Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 22 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 17, 2010 8:20 am
Τίτλος:
|
|
|
Πανω που ημουνα στο 21% download χτες, ΤΣΟΥΠ σκοταδι! Χτυπησε η απεργια της ΔΕΗ!  Και αντε τον υπολογιστη τον εχω σε UPS, η γραμμη Ιντερνετ ομως επεσε! Γκρρρρ...  Τελικα σημερα πρωινιατικα κατεβηκε το 7ο και το ειδα! Πολυ καλο! Βρε τον Blaki φιλοδοξιες!  Και τοση τεχνολογικη αναπτυξη οι εξωγηινοι, αλλα τις ερμες τις ζωνες ασφαλειας δεν τις εχουνε σκεφτει, μια ζωνουλα θα γλιτωνε τον Δουκα απο ολα τα χτυπηματα προς τα μπρος στην κονσολα του!
Να ρωτησω, η μεταφραση απο πού γινεται? Νομιζω οτι ειχατε πει απο μειγμα γιαπωνεζικων, αραβικων, γαλλικων και ιταλικων πηγων, σωστα; Η τελευταια επαναλαμβανομενη φραση σε αυτο το επεισοδιο (δικαιοσυνη κλπ) μου φανηκε πολυ πατριωτικη γιαπωνεζο-αραβικη.
Ευγε παιδες, οι φαν σας προσκυνουν! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Μάι 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιαν 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 07, 2010 4:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 09, 2010 9:05 am
Τίτλος:
|
|
|
Μην ζητάτε συγνώμη για κάτι που δεν πληρώνεστε και το κάνετε για το κέφι σας.
Προσωπικά με κάνει να ντρέπομαι.
Σας αξίζουν 1000 Μπράβο που κάνατε αυτήν την προσπάθεια και την διανέμετε δωρεάν. Η ποιότητα της δουλειά σας είναι αντιστρόφως ανάλογη του κόστους που ζητάτε!
Το Grendizer το έβλεπα από μικρός και μαζί με το Getter Robot και το Jumaru ήταν τα αγαπημένα μου. σε όλα τα anime της εποχής η Ελληνική μεταγλώττιση ήταν καλύτερη από την γνήσια Γιαπωνέζικη!!!
Μια παρατήρηση σχετικά με τους υπότιτλους, πολλές φορές που έχετε υποσημείωση - επεξήγηση στον υπότιτλο ο χρόνος προβολής είναι πολύ μικρός, γενικά οι χρόνοι προβολής και στους υπόλοιπους υπότιτλους είναι οριακά αναγνώσιμοι. Δείτε το αυτό λίγο, μην διαβάζουμε με την ψυχή στο στόμα!
Κλείνοντας θα ήθελα και πάλι να σας δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο για την συγκεκριμένη εργασία (UFO Robo Grendizer) αλλά και για τις υπόλοιπες!
Συνεχίστε έτσι! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 18, 2010 1:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΟΝ BEZDIM
Ενημέρωση: Το επεισόδιο 8 είναι σχεδόν έτοιμο. Το 9 θα είναι λογικά μέχρι το βράδυ.
Διπλό Release λογικά μέχρι αύριο το βράδυ (bezdim θέλοντος). Ευχαριστούμε για την κατανόηση. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 18, 2010 1:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 18, 2010 11:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
MIB έγραψε:
|
Μην ζητάτε συγνώμη για κάτι που δεν πληρώνεστε και το κάνετε για το κέφι σας.
Προσωπικά με κάνει να ντρέπομαι.
Σας αξίζουν 1000 Μπράβο που κάνατε αυτήν την προσπάθεια και την διανέμετε δωρεάν. Η ποιότητα της δουλειά σας είναι αντιστρόφως ανάλογη του κόστους που ζητάτε!
Το Grendizer το έβλεπα από μικρός και μαζί με το Getter Robot και το Jumaru ήταν τα αγαπημένα μου. σε όλα τα anime της εποχής η Ελληνική μεταγλώττιση ήταν καλύτερη από την γνήσια Γιαπωνέζικη!!!
Μια παρατήρηση σχετικά με τους υπότιτλους, πολλές φορές που έχετε υποσημείωση - επεξήγηση στον υπότιτλο ο χρόνος προβολής είναι πολύ μικρός, γενικά οι χρόνοι προβολής και στους υπόλοιπους υπότιτλους είναι οριακά αναγνώσιμοι. Δείτε το αυτό λίγο, μην διαβάζουμε με την ψυχή στο στόμα!
Κλείνοντας θα ήθελα και πάλι να σας δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο για την συγκεκριμένη εργασία (UFO Robo Grendizer) αλλά και για τις υπόλοιπες!
Συνεχίστε έτσι!
|
Κατα τη δικη μου ταπεινη γνωμη δεν ειμαι και πολυ σύμφωνος με τους χρονους προβολης των επεξηγησεων
Ειναι απλα μια ενημερωση στην οποια μπορουμε να κανουμε μια παυση και να την διαβασουμε .
Σκεψου να εχεις μια επεξηγηση ψηλα
μια σκηνη δρασης
και τους υποτιτλους στο κατω μερος της οθονης
Δεν θα ξερεις τι να πρωτο διαβασεις!
Ασε που γεμιζει και η οθονη οποτε το αποτελεσμα οπτικα τουλαχιστον εμενα δεν μου αρεσει και σου αποσπαει τη προσοχη
Οποτε πιστευω οτι οπως εχουν τα παιδια τοποθετησει το χρονικο διαστημα της επεξηγησης ειναι το καλυτερο δυνατο για το αποτελεσμα που θελουν να πετυχουν.
[Δεν αντιπροσωπευω κανενα απο τα παιδια τηςAC που εχουν αποφασισει κατι τετοιο -για να μην παρεξηγηθω - ειναι καθαρα μια δικη μου θεση)
 _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Οκτ 2009