Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 25, 2010 11:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
texnologos έγραψε:
|
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την δουλειά που έχετε ρίξει.
Είμαι αρκετό καιρό μέλος και πραγματικά είναι σπουδαίο αυτό που κάνετε.
Πιστεύω όμως οτι είναι και η σειρά μου να ρωτήσω για ένα άνιμε.
Δεν έχω πολλά στοιχεία. Το έπαιζε πολύυυυυυυυυ παλιά, ήταν τρεις κακοί αν θυμάμαι καλά και άλλοι τόσοι καλοί. Είχαν ένα ρομπότ που αν ξαναθυμάμαι καλά ήταν στρουθοκάμηλος ή κάτι τέτοιο και στο τέλος για να νικήσουν οι κακοί, που δε νικούσαν, πετούσαν μια βόμβα που συνήθως έσκαγε πάνω τους. Έχει να κάνει με ταξίδι στο χρόνο και ιππότες στο τίτλο, αλλά μπορεί και να τα μπερδεύω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και για το χρόνο σας.
ΥΓ.Υπάρχει πιθανότητα να τα έχω μπερδέψει πολύ.:-PPPP
EDIT: ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το βρήκα.Time Bokan ή Time Fighters λέγεται. :-)))
|
Καλώς ήρθες! http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2546_________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 26, 2010 12:46 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2010

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Σεπ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 30, 2010 11:19 am
Τίτλος:
|
|
|
Που το ξεθαψες??? ποσα φτυρια χρειαστηκαν ?
ποσα μετρα κατω απο το χωμα ηταν? βρε..!! τι μου θυμησες? _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάρ 2010
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 8:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
Γειά σας παιδιά . Λοιπόν δέν θέλω περίεργα σχόλια και γκριμάτσες πίσω απο την οθόνη . Είμαι ενα μικρό noobaki που ασχολούμε μονο 1.5 χρόνο με ανιμε. Ετσι λοιπόν δέν έχω ασχοληθεί και πολύ με ψαγμένα σαιτ. Ζητάω τα φώτα σας .
Ψάχνω αυτό
http://www.anime-planet.com/anime/brother-dear-brother
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1137
Απο όσα είδα δέν βρήκα καποιο τόρρεντ στα Αγγλικά με καλή ποιότητα (δέν με πολυνοιάζει και avi να ειναι , τουλαχιστον να βλέπετε και να ειναι οκ οι υπότιτλοι)
Υπάρχει ένα εδώ
http://www.bakabt.com/details.php?id=152015&page=0
αλλά στα σχόλια διαβάζω πως υπάρχει πρόβλημα στους υπότιτλους . Απο την άλλη δέν κατεβαίνει με τίποτα .
Σε άλλα σαιτ με τορρεντ υπάρχουν και vhs rips αλλά με το που βλέπω 50 mb το επεισόδιο , ούτε που το σκεφτομαι .
Υπάρχει ελπίδα για κάποιον που γουστάρει τέτοιες σειρές ή θα αναγκαστώ να το αφήσω;
Δοκίμασα και απο Nyaa torrents , αλλά τελικά ισχύει οτι μερικά επεισόδια έχουν πρόβλημα με τους υπότιτλους .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την the_soulforged στις Σαβ Ιούλ 31, 2010 2:07 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Ιούλ 2010
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 23, 2010 12:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
SaDoW έγραψε:
|
Που το ξεθαψες??? ποσα φτυρια χρειαστηκαν ?
ποσα μετρα κατω απο το χωμα ηταν? βρε..!! τι μου θυμησες?
|
το εχω το συγκεκριμενο,ολοκληρο(45 επεισοδια) αλλα ειναι ιαπωνικα χωρις υποτιτλους,ξερετε κανεναν να μπορει να το μεταφρασει;
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Ιούλ 2010
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 31, 2010 2:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπόν εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ να βρώ ένα anime που έβλεπα όταν είμουν πιτσηρικάς (πολλά χρόνια δηλ [  ] )
Μιλάμε για δεκαετία του 80-90 και το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι ούτε τίτλο αλλά ούτε και πολλά στοιχεία απλώς σκηνές...
Το anime αυτό είχε παράλληλους κόσμους , δηλαδή κάποιος χαρακτήρας σε κάποια φάση έπαθε κάτι σαν σοκ και μεταφέρθηκε σε έναν άλλο κόσμο ο οποίος ήταν σαν ζούγκλα (θυμάμαι μια σκηνή με ένα φυτό οπου παραλίγο να καταβροχθίσει έναν χαρακτήρα), σε αυτή την ζούγκλα μετακινούνταν με κάτι μηχανές που αιωρούνταν σαν του star wars η σαν του final fantasy advent children του anime (αλλά σε πράσινο χρώμα), επίσης υπήρχαν ρομπότ (τεράστια) τα οποία τα χειρίζονταν άνθρωποι...
Ακόμα θυμάμαι ένα σπαθί με ένα μάτι το οποίο όταν άνοιγε κάτι συνέβαινε, το οποίο μάλλον άνοικε σε μία γκόμενα (κάτι σαν βασσίλισα μάγισα) που φορούσε κάτι προκλητικά ρούχα...
ξέρω ότι δεν σας λέω αρκετά αλλα δυστηχώς έχουν περάσει πάραααααα πολλά χρονια και είμαι και λίγο καμένος και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο
Αν σε κάποιον θυμίζει κάτι ας μου στείλει pm η ας απαντήσει εδώ!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Ιούλ 2010