Και να θέλω να κρυφτώ, η χαρά δε με αφήνει.
Yup, η Anime-Greek είναι το σπιτάκι μου (όπως συνηθίζω να λέω). Δεν είμαι η μοναδική Admin εκεί βέβαια, είμαστε μαζί με τον FastDriver και τον GoGetaSjj4 (που είναι και εδώ μέλος στην animeclipse και μάλιστα έχει αρκετά post). Όλοι μια μεγάλη οικογένεια είμαστε βρε! _________________
γεια και χαρα σε ολους! Ανεστης απο Σαλονικη μερια, παταω τα 30 αλλα το παιδι μεσα μου δεν βγαινει... ειχα κατεβασει καποια πραγματα παλιοτερα (ειχα σινταρει κιολας) αλλα γραφτηκα προσφατα μολις! λογω χρονου δεν εχω εξερευνησει ακομα ολα τα φορουμ, αλλα ελπιζω να μην ειμαι "ρουκι" για πολυ ακομα.
ανιμε γουσταρα παντα (αλλωστε με αυτα μεγαλωσα), αλλα απο τοτε που ειδα το ντεθνοουτ νομιζω το εχω παρει πιο ζεστα κ επιστρεφω σε γνωριμα μονοπατια...
δεν μπορω να αντισταθω σε οτιδηποτε φουτουριστικο (οπως και στις "κανονικες" ταινιες) αλλα δεν παραβλεπω κ οτιδηποτε εχει ενδιαφερον σεναριο. ως εκ τουτου, ο χαρλοκ κ το γκρενταηζερ (αν κ αρκετα απλοϊκο το δευτερο) εχουν την ξεχωριστη τους θεση στην καρδια μου (κ λογω ηλικιας φυσικα).
η πολυλογια τελειωνει καπου εδω για την ωρα. προσβλεπω σε επικοδομητικες συζητησεις.
κατι τελευταιο: ο φανατισμος (σε οτιδηποτε) δεν ειναι ποτε καλο πραγμα...
u got one life-live it!
Και να θέλω να κρυφτώ, η χαρά δε με αφήνει.
Yup, η Anime-Greek είναι το σπιτάκι μου (όπως συνηθίζω να λέω). Δεν είμαι η μοναδική Admin εκεί βέβαια, είμαστε μαζί με τον FastDriver και τον GoGetaSjj4 (που είναι και εδώ μέλος στην animeclipse και μάλιστα έχει αρκετά post). Όλοι μια μεγάλη οικογένεια είμαστε βρε!
Σε ήξερα ονομαστικά αλλά δεν ήξερα ότι είσαι admin. Μόνο εσείς οι 3 είστε; Γιατί βλέπω και έναν Admin που λέει ή είναι λογαριασμός που χρησιμοποιείται από τους τρεις σας;
Ένταξη: 19 Μάρ 2010
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 5:27 pm
Τίτλος:
Γεια σε όλους!
Είμαι η Αγγελική ή αλλιώς Hinata, είμαι 29 και πορωμένη με τα anime εδώ και κάτι χρόνια!!! Εχω κολλήσει με Naruto (μεγάλη αγάπη) όπως φαίνεται και από το avatar μου. Στην πορεία είδα κι άλλα όμως πάντα με αγγλικούς υπότιτλους όπως: Sailor Moon (αγαπάω Usagi!), το καταπληκτικό Death Note, Sanshiro και Kabamaru και τώρα τελευταία βλέπω το Ergo Proxy (φανταστικό!). Είμαι καινούρια στο site αλλά σας ήξερα από πριν-άλλωστε η καλή δουλειά σας στους υπότιτλους είναι γνωστή. Μπράβο σε όλους σας!
Για να δούμε τι νέο θα δούμε λοιπόν...
Σε ήξερα ονομαστικά αλλά δεν ήξερα ότι είσαι admin. Μόνο εσείς οι 3 είστε; Γιατί βλέπω και έναν Admin που λέει ή είναι λογαριασμός που χρησιμοποιείται από τους τρεις σας;
Ο Admin που βλέπεις είναι ξεχωριστό άτομο, στην ουσία είναι ο founder, αρχικά αυτός ίδρυσε την anime-greek ως site της forumotion. Βέβαια εδώ και ενάμισι χρόνο είμαστε πλέον σε ιδιωτικό server, αλλά από τον Δεκέμβριο του 2009 ο Admin αποσύρθηκε από την anime-greek και για αρκετό καιρό πριν ήταν ανενεργός. Δεν ξέρω βέβαια αν κάποια στιγμή ξαναγυρίσει στην ενεργό δράση, αλλά εμείς εδώ θα είμαστε πάντα και θα τον περιμένουμε. ^^ _________________
Ελπίζω να απολαύσεις τα releases μας και να είσαι ενεργό μέλος.
Καλή διαμονή στο forum, και για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς, μη διαστάσεις. ^^ _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 9:07 pm
Τίτλος:
Καλως ορίζω λοιπόν κι εγώ όλα τα νέα μέλη μας. Κάποιοι από αυτούς είναι ο Θοδωρής, ο Ανέστης και η Αγγελική! Χαίρομαι που γινόμαστε όλο και μεγαλύτερη παρέα καθημερινά! Ελπίζω να περνάτε καλά μαζί μας παιδιά και να απολαμβάνετε τα releases μας!!
Σας εύχομαι κι εγώ καλή διαμονή και για οποιαδήποτε βοήθεια, μη διστάσετε. Πηγαίντε στον Νίκο!!! (Nick7LF ) _________________
Σας εύχομαι κι εγώ καλή διαμονή και για οποιαδήποτε βοήθεια, μη διστάσετε. Πηγαίντε στον Νίκο!!! (Nick7LF )
Ξέχασες να αναφέρεις, πως δέχομαι μόνο με ραντεβού. Ωραίος γραμματέας είσαι!!!
Δευτέρα με Πέμπτη, από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Οι ερωτήσεις, περί release Robin Hood, χρεώνονται διπλά
Για να σοβαρευτούμε (λέμε τώρα...), καλώς ήρθατε στο Ράδιο Αρβύ... εεε... στην AnimeClipse, όλα τα καινούργια μέλη. Καλή διαμονή! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ελπίζω να απολαύσετε τόσο τα release μας όσο και τη διαμονή σας στο forum!
Για ότι χρειαστείτε, εδώ είμαστε όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω (απλά χρεώνουμε κάτι έξτρα καμιά φορά ) _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 28 Μάρ 2010
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 29, 2010 10:33 pm
Τίτλος:
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ονομάζομαι Μπάμπης και το αγαπημένο μου anime είναι το DragonBall-Z. Anime που βλέπω αυτό το διάστημα (ή ξαναείδα πρόσφατα) είναι το Devil May Cry, FFVII-LAST ORDER (OVA), Oι 3 Σωματοφύλακες, Ρομπέν των δασών, Saber Rider, Kagaku Ninjatai Gatchaman, και το πολυαγαπημένο Candidate for Goddess. _________________
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 30, 2010 12:04 am
Τίτλος: Γνωριμία
Γεια σας παιδιά! Ονομάζομαι Δημήτρης και αν και επισκέπτομαι το site εδώ και δύο χρόνια μόλις πρόσφατα αποφάσισα να γραφτώ και να αρχίσω από δω και πέρα να συμμετέχω στις συζητήσεις!!Τέλος, το αγαπημένο μου anime είναι το Bleach!! _________________ file:///C:/Users/Δημήτρης/Pictures/urahara.jpg
Καλησπέρα ή ακόμα καλύτερα καληνύχτα.Μου αρέσουν τα ANIME και ειδικά τα fansub του animeclipse.Αποφάσισα να αφήσω ανοιχτο τoν υπολογιστή για να κάνω seed στο H.O.T.D. _________________ The only true wisdom is in knowing you know nothing.
A wise man does not need advice and a fool wont take it.
Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity.
He who can, does. He who cant, teaches.
Life becomes useless and insipid when we have no longer either friends or enemies.
It is better to stay silent and be thought a fool, than to open ones mouth and remove all doubt.
Teamwork means never having to take all the blame yourself.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BasilisKatis στις Παρ Αύγ 13, 2010 2:23 am, 1 φορά
Καλωσηρθες στην παρεα μας βασιλη και σε ευχαριστουμε για τη βοηθεια σου. Το εκτιμουμε και παιρνουμε δυναμη οταν ο καθενας βοηθαει με τον τροπο που μπορει, οσο μπορει. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας