Posted: Mon Oct 14, 2013 4:56 pm
Post subject: [AC] Hajime no Ippo: Rising
Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε τα releases μας για τη σειρά Hajime no Ippo:Rising. Πώς σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο; Ελπίζω να σας άρεσε. Σε 5 μερούλες έρχεται και το επόμενο
Ακολουθεί και μία λίστα με τα μέλη της ομάδας μας για να ξέρετε ποιους να ευχαριστήσετε ή να βρίσετε
θα ποσταρω μια απαντηση,που δυστυχως δεν πρεπει να γινει,ομως θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου,καθαρα προσωπικη και μονο
πρωτα απο ολα να σας ευχαριστησω απειρα για αυτο το release της 3ης σεζον του ippo καθως δηλωνω υπερ-μεγαλος θαυμαστης της σειρας...καθως και για να σας ευχαριστησω και για αλλα επεισοδια που μου/μας δινεται την χαρα και την τιμη να τα βλεπουμε με ελληνικους υποτιτλους οπως για παραδειγμα soul eater/fairy tail klp
Εστειλα προσωπικο μηνυμα σε αλλες ομαδες μεταφρασης στα ελληνικα που ειναι ενεργες με σκοπο να τους ρωτησω αμα ξεκινησουνε την τριτη σεζον του ippo δυστηχως ομως δεν ειχανε χρονο
τωρα ερχομαι και στο δυσαρεστο κομματι του να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου,του να μου προσφερουν τετοια χαρα καποια ατομα τα οποια ειναι κατα κορον εγωκεντρικα,και στις απαντησεις τους στο φορουμ για διαφορα θεματα αοριστα και μη ειναι σχεδον παντα ειρωνικοι και εριστικοι οσο δεν φτανει...
για αυτο αλλωστε στο φορουμ ολες οι συζητησεις εξεταζονται και συζητιουνται απο μια ομαδα 7-10 ατομων..
αυτα απο εμενα...ευχαριστω κ παλι για το επεισοδιο
με εκτιμηση κωνσταντινος
Αρχικά να ευχαριστήσω και τους 2 για τα καλά τους λόγια. Είναι η μόνη μας ανταμοιβή και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.
Από εκεί και πέρα φίλε kynige, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε όλη την ομάδα ή σε κάποιους συγκεκριμένα και δεν με αφορά. Δεν νομίζω ότι συμφωνώ με αυτό που λες. Είμαστε αρκετοί άνθρωποι σε αυτή την ομάδα και δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις όλη την ομάδα με ένα - δύο χαρακτηρισμούς. Δεν τρώμε ανθρώπους εν ολίγοις. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε να μιλήσουν οι πράξεις μας για εμάς και όχι τα λόγια. Σε όποιον αρέσει η δουλειά μας είναι ελεύθερος και καλοδεχούμενος να έρθει να την κατεβάσει και να έρθει να μας μιλήσει στο forum. Αν δεν θέλει ας μην έρθει. Ο καθένας έχει την ευθύνη της γνώμης του. _________________
Last edited by Deykalionas17 on Mon Oct 14, 2013 5:31 pm; edited 2 times in total
Posted: Mon Oct 14, 2013 5:27 pm
Post subject:
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια, ελπίζουμε να σας αρέσει και το επεισόδιό μας!
kynigos wrote:
τωρα ερχομαι και στο δυσαρεστο κομματι του να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου,του να μου προσφερουν τετοια χαρα καποια ατομα τα οποια ειναι κατα κορον εγωκεντρικα,και στις απαντησεις τους στο φορουμ για διαφορα θεματα αοριστα και μη ειναι σχεδον παντα ειρωνικοι και εριστικοι οσο δεν φτανει...
Νομίζω ότι μας αδικείς σαν ομάδα, μιας και έχουμε πάρα πολύ κόσμο που μπαίνει εδώ ακριβώς επειδή δεν αποπαίρνουμε με τη μία όποιον καινούριο μπει, σε αντίθεση με άλλα forum.
Όπως και να 'χει, ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του, ελπίζω να αλλάξεις γνώμη στο μέλλον.
Enjoy our releases! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Είδα πριν από λίγο καιρό πως έβγαιναν σύντομα η νέα σειρά του HnI και βρήκα την ευκαιρία να ξεκινήσω και να ξεμπερδέψω με την παλιά...
Ήλπιζα να την δω από εσάς αλλά δυστυχώς το project έχει μείνει stalled εδώ και αρκετό καιρό...
Αισιοδοξώ όμως πως θα καταφέρετε να τελειώσετε αυτή και να την δω μια και καλή ολοκληρωμένη από εσάς...
Καλή αρχή λοιπόν και με τακτικά releases...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
φανταζόμουν ότι θα το ξεχνάγατε αλλά το προσθέσατε στο anidb οπότε μπράβο
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Με το καλό και η 1η σιγά σιγά!
Όλα θα γίνουν παιδιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λατρεύουμε το Ippo και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το μεταφράσουμε όλο στα ελληνικά στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. _________________
Εξαιρετική επιλογή.. Καλή αρχή, ελπίζω να δούμε σύντομα και επεισόδια από την πρώτη season _________________ Επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς!
Posted: Tue Oct 15, 2013 10:21 pm
Post subject:
Συγχαρητήρια στο team! Εύχομαι καλή δύναμη και στα επόμενα!
Ξέρω ότι θα έχει γίνει εξαιρετική δουλειά! Έφυγε για κατέβασμα! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Next
Page 1 of 12
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum