Whether you've heard about it or not, an unconfirmed rumor has been slowing floating around the internet that DragonBall Kai would be ending after the Freeza arc at around episode 50. And you know how impressionable the interwebz can be, believing everything that's posted. Well, Happinet's official release website has been updated confirming that at least 99 episodes of Kai have been planned. We're assuming this episode count is nothing concrete, just an estimation from Toei based on how much material they think they'll be cutting. But unless Toei plans to really drag out the Freeza arc, I think it's safe to assume we'll be seeing both the Artificial Human and Majin Buu arcs of the series.
It was also announced that these 99 episodes will be spread across 33 DVD volumes and 8 Blu-ray boxsets. Assuming that there are no breaks in the series, this means that we can expect DragonBall Kai to be running up through at least the beginning of March 2011. I guess that means we have at least another year's worth of content. Yay?! Other than that, there's nothing else to really report on, but we'll be sure to dismiss any other Kai rumors that surface. In the meantime, I'll be updating the "DVD Guide" to reflect these changes shortly.
αυτη η ενδειξη πανω αριστρα σαν ώρα που είναι ειναι hardsubed στην εικόνα? το έχω δει και σε καποιες ξένες διανομες... γενικα δε λεω, εισαστε εξαιρετικοι και απο το 10 περιπου επισοδειο βλεπω μονο απο σας το kai αλλα ειναι λιγο ενοχλιτικο.... _________________
Φίλε tolis86, συμφωνεί όλη η ομάδα απόλυτα μαζί σου, γι' αυτό και παιδευόμαστε κάθε βδομάδα να βρούμε raw (αρχικό βίντεο) χωρίς το ρολόι. Δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα τέτοιο raw σε καλή ποιότητα και δεδομένου ότι το επεισόδιο 43 είχε πολλές σκηνές με υψηλή κινητικότητα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το καλύτερο ποιοτικά raw.
Να είσαι σίγουρος ότι θα βγει v2 όταν και αν βγει raw χωρίς ρολόι. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Για σας και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε.
Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρώ επεισόδια του Dragonball Kai τα οποία δεν τα έχετε πια στον tracker σας. Έχω κάνει άνω κάτω το διαδίκτυο και το μόνο που βρήκα ήταν ή παρατημένα torrent ή μερικά επεισόδια σε κομμάτια.
Συγνώμη αν έπρεπε να κάνω το post σε άλλο σημείο
Ευχαριστώ!
Φίλε Brogettenks, όλα τα επεισόδια του Dragonball Kai υπάρχουν στον tracker μας. Αυτή τη στιγμή έχουν προβληθεί 43 επεισόδια και υπάρχουν και τα 43 διαθέσιμα. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
αυτη η ενδειξη πανω αριστρα σαν ώρα που είναι ειναι hardsubed στην εικόνα? το έχω δει και σε καποιες ξένες διανομες...
Πληροφοριακά η AnimeClipse είναι το μόνο γκρουπ παγκοσμίως που βγάζει συστηματικά επεισόδια χωρίς το ρολόι πάνω αριστερά, γι' αυτό και κατεβαίνουν τα releases και από πάρα πολλά άτομα του εξωτερικού. Απλά μερικές φορές (δύο μέχρι στιγμής στα 43 επεισόδια) δεν έχει βρεθεί raw χωρίς ρολόι. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Καλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος απο την ποιότητα και γενικά απο την σειρά που δεν πρόσεξα καν οτι υπήρχε το ρολόι...
Μερικές φορές μάλιστα μου θυμίζει που ξύπναγα και εγώ πρωί πρωί μικρός για να δω ένα επεισόδιο
Ευχαριστούμε φίλε! Πάντως αν η σειρά γινόταν re-animated θα είχαμε ίσως την καλύτερη απόδοση από το manga, αλλά αν συνεχίσει να πουλάει έτσι το όλο θέμα η φίλη μας η TOEI δεν θα αργήσει να επαναφέρει το franchise.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας