|
View previous topic
::
View next topic
|
| Author |
Message |

|
Posted: Fri Aug 21, 2009 5:02 pm
Post subject:
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Aug 22, 2009 3:17 pm
Post subject:
|
|
|
εμεις εχουμε καραεμπλοκαρα εδω με το ζορι βγηκα σημερα εξοδουχως ασε... _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Tue Sep 01, 2009 11:38 pm
Post subject:
|
|
|
Ρε συ Στέργιο κανένα σουφλέ έμαθες να φτιάχνεις;
Πέρα απο την πλάκα, όλα καλά; _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed Sep 02, 2009 2:18 pm
Post subject:
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 3:19 pm
Post subject:
|
|
|
αντε μπηκε σεπτεμβριος πανω κατω μου μενουν 6 μηνες να αποληθω, πλησιαζω σιγα σιγα... _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 6:03 pm
Post subject:
|
|
|
ετσι! εγω ειμαι εβρο 516. οκτωμβριο συνδιαζουμε σχινακια με επιχειρισιακη και καλο νοεμβριο αδεια...κανουμε υπομονη....  _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Mon Nov 30, 2009 1:37 am
Post subject:
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Mon Nov 30, 2009 2:53 am
Post subject:
|
|
|
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον στρατό και συγκεκριμένα τι πιθανότητες υπάρχουν να πάρει κάποιος φαντάρος μετάθεση κατ' εξαίρεση ώστε να υπηρετήσει κοντά στο σπίτι του.
Ο bro μου κατατάχτηκε τώρα πριν δυο εβδομάδες στην Αυλώνα στα τεθωρακισμένα. Είμαστε 2 παιδιά και είναι μεγαλύτερος (πρωτότοκος γιος). Είναι Ι4 και ο πατέρας αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα υγείας. Μπορεί να θεωρηθεί "προστάτης" της οικογένειας παρόλο που η μόνη του αδελφή είναι ενήλικη; Επίσης για να γίνει μετάθεση στην Πάτρα, πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στρατόπεδο για την συγκεκριμένη μονάδα που είναι; Δηλαδή τεθωρακισμένα;
Σόρρυ που σας πρήζω με όλες αυτές τις ερωτήσεις, αλλά αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι παραπάνω θα με βοηθούσε πολύ. _________________ 

|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Mon Nov 30, 2009 4:07 pm
Post subject:
|
|
|
|
Quote:
|
| Κατ' εξαίρεση, ο μεγαλύτερος αδελφός από δυο αδέλφια που υπηρετούν ταυτόχρονα και οι οπλίτες που έχουν γονέα με κινητική αναπηρία άνω του 67% ή είναι τυφλός, τοποθετούνται μετά τη βασική εκπαίδευση στον τόπο κατοικίας των γονέων τους ή πλησίον αυτής.
|
Με την παράθεση εννοώ ότι δεν παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι τεθωρακισμένα. Θα πάει στο πιο κοντινό στρατόπεδο.
Εννοείται πως πάει παραμεθόριο, είτε είναι Ι4, είτε όχι.
Απλά οι Ι3 άοπλο και Ι4, ως βοηθητικοί, κατανέμονται κατά κύριο λόγο με βάση τις ανάγκες των παραμεθόριων στρατοπέδων, όσον αφορά τη στελέχωση θέσεων και εργασιών τις οποίες οι Ι1, Ι2 και Ι3 με όπλο δεν επαρκούν για να καλύψουν.
Είναι σαφές δε ότι οι εργασίες αυτές ανταποκρίνονται στο γεγονός ότι έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, και δεν το επιβαρύνουν. (π.χ. άμα έχει πρόβλημα με τη μέση, δεν θα τον βάλουν να κουβαλά σαν το γίδι) _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 4:10 pm
Post subject:
|
|
|
εγω που ειμαι Ι4 υπηρετησα κανονικα παραμεθωριο και τωρα ηρθα κοντα. ειχε ακουστει πως στις επομενες σειρες οι Ι4 θα γλητοναν την παραμεθωριο, αλλα δεν ξερω τι εγεινε. αμα παρει κατεξαιρεση παιζει να αλλαξει και απο τεθωρακησμενος να γηνει πεζικαριος. ενας δικος μας αλλαξε αλλα δεν ξερω πως. _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
|
|
|
Back to top
|
|
|
|