.
Όσο για την ατάκα, που ήταν το μόνο σωστό πράγμα που είπε από τότε που ξεκίνησε η σειρά, νταξ, ας μην υπερβάλουμε, δεν ανέλυσε και τη θεωρία της σχετικότητας.
Όχι βέβαια ότι οι άλλοι χαρακτήρες είναι πιο έξυπνοι. Έχω ξεχωρίσει μόνο την μελαχρινή την πρωταθλήτρια του kendo, που στην ουσία είναι η πιο ικανή από όλους εκεί μέσα. _________________
Ρε συ, δε φταίω εγώ, σε μια φάση η Miss Boobs πιάνει τη ζώνη ασφαλείας, την τραβάει και την αφήνει απότομα να χτυπήσει τα μπαλκόνια της, ακούγεται και ο χαρακτηριστικός ήχος και πήγαιναν και πάνω κάτω τα boobs της.
Έτσι όπως το είδα που φάνηκε πολύ επώδυνο.
μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος ;
εγω περιμενα να τρακαρει παντως
ε ρε και να ειχε αεροσακους το σχολικο .... _________________
Ένταξη: 14 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 22, 2010 9:51 pm
Τίτλος:
Παιδιά συγχαρητήρια για την επιλογή και την δουλειά σας.
Ομολογώ ότι από τις σειρές που ανεβάζετε αυτήν την εποχή τούτη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μου και ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο, μου αρέσει ο ρυθμός της
Μπράβο σας και πάλι ...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας