To Γκοοολ!!! ή αλλιώς Aoki Densetsu Shoot υπάρχει με αγγλικούς υπότιτλους από τους Saizen fansubs.
Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και δε νομίζω να το βρεις πουθενά αλλού σε καλύτερη ποιότητα. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ρίξε μια ματιά εδώ http://raiden-rs.blogspot.com/ .
Off topic γα@#@το ψευδώνυμο _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Καλημερα,ψάχνω ενα cartoon το 80,ειναι απο τα γιαπωνεζικα παραμυθια και ειναι με μια φαλαινα που τρωει το νεφος,νομιζο λεγετε captain falaina plzzzz help thanks
Λες αυτο που προσφερουν στον ηλιο παγωτο?Αν ναι κι εγω το ψαχνω. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
ρε παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω
εχω κατεβασει το sacred blacksmith και σταματαει στο επεισοδιο 12!!!
ξερει κανεις τη γινετε με αυτο το ανιμε? Υπαρχει συνεχεια?
δευτερος κυκλος?
Ψαχνω αλλα τιποτα .. καποια πληροφορια? _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 13, 2010 2:12 pm
Τίτλος:
Sorry man αλλά και στο AniDB που κοίταξα και στο Anime News Network δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Στη Wikipedia είδα ότι έχουν βγει 7 volumes, οπότε μάλλον και να είναι να γίνει κάτι θα αργήσει μάλλον. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Με υποτιτλους οχι, μονο σε κανα video club με ελληνικη μεταγλωτιση. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας