Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2009 1:01 pm
Τίτλος: Το fairy tail γίνεται anime
όπως θα δείτε και στο παρακάτω link ένα από τα ανερχόμενα shounen manga θα γίνει ανιμε στο τέλος του 2009. πρόκειται για το fairy tail του hiro mashima το οποίο αυτή τη στιγμή απαριθμεί 140 chapters. To σχέδιο θυμίζει έντονα one piece ενώ η ιστορία συσχετιζεται με μάγους που εκτελούν αποστολές για τα guild στα οποία ανηκουν. μέχρι στιγμής η ιστορία είναι φοβερή(κατά τη γνώμη μου) αν και η πλοκή δεν έχει αρχίσει ακόμα να ξεδιπλώνεται. σε όσους δεν το γνωρίζουν θα τους πρότεινα να το ρίξουν μια ματιά ενώ επεισης θα το πρότεινα ως μελλοντικό project των παιδιών.
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 27, 2009 1:17 pm
Τίτλος:
nC!!! Πολύ καλό αυτό! Και έχω ακούσει πολύ πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο manga αλλά τελικά ποτέ δε μπήκα στην διαδικασία να το ξεκινήσω. Όμως απ΄ότι ακούω είναι στο 140 και ακόμα δεν έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται η πλοκή!!! Αυτό θα τραβήξει πιο πολύ και από το One Piece στο τέλος!!! Ελπίζω τουλάχιστον το anime να ακολουθήσει το manga και να μην κοπεί άτσαλα κάπου όπως τα περισσότερα shounen που τραβάνε πολύ...
Οψώμεθα!!!
Υ.Γ:Thx για τις πληροφορίες man!!! _________________
Είχα διαβάσει κι εγώ κάποιες φήμες, αλλά δεν ήξερα ότι οριστικοποιήθηκε! Τα studio που το πιάσανε έχουν βγάλει το Afro samurai και το Ergo Proxy, επομένως περιμένουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα, ελπίζω καλύτερο από τα Studio Pierrot που πιάσανε Naruto και Bleach... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 7:53 pm
Τίτλος:
Μετά από αυτό το ποστ είχα ξεκινήσει να το διαβάζω. Αρκετά ελπιδοφόρο! Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου θυμίζει αρκετά One Piece το οποίο φυσικά δεν είναι κακό αλλά όντως άγνωστο κατά πόσο θα αντέξει η εταιρία να το βγάζει. Και τα 2 που ανάφερε ο gpower2 είναι μικρά... Ελπίζω να μην καταλήξει σαν κανένα Kenichi... (και από άποψη επεισοδίων αλλά και σχεδίου αν και το δεύτερο δεν το κόβω να γίνεται... ) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 8:53 pm
Τίτλος:
Δεν ξερω αμα εχει υποθει νωριτερα,αλλα ο δημιουργος του fairy tail ειναι ή ηταν μαθητης του Oda(Tzolis για αυτο σου μοιαζει και γενικα μας μοιαζει τοσο πολυ στο One Piece).
Τελεια!Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια!Αντε ελπιζω να το δω/διαβασω καποτε _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
just can't wait... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν ξερω αμα εχει υποθει νωριτερα,αλλα ο δημιουργος του fairy tail ειναι ή ηταν μαθητης του Oda(Tzolis για αυτο σου μοιαζει και γενικα μας μοιαζει τοσο πολυ στο One Piece).
αυτο αποδειχθηκε ψεμα.
δεν ηταν κανενος μαθητης.
ο λογος που μοιαζουν τα σχεδια τους εχει το ονομα Akira Toriyama.
μεχ... _________________
αλλωστε οταν μεγαλωνεις με κατι και το θαυμαζεις, αν κανεις κατι δικο σου, δεν αντιγραφεις αυτα που ξερεις... κρατας τα βασικα μονο... _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 29, 2009 9:30 am
Τίτλος:
serestrum έγραψε:
αυτο αποδειχθηκε ψεμα.
δεν ηταν κανενος μαθητης.
Παράξενο...Γιατί έκατσα τελικά και το διάβασα και πραγματικά μοιάζει σε ΠΑΡΑ πολλά σημεία με το One Piece...
(Εκφράσεις χαρακτήρων όταν θυμώνουν, όταν φωνάζουν, friendship πάνω απ'όλα)
Anyway, για να βγει να δούμε τι θα δουμε και εκει... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας