1ον: Ναι λοιπον.Οι ανθρωποι ζηταγανε βοηθεια και οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ λεγανε να πεθανετε.Το ειπε ανθρωπος που ηταν στην πορεια (ειρινικα κι οχι σα βλαμμενος).
2ον: Deykalionas1.Ειλικρινα τετοιες στιγμες κι εγω σκεφτομαι ετσι.Και ειναι λογικο αλλωστε.Αρκει να παρεις τη θεση ενος απο τα κοντινα τους προσωπα.Η και των ιδιων.Ειτε η γυναικα ειτε ο αντρας ειτε η εγκυος.Ολοι ειναι το ιδιο.
3ον: Θα συμφωνησω με το εξης.Οταν χαθηκε ενας εγινε χαμος και τωρα ουτε δακρυ.Αλλα ειναι τοσο κολλημενα μυαλα (για να μη το πω αλλιως) που μονο με τους μπατσους ξερουν να τα βαζουν και να τους λενε φασιστες.Τωρα ομως οι ιδιοι γιναν μπατσοι (με την ενοια οτι πηραν την εξουσια στα χερια τους) και φασιστες.Γιατι θεωρω φασισμο το να παιρνεις τη ζωη ενος ανθρωπου με το ετσι θελω και να μη σε νοιαζει.
4ον: Το να φυγεις ειναι το καλυτερο πραγμα.Και μην λεμε να αντιμετωπιζουμε τα προβληματα μας.Εγω αντιμετωπιζω τα δικα μου προβληματα.Γιατι να χρεωθω κι αλλα.Η Ελλαδα μια ζωη χρωσταει.Και πρεπει να πληρωνω εγω;Γιατι;Αλλωστε το μονο που κραταει τους Ελληνες εδω ειναι το συναισθημα.Τι εννοω.Φανταστειτε ενα παιδι.Αν γνωρισει τη μανα του την αγαπαει και δεν την αλλαζει με τιποτα.Αν ομως μεγαλωσει με αλλη μανα τοτε οταν γνωρισει την κανονικη δεν υπαρχει το ιδιο συναισθημα.Αρα ολα ειναι εγκεφαλικα.Ετσι μπορεις να φυγεις και να ξεχασεις.
5ον: Μα γιατι να μη πληρωσουμε το χρεος;(Ειρωνικα το λεω).Τι πιο λογικο;Πληρωνουμε φορους.Τρωνε.Γιατι να μην πληρωσουμε και το χρεος της Ελλαδας για να συνεχισουνε να τρωνε;Μα καλα δεν τους σκεφτεστε τους καημενους;Ελεος.Οταν ειδα την διαφημηση ετρωγα και μου πεσε το πιρουνι.Ηθελα να σπασω την τηλεοραση αλλα φοβηθηκα μη μου κοψουν προστιμο λογω θυμου χωρις αδεια και καταστροφη ιδιωτικης περιουσιας ασχετως αν ειναι δικη μου(Που το παραξενο.Εγω το θεωρω λογικο να γινουν και τετοια πραγματα για τα λεφτα).
6ον: Ενας μπιπ πολιτικος ειπε κατι λογικο.Οι 200 πιο πλουσιες οικογενειες να πληρωσουν το χρεος.Πορωθηκα οταν το πε.Πωπω!Τι καλουλης μωρε.Και να που φτασαμε.ΤΙΠΟΤΑ!
7ον: Για ολα θεωρω υπευθυνους και του πολιτικους εννοειτε γιατι αυτοι φτασαν σε αυτο το επιπεδο τα πραγματα.
8ον: Για μενα οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν ειναι απλοι εργαζομενοι αλλα κοματοσκυλα που τρεφονται κι οι ιδιοι με χρηματα.Αρα σκατανθρωποι!
9ον: Οι ηλιθιοι πολιτικοι.Παντα τετοιες στιγμες τους πιανει λογοδιαρρεια αλλα καμια συγκινηση και ντροπη.Παρα μονο ο ενας να λεει προβοκατορα τον αλλο.Ελεος!Και θα πω κι εγω αν συνέβαινε κατι τετοιο στα παιδια τους τι θα γινοταν;Να απαντησω κι ολας...Χουντα θα κανανε!
10ον: Για το 6 πραγματικα θα ηταν ωραιο.Και θα τους παραδεχομουν οποιους κανανε την κινηση να πλήρωσουν.Για να μιλησουμε και λιγο ανθρωπινα το φανταζεστε;Αφου φαγανε να πληρωσουνε κι ολας.Οποιος ειχε τα μπιπ να το κανει πραγματικα θα του εβγαζα το καπελο!
Εχω κι αλλα να πω που δεν μου ρχονται τωρα.Και πραγματικα μιλαω πολυ ηρεμα γιατι εχτες ηθελα να τα σπασω ολα και να παω να τους!