Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

h.264 error on Windows 7 (Sapphire HD 5850 1GB)
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 07 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 17, 2009 9:22 pm
Τίτλος: h.264 error on Windows 7 (Sapphire HD 5850 1GB)
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εγώ έχω Windows 7 (64bit) με 4GB RAM και τον Intel i5 αλλά όποιο pack και αν βάλω δεν γίνεται να μου παίξει τα .mkv (h264) αρχέια...
Τα ανοίγει όλα κανονικά αλλά κλείνει μετά από 2-6 δευτερόλεπτα ενώ τα παίζει και κολλάει όλο το σύστημα...
Το παραπάνω γίνεται με όλες τις HD 1080p, 720p ταινίες που είναι σε .mkv αλλά τα samples τους τα παίζει κανονικά....Οπότε είναι κάτι μάλλον με το μέγεθος του αρχείου που θέλω να κάνω αναπαραγωγή...
Τί να πω.....δεν ξέρω...
Επειδή είναι καινούριο το μηχάνημα λοιπόν θα ήθελα μια βοήθεια για να δω τις ταινίες μου γιατι δεν μπορώ να< βρώ κανένα τρόπο....Δοκίμασα τους windows 7 codecs, cccp,haali splitter, ffd show kai coreavc μα τίποτα...
Τώρα έχω εγκατεστημένους τους CCCP...
Και άλλαξα drivers στην κάρτα γραφικών (Sapphire HD 5850 1GB PCI-E). Δύο εκδόσεις έχει στο site και δοκίμασα και τις δύο.... Πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Τί να κάνω?>
Ευχαριστώ!
P.S.Σε safe mode η αναπαραγωγή των αρχείων γίνεται κανονικότατα... (με κακή ποιότητα βέβαια) αλλά η δουλειά γίνεται....οπότε πρέπει να είναι πρόβλημα με τον decoder και τις ρυθμίσεις του....Please help!

Μήπως θέλει να κάνω enable το gpu accelerated HD? Αν ναι πώς? Επειδή μου πρότειναν τέτοιά λύση αλλά δεν ξέρω τί παίζει....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 17, 2009 10:05 pm
Τίτλος:

Καλησπέρα φίλε μου, απότι φαίνεται έχεις κάρτα γραφικών Ati. Οι τελευταίοι drivers για την κάρτα σου για τα Win7 x64 είναι :
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/9-11_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu.exe

Για τα codecs θα σου συνιστούσα να κάνεις τον κόπο να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναφέρονται στο Playback FAQ του site και να τα βάλεις ένα ένα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Να εγκαταστήσεις ΜΟΝΟ τις 32bit εκδόσεις και ΟΧΙ τις x64 καθώς θα έχεις πρόβλημα! Σαν output renderer στον player σου να βάλεις τον EVR.

Αν συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις πρόβλημα, ανέφερέ το εδώ. Τα παραπάνω τα έχω κάνει σε αρκετά συστήματα με win7 x64 και δε μου παρουσίασαν πρόβλημα...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 07 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 17, 2009 10:56 pm
Τίτλος:

Όλα κομπλέ!!!
Το μόνο που χρειαζόταν τελικά ήταν να ενεργοποιήσω το "Matroska" και το "H.264/AVC (DVXA)" από το View-Options -> Internal Filters και να μην τρέχει μέσω του CCCP...
Οπότε άφησα το CCCP εγκατεστημένο και να ελέχγει όλα τα codecs πέρα από το Matroska.
Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας γιατί είχα κολλήσει 3 μέρες με το θέμα...
You Rock!

Edit: Τώρα δε μου παίζει τους υπότιτλους......Μόνο στα αρχεία .mkv ενώ στα υπόλοιπα τους παίζει το media player classic κανονικά...Πώς τους κάνω να παίζουν?

Παρατήρησα λίγο χειρότερη εικόνα στο decoding του media player classic σε σχέση με αυτόν που δίνει το CCCP...
Υπάρχει περίπτωση να την φτιάξουμε?

Edit 2: Τελικά δεν είχα ενεργοποιήσει το autoload subtitles όσον αφορά τους υπότιτλους...

Edit 3: Σχετικά με αυτό με την ποιότητα ξέρει κανείς τί παίζει? Γιατί δεν έχω μείνει ευχαριστημένος...
Με τους CCCP αν και είχα πρόβλημα μετά τα 2-5 δευτερόλεπτα η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη...
Έχω το Harry Potter στα 15GB και το σήμα της Warner το έβλεπα "τζάμι" πριν και τώρα σαν να είναι ταινία των 2-3 GB.
Απλώς επειδή πειραματιζόμουν για να το φτιάξω έτρεχα συνέχεια αυτό το αρχείο και τώρα η διαφορά ποιότητας κάνει μπαμ!!!

Παίζει να το κάνω να έχει καλύτερο quality στο decoding?
η να κάνω τους codecs του CCCP να κάνουν το decoding αλλά χωρίς προβλήματα αυτήν την φορά? Επειδή η διαφορά είναι τεράστια...
Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να μείνω με αυτόν τον codec για τα .mkv ενώ παίζει να είναι και 5 φορές καλύτερη η αναπαραγωγή με τον decoder του CCCP...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Φεβ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 18, 2009 9:34 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:
Καλησπέρα φίλε μου, απότι φαίνεται έχεις κάρτα γραφικών Ati. Οι τελευταίοι drivers για την κάρτα σου για τα Win7 x64 είναι :
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/9-11_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu.exe

Για τα codecs θα σου συνιστούσα να κάνεις τον κόπο να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναφέρονται στο Playback FAQ του site και να τα βάλεις ένα ένα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Να εγκαταστήσεις ΜΟΝΟ τις 32bit εκδόσεις και ΟΧΙ τις x64 καθώς θα έχεις πρόβλημα! Σαν output renderer στον player σου να βάλεις τον EVR.

Αν συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις πρόβλημα, ανέφερέ το εδώ. Τα παραπάνω τα έχω κάνει σε αρκετά συστήματα με win7 x64 και δε μου παρουσίασαν πρόβλημα...
εγω προκειται να βαλω τα w7 σε 64μπιτ θα παιζουν καλα τα αλλα ;

ʼν το διαβάζεις αυτό τότε σίγουρα βαριέμαι.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 18, 2009 10:34 pm
Τίτλος:

@nathanas

Ο Media Player Classic χρησιμοποιεί τα codec του CCCP εκτός και αν του ορίσεις να χρησιμοποιεί τα δικά του. Ενεργοποίησε τον EVR σαν output renderer και απενεργοποίησε τα internal filters ώστε να δουλέψει με αυτά του CCCP.

@G_Altair

Απόσο έχω δει, τα Win7 x64 παίζουν μια χαρά με όλα τα προγράμματα, πλην κάποιων αρχαίων ή πολύ εξειδικευμένων.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 18, 2009 10:50 pm
Τίτλος:

Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα και εμενα σε windows7 καποια βιντεο φαινοταν χαμηλης ποιοτητας(σαν πιξελιασμενα) και ειχε θεμα με ρυθμισεις στο video frame .(στο pc εχει onboard HD4200).Δοκιμασε να παιξεις με τις ρυθμισεις των shaders.(δεν θυμαμαι ακριβως την ρυθμιση αλλα ειχε καποια διαφορα κυριως στην αποδωση χρωματων).Γενικα παντως οι Ati εχουν αρκετα προβληματα στο DXVA.Καποια βιντεο μπορει να μην σου παιζουν καν(εμενα εχει τυχει με αρκετα βιντεο).Κανονικα ομως θα επρεπαι να σου παιζουν και χωρις DXVA.Τωρα για τους υποτιτλους δοκιμασε να ενεργοποιησεις σαν external filter το vobsub
μηπως και εμφανιστουν.Γραψε και πια filters εμφανιζονται (δεξι κλικ στο video) οταν τρεχεις το video.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 24 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 19, 2009 6:53 pm
Τίτλος:

Αδερφε το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την 4870
Και εκανα το εξης
Απεγκατασταση ολο το Ατι Λειτουργικο
Απεγκατασταση ολα το Codecs
Clean to registry
επανεκινηση
Εγκατασταση τους τελευταιους οδηγους απο την Ατι
εγκατασταση τα codecs (με δεξι κλικ εκτελεση ως διαχειριστης )
Επανεκινηση
Και στα External Codecs ενεργοποιησα το Vob Sub auto load version (αν θυμαμαι καλα ετσι λεει)
Και τωρα ειναι ολα οοοοοοοοοοοκ!
Thumbs UP

Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας