Ένταξη: 31 Μάρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 22, 2009 5:21 pm
Τίτλος:
Gpower2 έγραψε:
Όντως είχαν υπάρξει διαμαρτυρίες από κάποια μέλη για αυτό το επεισόδιο, όσοι είχαν όμως το τελευταίο CCCP στον υπολογιστή τους και τον τελευταίο Media Player Classic Home Cinema δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Δοκίμασε να κατεβάσεις τις τελευταίες εκδόσεις.
ευχαριστω για το feedback,ειχα την παλια εκδοση CCCP,μου παιζει κανονικα =)
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 23, 2009 6:24 pm
Τίτλος:
Συγχαρητήρια στην ομάδα και από εμένα.Το anime ψιλοσυμπαθητικούλι.Ελπίζω να γίνει και κανά twist στην ιστορία γιατί αν συνεχίσει θα παραμείνει μέτριο.
Επειδή έχω μερικά προβλήματα με την εικόνα (μου πιξελιάζει σε μερικά σημεία) είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ core avc ή τους decoders των players?Από επσόδειο 4 και μετά ο mpc αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενώ o vlc είναι σχεδόν άψογος.Έχω το τελευταίο cccp επομένως αν υπάρχει πρόβλημα θα είναι στις ρυθμίσεις.. _________________
Λογικά χρησιμοποιείς CoreAVC πέρα από το CCCP, γιατί με ffdshow δε θα έπρεπε να έχεις προβλήματα. Πάντως βγήκε ο 2.0 CoreAVC πριν λίγες μέρες, που διορθώνει τα προβλήματα που είχε στις προηγούμενες εκδόσεις _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 28, 2009 4:47 pm
Τίτλος:
Εκπληκτική δουλειά και πάλι από την Nausea Team!!!! (Καταντάω κουραστικός )
K.In.Lo! έγραψε:
Natsu πηγή βλακείας!
Ε! Λίγα για τον Natsu! Αγαπάω Natsu γιατί έχουμε και την ίδια αδυναμία! Τις μεταφορές!!! Πήγα 2 ώρες με το ΚΤΕΛ μέχρι τη Λιβαδειά χτες το πρωί και ακόμα έχω ζαλάδες!!! Άντε να γυρίσω κιόλας _________________
Να ενημερώσουμε ότι γι' αυτή την εβδομάδα δε θα έχουμε release, καθώς δεν παίχτηκε στην Ιαπωνία επεισόδιο. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
το anime τα σπάει..!!!!
λένε ότι θα έχει πολλά επεισόδια και έχει ξεκινήσει πολύ καλά!
ο Hiro Mashima (δημιουργός του fary tail) λέει ότι έχει επηρεαστεί από ONE PIECE...
Γιαυτό πολλοί χαρακτήρες μοιάζουν στη συμπεριφορά με χαρακτήρες από one piece..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την KouRamBiESs στις Κυρ Ιαν 10, 2010 3:00 pm, 2 φορές συνολικά
Ένταξη: 22 Αύγ 2009
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 10, 2010 3:56 pm
Τίτλος:
Πολλά ευχαριστώ και για το 12ο επεισόδιο!!!
Πάμε για το επόμενο! Και ναι, ο Natsu είναι πηγή βλακείας!
Προκαλεί πολύ γέλιο! Κατάλαβες Deykι... _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 10, 2010 5:01 pm
Τίτλος:
K.In.Lo! έγραψε:
Πολλά ευχαριστώ και για το 12ο επεισόδιο!!!
Πάμε για το επόμενο! Και ναι, ο Natsu είναι πηγή βλακείας!
Προκαλεί πολύ γέλιο! Κατάλαβες Deykι...
Grrrrrrrr!!! Αυτό δεν θα περάσει έτσι!!!
Όσο για το επεισόδιο, τι να πει κανείς! Τέλεια ποιότητα και με karaoke και με τα πάντα του! Να'στε καλά παίδες! Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κάνετε για όλους εμάς!!! _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας