Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Μάρ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2009 7:49 am
Τίτλος:
|
|
|
Φαντάζομαι οτι το να πληρώσεις για premium account δεν θεωρείται λύση εε;
Μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τον JDownloader, http://jdownloader.org/
Φορτώνεις όλα τα links που θέλεις, και κάνει όλη την δουλειά μόνος του, συμπεριλαμβανόμενης και της αναμονής μεταξύ των downloadings.
Τώρα, και να μην περιμένεις, και να μην επανεκκινείς το router, νομίζω οτι πολλά θέλεις, αλλά βέβαια κάποιος μπορεί να ξέρει κάποιο κολπάκι που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου, και να ικανοποιούνται οι επιθυμίες σου.
Το πρόγραμμα που σου προτείνω, δεν σου δείνει ουσιαστικά αυτά που ζητάς, αλλά κάνει την ζωή σου ως free user πιο εύκολη(και σε premium membership κάνει την ζωή σου πιο εύκολη). Μία άλλη λύση η οποία είναι τόσο προφανής ώστε ίσως να μην έπρεπε καν να την αναφέρω, είναι να μοιραστείς με κάποιον που έχει premium membership, τους κωδικούς. Στο rapidshare, όσοι κι αν χρησιμοποιούν ενα account, πρόβλημα τυπικό δεν υπάρχει. Το πρακτικό πρόβλημα, είναι το download limit(5 gb την ημέρα νομίζω), το οποίο είναι πολύ εύκολο να το φτάσουν κάμποσοι χρήστες ενός λογαριασμού του rapidshare. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Ιούν 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2009 12:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
συγνώμη ο Jdownloader είναι ίδιος με τον free rapid downloader, ο οποίος κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα? _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2009 12:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
αποκλείεται φίλε gpower2 να μην ξέρεις το FreeRapid Downloader είναι ο πιο γνωστός για συνεχή κατέβασμα στο Rapidshare ουσιαστικά κάνει ακριβώς τα ίδια με τον Jdownloader
Ρίξε και ένα βλέφαρο εδώ http://wordrider.net/freerapid/download.html_________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2009 1:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
http://skipscreen.com/
Add-on του firefox που έχει γίνει τρελά διάσημο.Για rapidshare και πολλά αλλά sites _________________
.:: My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2009 1:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
καταπληκτικο .:Rey:.  δεν το ήξερα καθόλου αυτό το προγραμματάκι και χρησιμοποιω και firefox!!  σε ευχαριστώ πολύ!!και πάλι  _________________

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2009 3:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ομως sofia δεν ξερουμε αν αυτοι που τους πουλάνε είναι έμπιsτα άτομα  επομένως καλύτερα απο το rapidshare  _________________

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 03, 2009 3:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
_Sophia!!!_ έγραψε:
|
Well του Raiden είναι τα accounts και με είπε να τον βοηθήσω να τα ξεφορτωθεί γιατί κυριολεκτικά έχει άπειρα (μου έχει χαρίσει δυο-τρία κιόλας mwahahah). Kαι από κοντά που τον έχω δει αρκετές φορές, φαίνεται έμπιστο άτομο.
Τεσπα, αρκετά τον βοήθησα για σήμερα, αύριο πάλι...
*logs out*
|
ρε!! Ρε!! ΡΕ!!!!
Δώσε και σε μένα ένα  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2008

|
|