Βασικα καλησπερα σας
Λοιπον εχω καποιες αποριες και ευελπιστω να με βοηθησετε (ισως πολυλογισω και γινω κουραστικος

)
Προλογος: Εχω ασχοληθει με encodings επι εποχη divx, xvid αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με mkvs γιατι δεν προλαβαινω. Οσο αναφορα τα animes//animations ειμαι λιγο κα...μενος με την ποιοτητα και παντα κανω μια ερευνα σε κατι που μου αρεσει κατεβαζοντας δειγματα απο πολλα fαnsub groups και επιλεγοντας το καλυτερο.
1)Συγκεκριμενα μου αρεσε παρα πολυ η δουλεια που εχετε κανει με το Dragonball kai . Its just awesome!!! Επι αυτου λοιπον, βλεπω οτι η quality δεν ειναι απλα καλυτερη , ειναι BY FAR

Επειδη λοιπον διαθετω την κριτικη ικανοτητα , μπορω και παρατηρω οτι δεν εχετε απλα υποτιτλισει ενα raw, αλλα εχετε 'πειραξει' την ποιοτητα την αναλυσης και των χρωματων προς το καλυτερο βεβαια. (Αυτο το πειραγμα μου θυμιζει ενα tool, option που εχει το ACDSEE , σορυ δεν θυμαμαι atm πως το λενε. Anyway, αυτο βελτιωνει την ποιοτητα των χρωματων των εικονων χωρις την υπερβολικη χρηση του βεβαια.)
Η ερωτηση μου ειναι ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε (και σαφως ποιο ειναι πιο καλο) για την δημιουργια HQ ΜΚVs και πως φτιαξατε την παραπανω σειρα συμφωνα με τα λεγομενα μου τοσο καλη (ποιοτικα-εαν υφισταται το παραπανω 'πειραγμα' με το οποιο γινεται λειανση των χρωματων)
2)Το upscalling ενος dvd σε 720 αλλαζει μονο το resizing η και την ποιοτητα? Εαν ναι, αξιζει? (Θα ηθελα να το δοκιμασω για προσωπικη χρηση εχοντας στην διαθεση μου untouched dvds-οχι animes)
Αυτα!!! Σορυ εαν εγινα κουραστικος αλλα θελω να καταλαβαιτε ακριβως τι ζηταω και να μου δωσετε μια σαφη απαντηση για εχω απευθυνθει σε πολλα sites ελληνικα και ξενα αλλα πα..ρια