Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 12:46 pm
Τίτλος:
Βγήκε και το 455 και ένα έχω μόνο να πώ........αυτά τα sharingan eye τι σκάτα στα δέντρα φυτρώνουν και όλοι έχουν από ενα???? Δηλαδή πως ξεπετάχτηκε ο danzo με sharingan.......
Εκτός βέβαια αν ο danzo εόναι πράγματι ο madara......τελοσπάντων προσωπικά μου φαίνεται ότι το ράβαει από τα μαλλιά ο kishmoto αυτό το ark. _________________
Ρε παιδιά, μήπως ο Danzo είναι ο Obito τελικά; Αν και η ηλικία τους δε νομίζω ότι ταιριάζει, εκτός και αν ο Kakashi... μικροδείχνει
Αλλά αν σκεφτείτε το σακατεμένο χέρι και πόδι, όπως και το μάτι, ταιριάζουν με την περίπτωση του Obito...
Το ξέρω ότι το τραβάω από τα μαλλιά, αλλά πλέον όλα είναι πιθανά... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
να είναι ο Danzo ο αδερφός του Madara ή να πειραματίζοταν πάνω του ο Orochimaru με την συγκατάθεσή του; _________________ "I see dead people..."
"...with skullmasks"
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 12, 2009 5:57 pm
Τίτλος:
Chojin Locke έγραψε:
να είναι ο Danzo ο αδερφός του Madara ή να πειραματίζοταν πάνω του ο Orochimaru με την συγκατάθεσή του;
Το δεύτερο δεν ακούγεται απίθανο πολύ. Ίσως για αυτό τον λόγο να ψάχνει τον Kabuto μιας και ήταν κοντά στον Oro. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 17, 2009 2:33 pm
Τίτλος:
Δεν ξέρω για εσάς αλλά ο Danzo έχει αρχίσει να ανεβαίνει πολύ στα μάτια μου.Χρειαζόμασταν ένα αδίστακτο σαδιστή κακό.Τώρα τελευταία όλοι οι κακοί το γυρνάγαν (βλ. Itachi,Nagato)
Καλά τι σκοπεύει να κάνει ο Sasuke?Batlle Royal? _________________
Δεν ξέρω για εσάς αλλά ο Danzo έχει αρχίσει να ανεβαίνει πολύ στα μάτια μου.Χρειαζόμασταν ένα αδίστακτο σαδιστή κακό.Τώρα τελευταία όλοι οι κακοί το γυρνάγαν (βλ. Itachi,Nagato)
Ναι αλλά ως τώρα δεν δείχνει ότι είναι κακός.
Αυτό που φαίνεται ως τώρα, είναι ότι, ότι κανει το κάνει για το καλό του χωριού.
Άσχετα ότι χρησιμοποιεί υπογειες μεθόδους.
Ως τώρα φαίνεται οτι κάνει αυτό που πιστεύει για το καλό της Konoha ακόμα και αν φαίνεται
αντιπαθής προς τους άλλους.
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 19, 2009 2:08 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
.::Rey::. έγραψε:
Ναι αλλά ως τώρα δεν δείχνει ότι είναι κακός.
Αυτό που φαίνεται ως τώρα, είναι ότι, ότι κανει το κάνει για το καλό του χωριού.
Άσχετα ότι χρησιμοποιεί υπογειες μεθόδους.
Ως τώρα φαίνεται οτι κάνει αυτό που πιστεύει για το καλό της Konoha ακόμα και αν φαίνεται
αντιπαθής προς τους άλλους.
Έχεις ένα point.Αλλά ακόμα και αυτό του "είδους" κακού καιρό είχαμε να τον δούμε.Πέρα από τον Sasuke που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα μέχρι να πετύχει το σκοπό του νομίζω ο Danzo είναι ο δεύτερος που ακολουθεί την ίδια στρατηγική. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας