Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 08, 2010 9:50 am
Τίτλος:
Ως φαίνεται με το να μπουν τα μετέπειτα επεισόδια πολλοί θυμήθηκαν και τα παλιά!
Έχω μπει με full για Naruto παλιό φίλε μου αλλά υπόψιν, είστε αρκετοί...!
Οπότε φροντίστε να seedάρετε μετά ώστε να είναι όλοι ωραίοι κυριλέδες. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Γειά σας παιδια ! θα μπορούσατε να κάνετε seed το Death Note ??? εχω πολυ καλη ταχύτητα αλλά δεν κατεβενει καθολου γρηγορα... thanx εκ των προτέρων ! _________________ Feel the difference..! Make the Choice..!
Γειά σας παιδια ! θα μπορούσατε να κάνετε seed το Death Note ??? εχω πολυ καλη ταχύτητα αλλά δεν κατεβενει καθολου γρηγορα... thanx εκ των προτέρων !
Πάρε από εμένα 80kb/sec μέχρι αύριο το πρωί. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Αυτή τη στιγμή το Seirei No Moribito έχει 4 seeders και 0 leechers, μήπως δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τον Torrent Client σου; _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Για καλό και για κακό βάζω μέχρι αύριο το πρωί Seirei no Moribito μιας και είναι μεγάλο το μέγεθος(με την καλή την έννοια ) _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Παιδια μπορειτε να βοηθησετε στο seed του Rurouni Kenshin OVa Trust & Betrayl ??
Κατεβενει με πολυ αργη ταχυτητα....!!
Λιγο αργά είδα το αίτημα για seeding, αλλά το βάζω τώρα μέχρι το πρωί. Αν δεν το έχεις κατεβάσει μέχρι το πρωί, στείλε μου pm να το συνεχίσω σε αποκλειστικότητα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Θα τροφοδοτήσω εγώ με 40kb/sec επειδή έχω και το Rurouni Kenshin με άλλα 40. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Παιδια μπορειτε να βοηθησετε στο seed του Rurouni Kenshin OVa Trust & Betrayl ??
Κατεβενει με πολυ αργη ταχυτητα....!!
Λιγο αργά είδα το αίτημα για seeding, αλλά το βάζω τώρα μέχρι το πρωί. Αν δεν το έχεις κατεβάσει μέχρι το πρωί, στείλε μου pm να το συνεχίσω σε αποκλειστικότητα.
Φιλε επρεπε να κλεισω το pc το βραδυ και τον ανοιξα πριν λιγες ωριτσες!
Αν μπορεις να συνεχισεις γιατι ειναι ακομη στο 25%100
Ευχαριστω!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας