σιγουρα?τι προγραμμα χρησημοποιεις?
γιατι επειδη ειχα θελω να τα γραπσω σε dvd προχτες τα κατεβασα μεσα σε 2.30 ωρες με 7 seeders απο τι θυμαμαι.. _________________
Αν και δεν είμαι στην distribution team τα Death Note και Claymore τα έχω μόνιμα στο seed. Ειδικά τα πρωινά χρησιμοποιώ Τ1. Μου κάνει εντύπωση που δεν τα παίρνετε και τα ζητάτε συχνά...
Τέσπα... Τα παιδιά της DT θα σας φτιάξουν! _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 14 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 14, 2010 5:05 pm
Τίτλος:
The Truth έγραψε:
Παιδιά μπορεί κανείς να κάνει seeding στο gungrave; Αν ναι ευχαριστώ πολυ!
Το ανεβάζω και εγώ τώρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη αρκετό κόσμο που δίνει στο Gungrave αυτή την στιγμή, οπότε λίγη υπομονή και θα το κατεβάσεις
Το ανεβάζω και εγώ τώρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη αρκετό κόσμο που δίνει στο Gungrave αυτή την στιγμή, οπότε λίγη υπομονή και θα το κατεβάσεις
Όντως έχει αρκετό κόσμο μέσα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δίνει αυτός ο κόσμος... _________________
Αν και το είδα λίγο αργά, βάζω Gungrave σε αποκλειστικότητα από τώρα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας