Μην ξεχνάτε ότι τότε υπήρχε σε μεγάλο βαθμό η λογοκρισία... οι εταιρίες που εισήγαγαν τις σειρές πλήρωναν αρκετά χρήματα για τα δικαιώματα COPYRIGHTS και το baget ανέβαινε ακόμα περισσότερο στην επεξεργασία - μεταγλωττιση κτλ
οπότε δεν θα συνέφερε και τόσο ενα πιθανό <<κόψιμο>> της σειράς από τα όργανα της λογοκρισίας της εποχης.. χαρακτηριστικό παραδείγμα νομίζω είναι στο Plawress Shanshiro - Ηλεκτρονικός Ιππότης που κόπηκε στο επεισοδιο 12 ... δείτε οσοι εχετε το επεισοδιο 13 στο 2ο λεπτό ως το 3ο λεπτό του επεισοδιου .....
και γενικά πολλά άλλα ανιμε προσέξτε το επόμενο επεισόδιο η τα επεισόδια που κόπηκαν ενδιάμεσα σε σειρές.. Πολλές φορές κόπηκαν και για άλλους λόγους φυσικά _________________ UFOロボ・グレンダイザー
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 02, 2010 1:17 am
Τίτλος:
daisuke έγραψε:
οι εταιρίες που εισήγαγαν τις σειρές πλήρωναν αρκετά χρήματα για τα δικαιώματα COPYRIGHTS και το baget ανέβαινε ακόμα περισσότερο στην επεξεργασία - μεταγλωττιση κτλ
daisuke έγραψε:
Πολλές φορές κόπηκαν και για άλλους λόγους φυσικά
Tο πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι το 2ο που λες υπερνικάει το 1ο. Τι θέλω να πω. Πολλά κανάλια (σίγουρα όταν εγώ έβλεπα "παιδικά" στην tv δηλαδή μέσα με τέλη 90) δεν πλήρωναν δικαιώματα. Τα έπαιζαν παράνομα. Και όταν τους έπαιρναν χαμπάρι σταματούσαν. Έχει γίνει μεγάλος ντόρος μάλιστα με μία ελληνική εταιρία (δεν θυμάμαι το όνομά της) η οποία είχε δημοσιεύσει Cd's/DVD's από διάφορες σειρές και έβγαζε πολύ χρήμα καθώς δεν είχε πληρώσει για δικαιώματα!!
Υ.Γ:1.000.000.000% off-topic αλλά δεν άντεξα.
Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή πριν μερικές μέρες είδα το Battlestar Galactica να παίζει στο STAR στις 3-4 το πρωί; Με υπότιτλους και απ'όλα. Λέτε να το΄χουν σουφρώσει;;; Ήταν μάλιστα και σε προχωρημένο σχετικά στάδιο από πλευράς ιστορίας...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 02, 2010 2:03 am
Τίτλος:
Αν δεν κάνω λάθος την Silver Star λες,
Πιστεύω και οι δύο λόγοι του dasuke ισχύουν εξ'ίσου...
Off-topic συνέχεια
Deykalionas17 έγραψε:
[spoiler]Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή πριν μερικές μέρες είδα το Battlestar Galactica να παίζει στο STAR στις 3-4 το πρωί; Με υπότιτλους και απ'όλα. Λέτε να το΄χουν σουφρώσει;;; Ήταν μάλιστα και σε προχωρημένο σχετικά στάδιο από πλευράς ιστορίας...
Δεν είναι καθόλου ιδέα σου!3η season μάλιστα![/spoiler] _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzolis στις Τρι Φεβ 02, 2010 2:04 am, 1 φορά
οι εταιρίες που εισήγαγαν τις σειρές πλήρωναν αρκετά χρήματα για τα δικαιώματα COPYRIGHTS και το baget ανέβαινε ακόμα περισσότερο στην επεξεργασία - μεταγλωττιση κτλ
daisuke έγραψε:
Πολλές φορές κόπηκαν και για άλλους λόγους φυσικά
Tο πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι το 2ο που λες υπερνικάει το 1ο. Τι θέλω να πω. Πολλά κανάλια (σίγουρα όταν εγώ έβλεπα "παιδικά" στην tv δηλαδή μέσα με τέλη 90) δεν πλήρωναν δικαιώματα. Τα έπαιζαν παράνομα. Και όταν τους έπαιρναν χαμπάρι σταματούσαν. Έχει γίνει μεγάλος ντόρος μάλιστα με μία ελληνική εταιρία (δεν θυμάμαι το όνομά της) η οποία είχε δημοσιεύσει Cd's/DVD's από διάφορες σειρές και έβγαζε πολύ χρήμα καθώς δεν είχε πληρώσει για δικαιώματα!!
Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή πριν μερικές μέρες είδα το Battlestar Galactica να παίζει στο STAR στις 3-4 το πρωί; Με υπότιτλους και απ'όλα. Λέτε να το΄χουν σουφρώσει;;; Ήταν μάλιστα και σε προχωρημένο σχετικά στάδιο από πλευράς ιστορίας...
Tα καναλια δεν εχουν σχεση με αυτο που ειπα , τα επεισοδια τα κοβανε οι εταιριες και μετα βγαζανε βιντεοκασσετες μεχρι καποιο αριθμο επεισοδιων.. Εσυ αλου το πηγες και μιλας για πιο προσφατα, εγω μιλαω για 85' - 89', που φυσικα εγεινε και αυτο αλα ειναι αλο θεμα... _________________ UFOロボ・グレンダイザー
Το επεισόδιο 6 είναι έτοιμο, όμως τελευταία στιγμή διαπιστώθηκε αποσυγχρονισμός του Καραόκε έναρξης. Έτσι αποφασίσαμε να γίνει εκ νέου encoding και εκτός απροόπτου θα είναι αύριο αργά το βράδυ ανεβασμένο στον τράκερ. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Κατεβάζω το νέο επεισόδιο... _________________ "Διαφωτισμός είναι η έξοδος του ανθρώπου από
την ανωριμότητά του, για την οποία φταίει ο ίδιος"
(Immanuel Kant)
Πιστεύεις ότι θα βρεθεί κάποιος από εδώ να σου πει να ΜΗΝ το αρχίσεις;;;
Κλασσικό mecha, από τους fan τους είδους θα ακούσεις τα καλύτερα και ότι είναι ένα must see.
Αν δε σε ενοχλεί το παλιό σχέδιο, είναι σίγουρα ένα must-see anime όπως και να 'χει. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας