Λοιπόν την ίδια απορία είχα και εγώ και βρήκα αυτό το site. Ξεκίνησαν το Bleach πρόσφατα και πιθανόν να το συνεχίσουν. Τα επ. είναι σε 720p και καλύτερη ποιότητα από αυτη της DB. Για δείτε... _________________
Posted: Wed Jun 02, 2010 4:10 pm
Post subject:
Η αγαπημένη μου τα πέταγε περισσότερο στο manga... Δεν πειράζει την αγαπώ κι έτσι...
Δεν έχουν ξεφύγει από το manga, οπότε κακό σχολιασμό δε θα κάνω... Απλώς καλή μάχη έχει το επόμενο... _________________ After all we are stardust...
Η αγαπημένη μου τα πέταγε περισσότερο στο manga... Δεν πειράζει την αγαπώ κι έτσι...
Δεν έχουν ξεφύγει από το manga, οπότε κακό σχολιασμό δε θα κάνω... Απλώς καλή μάχη έχει το επόμενο...
Posted: Mon Jun 14, 2010 1:55 pm
Post subject:
Αναλώθηκαν σε μια ωραία μάχη, προσθέτοντας πράγματα, καθυστερώντας την...
Την τράβηξαν αλλά θα μας ανταμείψουν με το παραπάνω... _________________ After all we are stardust...
Posted: Mon Jun 21, 2010 11:56 pm
Post subject:
Ο θάνατος πολεμάει στο πλευρό του Aizen. Για μένα, μιας και τον είδατε όλοι, είναι ο πιο ωραίος κακός που έχω δει... Ξέρω, είχα πει για τον πιο cool, αλλά αυτός είναι πέρα από τις συγκρίσεις. Είναι ο βασιλιάς του ΗΜ...
Απορώ πως ο Aizen τον κατάφερε... _________________ After all we are stardust...
Posted: Tue Jun 22, 2010 4:03 am
Post subject:
Howl wrote:
Απορώ πως ο Aizen τον κατάφερε...
Απληστία my friend.... του έταξε περισσότερη δύναμη _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Posted: Tue Jun 22, 2010 4:23 pm
Post subject:
Βαρετό είναι οτιδήποτε έχει μέσα τον Oomaeda στο Bleach όπως ήταν με τον Satan στο DB.
Όμως, σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει το manga, δε νομίζω ότι περίμενες τέτοιο bankai... Τα επόμενα επεισόδια πάντως θα είναι super... _________________ After all we are stardust...
Posted: Thu Jul 01, 2010 6:04 pm
Post subject:
Είναι η αλήθεια πως η μάχη της Soifon και η εμφάνιση του Starrk ήταν η μεγάλη κοιλιά του manga την περίοδο εκείνη... Ωστόσο η μάχη του primera espada με τον Kyorakou είναι ωραία. Περιμένω να δω τι θα κάνει ο χαλαρός taicho. _________________ After all we are stardust...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum