ρε παιδια ελεος δηλαδη εδω και 1 μερα ζηταω να γινει το dragonball kai 002 720p seed και ακομα αν φιλοτιμιθει καποιος
Φίλε μου, δεν το έγραψα σε προηγούμενο σημερινό μου ποστ, αλλά μαζί με το Darker than Black, έκανα seed και στο Dragonball που είχες ζητήσει. Απορώ που δεν είδες διαφορά στο downloading. Αν και για να είμαι ειλικρινής, αυτό πρέπει να διάρκεισε περίπου 3 ώρες, γιατί μετά από μια μικροδιακοπή ρεύματος που δεν πήρα χαμπάρι αργά το μεσημέρι, ο υπολογιστής μου ήταν κλειστός. Πάντως δεν θα έπρεπε να υπάρχει παράπονο, μιας και η Distribution Team, απ' όσο έχω παρακολουθήσει, ανταποκρίνεται σχετικά άμεσα στα αιτήματα για seeding.[/b] _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Παιδιά μπορείτε να seedarete λίγο για το Elfen lead να το κατεβάσω!!!!Έχω ακούσει ότι τα σπάει! _________________ ΒΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!SARABADAAAAA BAKAAAAA SHINIGAMIIIII SARUUUUUUU!!!!!!SHINE!
Φίλε μου ευχαριστούμε για την παρατήρηση, αλλά αν προσέξεις στην αρχική σελίδα υπάρχει η λέξη seed πάνω από 12 φορές!!!
Από κει και πέρα δεν είμαστε torrent site, οπότε επίτηδες είμαστε πιο χαλαροί.
Υ.Γ. Παρακαλώ να γίνει edit στο post γιατί τα greeklish απαγορεύονται, ευχαριστώ. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τα τελευταία ποστ για seed την στιγμή που από ότι βλέπω δεν υπάρχει ούτε ένα torrent χωρίς seeders, μάλιστα είναι μια αναλογία 6 προς 1 seeders προς leechers!!! _________________ My Karas video
Παιδιά στο 6ο επεισόδιο του Fairy tail έχω 0 από 19 peers και δεν δίνει κανείς τι γίνεται?
?? _________________ ΒΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!SARABADAAAAA BAKAAAAA SHINIGAMIIIII SARUUUUUUU!!!!!!SHINE!
Συγνωμη για το προβλημα στο seeding αλλα λογω του χθεσινου meeting αποσυντονιστηκαν λιγο τα πραγματα.
Επισημα ομως δεν εχει βγει ουτε το FT ουτε και το DB Kai.
Οταν ανακοινωθουν να ειστε σιγουροι οτι θα υπαρχει η δυνατοτητα να γινουν και κανονικα seed. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Όσοι έχουν κατεβάσει τα επεισόδια Dragonball Kai ας βοηθήσουν στον διαμοιρασμό των πρόσφατα δημιουργημένων συγκεντρωτικών batch. Ειδικά στο Saiyan Saga (1-16) είμαι ο μόνος seeder. Απλά κατεβάστε το αρχείο torrent, επιλέξτε να κατεβούν όσα επεισόδια έχετε ήδη κατεβάσει, και επιλέξτε να αποθηκευτεί στο ίδιο σημείο που έχετε αποθηκεύσει τα επεισόδια. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 11:32 am
Τίτλος:
Τα HD τα seedάρω και εγώ. Τα SD τα έχω λειψά (μοίρασμα από ξεχωριστά μηχανάκια..). Αν δω ότι συνεχίζει το πρόβλημα θα κλείσω άλλα αν είναι. Υπόψιν seedάρω μόνο απογεύματα-βράδια. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας