Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 10 Οκτ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 17, 2009 10:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
Για να αρχισεις κατι τετοιο χρειζεσαι δυναμικο δλδ τουλαχιστον αλλα 2-3 ατομα για να ξεκινησει σαν project.
Εγω τουλαχιστον δεν εχω δει καποια ελληνικη version και απο οσο ξερω ουτε licenced ειναι.Ομως αν βρεις ατομα να καλυψουν τα ποστα της εργασιας δλδ typesetting,encoding,μεταφραση,διορθωση και qc τοτε δεν υπαρχει λογος να μην υλοποιηθει αυτη η ιδεα.Πραγμα δυσκολο ομως γιατι ολα τα μελη ειναι γενικα απασχολημενα.
Εννοειται πως για μια τετοια προσπαθεια ολο και καποια βοηθεια θα χρειαστειτε απο εμπειρο μελος οποτε υπαρχει κι αυτο το θεμα δλδ καποιος να δειξει και να εξηγησει την διαδικασια. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ
Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας
Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 19, 2009 12:46 am
Τίτλος:
|
|
|
Σημασία δεν έχει πόσο καιρό θα σας πάρει, αλλά να δουλέψετε στα βασικά βήματα του fansubbing. Stick to the book και θα πάνε όλα καλά. Αν όντως έχετε πολύ όρεξη για αυτό που κάνετε θα πάνε όλα τέλεια. Αφού πιάνετε το συγκεκριμένο anime θα σας πρότεινα να δουλέψετε πάνω στην blu-ray έκδοση του! Καλή επιτυχία και αν χρειάζεστε βοήθεια εδώ είμαστε!
P.S. Αν έχετε πρόβλημα συντονισμού και βασικών βημάτων πείτε μου και θα σας βοηθήσω εγώ όσο μπορώ, αλλά μόνο αν σκοπεύετε να το κάνετε σοβαρά. _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Οκτ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Οκτ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Οκτ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 24, 2009 7:47 pm
Τίτλος:
|
|
|
Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω ή να σας αποτρέψω από το εγχείρημα σας να σας πω ότι κυκλοφορούν ελληνικοί υπότιτλοι και για τα release DVDrip aXXo και για τα 720p.BluRay -THORA. _________________ My Karas video

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 12:55 pm
Τίτλος:
|
|
|
vanni έγραψε:
|
Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω ή να σας αποτρέψω από το εγχείρημα σας να σας πω ότι κυκλοφορούν ελληνικοί υπότιτλοι και για τα release DVDrip aXXo και για τα 720p.BluRay -THORA.
|
Τα παιδιά απ' ότι κατάλαβα θέλουν να ασχοληθούν με το fansubbing της σειράς και όχι με τον υποτιτλισμό της. _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 26, 2009 2:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
και έχεις πολύ μεγάλο δίκιο σ' αυτό που κατάλαβες.
σίγουρο είναι ότι η δουλειά που θα κάνουν τα παιδιά, εικαστικά θα είναι πολύ πιο όμορφη από ένα ξερό .srt
Άντε και κα υλή αρχή.  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|