Όλο εκπλήξεις μας είστε!!!!
Μπράβο παιδιά!!!!!
Δεν έχω λόγια! Σας βλέπω ανανεομένους/ες και μου αρέσει πάρα πολύ! _________________ ...I'm not breaking down, I'm breaking out...
Λογικα εγώ την επόμενη βδομάδα πιστεύω, καθώς κ στην Ιαπωνια παιζεται κάθε βδομάδα ...κ μέχρι στιγμής είναι στο επισόδειο 12 αν δεν κανω λάθος.
Εκτός κ'αν τα παιδια εχουν προχωρήσει αρκετα τη δουλεια σε αυτό το project k δουμε κανενα release πολύ σύντομα
μου φαινεται κανεις λαθος ειναι στο επισοδειο 2, ας μπουμε στο ψητο τωρα. Πω πολυ ωραιο ανιμε και πολυ καλη δουλεια ειναι απο τα λιγα ανιμε που με το που τελειωνεις το ενα επισοδειο θες να δεις το επομενο!! ΑΑΑΑ βαλτε το HIGH priority να μας τρελενεται καθε βδομαδα Keep up guys _________________ Just Animearth...
Η σειρά έχει ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο μου προσέλκυσε από την αρχή το ενδιαφέρον. Διαπραγματεύεται ζόμπι, σε στυλ resident evil, που είναι το αγαπημένο μου στυλ (ό,τι έχει σχέση με βρικόλακες, ζόμπι λυκάνθρωπους και δε συμμαζεύεται). Οπότε ούτως ή άλλως είχα δει το πρώτο επεισόδιο και ήξερα τι να περιμένω. Το μόνο που με χαλάει στο όλο concept είναι το υπερβολικό fanservice. Εντάξει αυτό φτάνει τα όρια του echhi σε στυλ rosario to vampir, ελπίζω μόνο να μην εξελιχθεί τόσο χαζό.
Τώρα στα του project της AnimeClipse. Πολλά συγχαρητήρια στον badtoyz και στον Gpower2!!! Μπράβο βρε θηρία, ώστε την παλέψατε μόνοι σας, αυτά είναι!
badtoyz, η μετάφρασή σου μου άρεσε αφάνταστα, εντάξει δεν πρέπει να σε εκπλήσσει, ξέρεις ότι λατρεύω το στυλ σου. Gpower2, μου άρεσαν πολύ τα karaoke σου, απλά, κομψά, όμορφα και ταιριαστά που δένανε πανέμορφα με το opening και το ending αντίστοιχα, συνοδευμένα από ένα πολύ όμορφο styling στα lyrics, πραγματικά το απόλαυσα. Α, και μιας και αναφέρθηκα σε styling, λάτρεψα επίσης το styling που έκανες για τους subs του main episode. Πολύ γουστόζικοι. Το logo μπορώ να πω πως ήταν από τα πιο δύσκολα τεχνικά, πρόσεξα ότι σε ένα σημείο ξεφεύγει, αλλά δεδομένης της γενικότερης δυσκολίας που έχει, και αυτό που είδα είναι υπεραρκετό και φυσικά με καλύπτει απόλυτα. Για άλλη μια φορά παιδιά μπράβο σας, κάνατε εκπληκτική δουλειά, συνεχίστε έτσι, απολαυστικότατο release.
ρε συ δίκιο έχεις...
οπου εμφανιζετε γοφος η οτι αλλο γυαλιζει
αλλα οκ παρα το υπερβολικο fanservice ειναι πολυ ωραιο
(βεβαια μπορει να μην με χαλαει γιατι ειμαι αγορι αλλα τεσπα )
Σκοπός μας είναι να το πιάσουμε εβδομαδιαία, αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία έχει παιχτεί και το 2ο επεισόδιο (προχθές) οπότε αν όλα πάνε καλά θα δείτε σύντομα και το 2ο επεισόδιο από εμάς! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καλή δουλειά και μπράβο στα παιδιά. Το πρώτο επεισόδιο μου κίνησε την περιέργεια να δω περισσότερο για τι πρόκειται και έτσι διάβασα και μερικά chapters από το manga.
Έτσι μετά από αυτά τα sneak pics επιβεβαιώθηκαν οι απόψεις μου ότι μάλλον δεν είναι για μένα. Αν και υπερφάν του Ρομέρο και με μερικές ολικές καλτίλες στο ρεπερτόριό μου (Redneck Zombies κανείς; ), πιστεύω ότι η κάτι με ζόμπι δεν πρέπει να τραβάει σε διάρκεια γιατί θα καταλήξει κουραστικό.
Θα το συνεχίσω για λίγο και βλέπω... _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
πιστευα πως δεν θα το ελεγα ποτε για ενα ανιμε γιατι ειναι απλα ενα ανιμε αλλα αυτο εδω ειναι και πολυ χεσιμοοοο.........απλα και γαμω.....βεβαια χαλαει την σοβαρη του εικονα(για μενα παντα) η ολη ιστορια με τα βρακια κωλους και λοιπα.... σε καθε ληψη(μα σε καθε ομως) δειχνει το βρακι της rei....ελεος...
παραυτα και παλι με πορωσε και πραγματικα respect στην ομαδα γιαυτο το αψογο release....
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας