Log in Username Password
Log me on automatically each visit    
Register
Register
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Νέα

Ζητούνται Distributors Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sat Jun 16, 2007 3:37 pm
Post subject:
Reply with quote

xHATEBREEDx wrote:
512 ειναι η ονομαστικη, δηλαδη τερμα ανεβαζω αποσο εχω διαθεσιμη, αλλα δεν κοβω να την ανεβαζουν κι αλλο, εκτος και αν χωσουν αλλο μισο mb κατα την αναβαθμιση σε 25 Mb download, που ανακοινωσαν για τελη Ιουλη.

μακαρι μακαρι.
νταξ δε λεω πολυ καλο οταν κατεβαζεις [και η τιμη απιστευτη σε σχεση με το κλεψιμο του ΟΤΕ] αλλα αν δεν ανεβαζεις σωστα νισαφι...
rat
Παιδί

Post Posted: Sun Jun 17, 2007 10:16 pm
Post subject:
Reply with quote

Έχω βάλει το Gungrave να κατεβαίνει σε server, ο οποίος έχει upload (θεωρητικά) 256 KB/s για κάθε torrent. Ήδη βλέπω ότι πιάνει που και που γύρω στα 50 KB/s upload χωρίς να έχει γίνει completed το torrent. Θα το έχω ενεργό μέχρι να πάει ratio=10 για το συγκεκριμένο torrent. Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να λειτουργεί ο server σε κάποια φάση στο (κοντινό ίσως) μέλλον. Ελπίζω να βγει κάτι καλό. Εάν θέλετε να επιταχύνουμε τη διαδικασία, όσοι το έχετε βάλτε λίγο τα δυνατά σας στο seed για να το πάρει ο server όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Last edited by rat on Sun Jun 17, 2007 10:41 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sun Jun 17, 2007 10:28 pm
Post subject:
Reply with quote

rat wrote:
Έχω βάλει το Gungrave να κατεβαίνει σε server, ο οποίος έχει upload (θεωρητικά) 256 KB/s για κάθε torrent. Ήδη βλέπω ότι πιάνει που και που γύρω στα 50 KB/s χωρίς να έχει γίνει completed το torrent. Θα το έχω ενεργό μέχρι να πάει ratio=10 για το συγκεκριμένο torrent. Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να λειτουργεί ο server σε κάποια φάση στο (κοντινό ίσως) μέλλον. Ελπίζω να βγει κάτι καλό. Εάν θέλετε να επιταχύνουμε τη διαδικασία, όσοι το έχετε βάλτε λίγο τα δυνατά σας στο seed για να το πάρει ο server όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

το εχω να κατεβαινει σε συνδεση 1mbit απτο απογευμα χθες.
αποτι βλεπω το ratio μου εχει πεσει αρκετα οποτε καποιος το δινει γερα...
εκει που ειναι παντως ανεβαζει παραλληλα οτι εχει σε φουλ ταχυτητα [δεν εχει τιποτα αλλο φορτωμενο]
οποτε οτι μπορω κανω Wink

Post Posted: Tue Jun 19, 2007 8:36 pm
Post subject:
Reply with quote

Μετά την εξεταστική θα πάω κι εγώ για 10 mbps. (Το θέμα είναι αν θα πάω προς φορθνετ ή οτενετ! ) Οπότε και το seedαρισμα θα πρέπει λογικά να φτιάξει

Είδωμεν... γιατί με την 700άρα Sad
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Sat Feb 09, 2008 3:19 pm
Post subject: Hmm
Reply with quote

ΟΤΕΝΕΤ ειναι το καλυτερο κατα την αποψη μου. Εχω 24αρα τωρα, μου συγχρονιζει και lock κανονικα σε 23892. Ενω με forthnet...μην το ψαχνεις.

Α, επισης μπορω να βοηθησω στο seeding.

Post Posted: Mon Feb 11, 2008 8:07 pm
Post subject:
Reply with quote

Όλα είναι σχετικά στο εν λόγω θέμα. Παίζουμε με πολλές πιθανότητες. Ο ΟΤΕ όντας για πολλά χρόνια το μονοπώλιο στις τηλεπικοινωνίες, έχει το καλύτερο και μεγαλύτερο δίκτυο χάλκινων συρμάτων σε όλη την Ελλάδα. Επομένως δύσκολα να τον πιάσει κάποιος σε θέματα υποδομής προς το παρόν, καθώς δεν έχουν πέσει σοβαρά κονδύλια γιαυτή τη δουλειά. Από την άλλη, κάποιοι εναλλακτικοί πάροχοι σε κάποιες περιοχές έχουν δώσει βαρύτητα και οι υποδομές τους ξεπερνούν αυτές του ΟΤΕ. Οπότε σε εκείνες τις περιοχές ξεπερνούν τον ΟΤΕ. ΑΠό την άλλη, παίζει ρόλο και ο αριθμός των χρηστών στη συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης παίζει ρόλο και η ταχύτητα σύνδεσης του παροχέα με το εξωτερικό. Εδώ πάλι προηγείται ο ΟΤΕ με την Φόρθνετ να ακολουθεί από κοντά.

Με βάση τα παραπάνω, καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ τζόγος η επιλογή κάποιου παροχέα, καλύτερα να βρείτε κάποιον στην περιοχή σας που είναι ικανοποιημένος με τον παροχέα του και να προμηθευτείτε σύνδεση από τον ίδιο.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Tue Aug 12, 2008 3:00 pm
Post subject:
Reply with quote

Pαιδιά νομίζω μπορώ να κάνω εύκολα upload και έχω πολύ ελεύθερο χρόνο άμα θέλετε μπορείτε να με δοκιμάσετε xD θα ήθελα πολύ να βοηθήσω

Y.K:άμα γίνετε επειδή έχω κάποια παλιά εμπειρία θα ήθελα κιόλας αν γίνετε να μπορούσα να βοηθήσω και να μπω στο sub team..thk Thumbs UP

Click Here to lvl up me!Plz!!!
Get your own at Pokeplushies!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Νέα All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum