Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 26 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 10:31 am
Τίτλος:
|
|
|
Xεχε, μόλις διάβασα όλο το thread.
Φίλε Μάνθο, αν επιμένεις να μην πας, καλό θα είναι να μιλήσεις με κάποιο δικηγόρο πρώτα ώστε να ξέρεις ακριβώς σε ποιες ενέργειες να προβείς ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις (υποθέτω πως το έχεις κάνει ήδη).
Όσον αφορά τον στρατό, προσωπικά τον θεωρώ μια μπούρδα, ένα χάσιμο χρόνου, ειδικά όπως έχει γίνει τελευταία. Μολαταύτα, πιστεύω πως είναι οι μεγαλύτερες και τελευταίες διακοπές που κάνουμε ως νέοι. Θεωρώ επιπρόσθετα, πως αποτελεί μια εμπειρία που καλό είναι να έχεις, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Από εκεί και πέρα, καλή τύχη ότι και αν αποφασίσεις....^^ _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 10:59 am
Τίτλος:
|
|
|
Η σοφότερη ατάκα που έχω ακούσει για τον στρατό είναι:
"Δεν υπάρχει χειρότερο από το να προσπαθείς να αποφύγεις τον στρατό."
Ακόμα και τώρα που έχει χαλαρώσει πάρα πολύ ο θεσμός (παλιά αν μάθαιναν ότι δεν έχεις πάει στρατό, ή αν δεν ήσουν Ι1 σε λιθοβολούσαν στην πλατεία του χωριού) ακόμα υπάρχει μια τέτοια νοοτροπία. Πες το ζήλια (τον π#@$% δεν πήγε), πες το περιφρόνηση (άντρας είναι αυτός που δεν πήγε φαντάρος; ), πάντως ακόμα υπάρχει αυτό το αίσθημα.
Όσο για κάτι καναπέδες που ανέφερες, εμάς ολόκληρος λόχος κουβάλησε όχι έναν καναπέ, αλλά ΟΛΑ τα έπιπλα και τα κουζινικά του Ταξιάρχου από τον 8ο όροφο σε μια διπλανή πολυκατοικία, πάλι στον 8ο, και φυσικά από τις σκάλες...
Anyways, απλά σκέψου το και ψάξε το πολύ καλά αυτό για τους αντιρρησίες συνείδησης... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 5:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
@Gpower2 Βασικα το απολυτηριο που περνεις αναγραφει οτι υπηρετησες κανονικα. Αμα δε θες να πεις οτι πηγες ως αντιρησιας κανεις δε θα το μαθει. Τωρα αν το ποσο αντρας ειναι καποιος εξαρτατε απο τα ποσα γερμανικα εχει κανει και ποσους καφεδες εχει πιει στο ΚΨΜ τοτε ας μην με θεωρουν αντρα. Ακριβως επειδη εχει χαλαρωσει ο θεσμος κι ειναι ουσιαστικα μια μπουρδα θεωρω οτι αν θες να το δεις πατριωτικα οτι βοηθας τη πατριδα ποιο πολυ θα βοηθησεις αμα σε στειλουν σε κανα χωριο να βοηθας σε καποιο νοσοκομιο παρα στο στρατο. Τωρα αυτο για τις διακοπες μου το χουν πει κι αλλοι αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να δω κατι που θα κανω σαν αγγαρια διακοπες.
@dante80 Φυσικα και εχω σκοπο να το ψαξω εκτενως πριν κανω οτιδηποτε. Περιμενω να επιστρεψει ενας γνωστος που εχει καποια σχεση με στρατιωτικα θεματα γιατι ειναι εκτος αθηνων αλλα αυριο θα εχω μια πιο καλη πληροφορηση καλως εχοντων των πραγματων. _________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Ιούλ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 5:41 pm
Τίτλος:
|
|
|
Οι φαντάροι είναι σέξυ, γι'αυτό να πας  _________________ ...I'm not breaking down, I'm breaking out...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 6:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
εχω μια στολη στρατιωτη απο μια παρασταση που χαμε κανει στο σχολειο. Τωρα δεν εχω παει ακομα στρατο αλλα νομιζω μπορει να λεω και βλακειες ομως οτι μεσα στο στρατοπεδο δυσκολα βρισκεις γυναικα να εντυπωσιασεις με τη σεξυ στολη :/ _________________
So as I pray,
Unlimited Blade Works
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 9:03 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kisara έγραψε:
|
Οι φαντάροι είναι σέξυ, γι'αυτό να πας
|
Γι'αυτό σε κάθε έξοδο όταν ήμουν Αθήνα αναστέναζε η φυλής και η πλατεία Βικτώριας! (η πλάκα είναι ότι έβλεπες και καραβανάδες εκεί όχι μόνο φαντάρια)
Όσο αφορά τη θητεία η κοινωνική εργασία προσφέρει πολλά περισσότερα στην πατρίδα από ό,τι μια θητεία στη πιο μάχιμη Μοίρα εφέδρων! Το μόνο πρόβλημα είναι ο επιπλέον χρόνος! Σε στρατιωτικές φυλακές πας μόνο άμα αρνηθείς οποιαδήποτε προσφορά στην πατρίδα ως αντιρρησίας συνείδησης θεωρώντας τη θητεία κάτι εντελώς περιττό! Γνωρίζω προσωπικά άτομο πριν από το 97 που πήγε γι'αυτό το λόγο σε στρατιωτικές φυλακές, οπότε τότε δεν είχε την επιλογή! _________________ "I see dead people..."
"...with skullmasks"
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 18, 2010 10:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ρε παλληκάρια τι λέτε; Η ανυποταξία (κι όχι η λιποταξία) είναι πλέον πλημμέλημα κι όχι κακούργημα οπότε αυτό με τις φυλακές δεν ισχύει. Αν δεν πας φαντάρος δεν σε ενοχλεί κανείς. Το πολύ πολύ να πληρώσεις ένα πρόστιμο και να υπηρετήσεις 1 μήνα την βασική και να εξαγοράσεις τους υπόλοιπους αν έχεις κλείσει τα 35, οπότε και λήγει η ανυποταξία.
Επίσης η ανυποταξία λήγει αυτόματα στα 45 ανεξάρτητα αν υπηρέτησες ή όχι. Βέβαια όσο είσαι ανυπότακτος ξέχνα το δημόσιο.
ΑΝ κάνεις το λάθος και παρουσιαστείς και μετά την κοπανήσεις τότε αλλάζει το πράγμα. Οπότε φίλε Μάνθο το σκέφτηκες να μην παρουσιαστείς καθόλου και να πας στα 35 1 μήνα μόνο; το δημόσιο δεν σε ενδιαφέρει όπως βλέπω.
ΑΑΑΑ υπάρχει κι άλλο μειονέκτημα. Αν είσαι ανυπότακτος δεν δικαιούσαι διαβατήριο, αλλά με τις νέες ταυτότητες και το Σέγκεν δεν έχεις πρόβλημα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2010 12:25 am
Τίτλος:
|
|
|
Σε αυτο εχεις αδικο Gpanos :P. Ναι ειναι πλημμελημα καταδικαζεσε σε καπου 2 χρονια φυλακιση που ειναι εξαγορασιμη αλλα! το αλλα ειναι το θεμα γιατι ειναι παγιδα. Αφου πληρωσεις σε ξανακαλει ο στρατος. Αν δε πας παλι εισαι ξανα ανυποτακτος και ξαναεξαγωραζεις τη φυλακιση. Σε ξανακαλει και την ξαναγοραζεις και σε ξανακαλει και την ξαναγοραζεις οποτε η ανυποταξια ειναι εκτος συζητησης. _________________
So as I pray,
Unlimited Blade Works
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2010 1:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Δεν πάει έτσι ακριβώς.
Πληρώνεις αν σε πιάσουν. Δηλαδή, βγαίνεις ανυπότακτος, έρχεται η αστυνομία σπίτι σου ρωτάει τους γονείς σου "Που είναι ο Μάνθος;" "Έφυγε στην Αυστραλία μετανάστης" λένε αυτοί. Εκεί τελείωσε. Δεν ξανασχολούνται.
Πας στα 35 οικειοθελώς και παρουσιάζεσαι. Εκεί παύεις να είσαι ανυπότακτος και κάνεις τον 1 μήνα - 40 μέρες βασική κι εξαγοράζεις τα υπόλοιπα. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2010 1:05 am
Τίτλος:
|
|
|
Φιλε μου και εγω απολυθηκα πριν λιγες μερες..
Ξεβολευτηκα απο το σπιτακι μου αλλα δεν ηταν δυσκολο- περασε ο καιρος, το ριξα και εγω στην πλακα οσο μπορουσα.
Αν μπεις τοσο αρνητικος μεσα σιγουρα θα περασει δυσκολα ο καιρος. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2010 5:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ολοι οι φιλοι μου και γνωστοι εχουν παει φανταροι... δεν υπαρχει καποιος που να θυμαται τις μερες του το στρατο και να μη γελαει... Beverly Hills 90210 ειναι η θητεια...
301 ΛΕΛΕ :Ρ _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 26, 2010 7:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
@hayate
Offtopic: Καλα ρε εχεις κοπελα στρατιοτικινα? Οι αλλες αμα κανεις μαλακια σε μουρμουρανε. Αυτη σε βαζει να κανεις καμψεις? :P
Ontopic: Κοιτα υπαρχουν ατομα στο συλλογο αντιρρησιων που εχουν παει. Αποτι μου ειπε μια γνωστη που εχει καποιες γνωριμιες μπορεις να περασεις. Αυτο που πρεπει να μπορεις να κανεις ειναι να μιλησεις και να τους κανεις να μη μπορουν να απορριψουν την αιτηση γιατι η ολη διαδικασια καταγραφετε και αμα κανεις εφεση μετα θα εχουν ανεπιθημητη προσωχη απο την ΕΕ. Εγω για καλη μου τυχη εχω τη δυνατοτητα να υποστηριξω τα λεγομενα μου. Εχω σκοπο να το κανω αφου στη τελικη δε χανω και τιποτα. _________________
So as I pray,
Unlimited Blade Works
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|