Τα είπε όλα ο Πάρις. Λες και ήταν μέσα στο μυαλό μου.
Βγες έξω temme!!!
Πάρα πολύ καλή δουλειά.
Τώρα για το anime, δε μπορώ να μιλήσω καθώς μια σειρά την αξιολογώ συνήθως μετά τα πρώτα 5 επεισόδια.
Συνεχίστε έτσι!
Περιμένουμε και τα επόμενα _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Καταπληκτική σειρά παιδια,, μου θυμίζει πολύ One Piece ο τυπάς με τις φωτιές του δράκου εχει το στύλ του Ace, την πείνα και την ανώριμη συμπεριφορα του Luffy..lol..!!
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και καλη συνέχεια στο project.!!
Όσον αφορά τι έχουμε αλλάξει...έχουμε αλλάξει το karaoke στο opening, τη γραμματοσειρά στον υπότιτλο του αφηγητή, μιας και δεν ήταν τελικά και η καλύτερη δυνατή επιλογή, λίγο το styling καθώς και μικρά μικρολαθάκια που εντοπίσαμε στο v1.|
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Σε κατι που ανεφεραι καποιος για τους κυκλους οταν χρησιμοποιουν μαγειες (κι επειδη μ'αρεσει να μιλαω ειλικρινα) αν δεν ειχα διαβασει το manga (το διαβασα απο την anathemanga) δε θα με χαλαγε.Οταν ομως γνωριζεις κατι με καποιον τροπο και μετα στο δινουν αλλιως ειναι λιγο ξενερα.Και το συγκεκριμενο ειναι τελειως ακυρο.Ακομα και χωρις τους κυκλους μια χαρα θα ηταν.Τωρα βεβαια δεν αλλαζει.Κι ετσι μια χαρα ειναι παντως.Συγχαρητηρια για την δουλεια σας παιδια!! Ρε παιδια στη ν2 μου φαινεται πιο θολη η εικονα.
Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια!
Η v2, όπως και το επεισόδιο 2 έχουν καλύτερο raw με αποτέλεσμα και καλύτερη εικόνα. Θα έλεγα ότι είναι πιο καθαρή και όχι πιο θολή η εικόνα.
Θα συνεχίσουμε δυνατά και με πάθος για όσο περισσότερο μπορούμε, με στόχο να είμαστε πάντα χωρίς καθυστέρηση και με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Η έκπληξη της ημέρας! Το v.2 με το 2ο μαζί !! Και επειδή η τροφή του χομπίστα είναι η αναγνώριση (μαζί με πολλά άλλα) ένα arrigato απ' ολα τα παιδιά της παρέας μου -και απο'μένα τον ίδιο. Σημασία δν έχει ποσοι κατεβάζουν αλλα πόσοι βλέπουν τη δουλειά σας. Άντε και εις ανώτερα !!
Παιδια θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμα για να καψω τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα ωστε να μπορώ να βλέπω τα επεισόδια κ στην Tv..
Δεν θάλω να αλλάξω την κατάληξη των υπότιτλων ούτε του mkv απλα να τους καψω στην εικόνα για να φένονται κ τα εφε...
Ευχαριστω..!
Το total video converter κάνει αυτο που θές αλλα στην περίπτωσή σου
καλο είναι ν' αλλάξεις το φορμάτ της εικόνας απο mkv σε avi μιας κ
αν κατάλαβα καλά θές να το δείς σε dvd player. Υπόψιν, ακόμα και
με καλές ρυθμίσεις θα υποβιβάσεις την ποιότητα (οχι τραγικά ομως).
Φιλε δεν θέλω να αλλάξω το φορμάτ σε avi, εχει ενσωματομένο media player η τηλεόραση κ τα βλέπω κατευθείαν απο το σκληρό,,μονο τους υποτιτλους θελω να καψω,, θα το δοκιμάσω το προγραμμα που μ προτήνεις..
Εγω κατεβαζω απο laptop και τα περναω στον home.Οταν πηρα τη ν2 εβαλα τα δυο να παιξουνε (το ενα στο laptop και το αλλο στο home) και ειδα καποιες διαφορες.Υπεθεσα οτι φταιει το laptop κι ετσι τα μετεφερα και τα δυο στο home.Τα εβαλα ταυτοχρονα και τα δυο και η ν1 εχει πιο ζωντανα χρωματα.Πραγματικα.Οπως και να χει (απλα ηθελα να πω τι παρατηρησα χωρις κακια και χωρις να θελω να προσβαλω τη δουλεια σας.) συγχαρητηρια για την δουλεια σας (και για τα δυο version του 1ου επεισοδιου και για το 2ο επεισοδιο).
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας