Log in Username Password
Log me on automatically each visit    
Register
Register
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Suisei no Gargantia

[AC] Suisei No Gargantia Goto page Previous  1, 2, 3  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Tue Jun 04, 2013 11:39 am
Post subject:
Reply with quote

Ωραία δουλειά, όπως πάντα. Συγχαρητήρια παιδιά Thumbs UP

Για το anime:Ελπίζω ο πρωταγωνιστής να μας δείξει και αυτός κάποια skills. Προς το παρόν χωρίς το mecha φαίνεται άχρηστος.
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Fri Jun 07, 2013 9:25 am
Post subject:
Reply with quote

Ευχαριστω πολυ! big smile
Back to top

Post Posted: Fri Jun 07, 2013 11:40 am
Post subject:
Reply with quote

μπραβο παιδες!
απο τα καλυτερα αυτη τη σεζον.
οχι το κλασικο mecha που νομιζατε Wink
Back to top

Post Posted: Thu Jun 13, 2013 3:54 pm
Post subject:
Reply with quote

παιδια βαζω τα επισοδια σε usb για να τα δω στη τν αλλα δεν εχει ουτε εικονα ουτε ηχο Sad ... καποια βοηθεια???
Back to top

Post Posted: Fri Jun 14, 2013 3:27 pm
Post subject:
Reply with quote

Να και τα 1080αρια Thumb 2 Up Thumb 2 Up καλη συνεχεια παιδια !!!

Post Posted: Fri Jun 14, 2013 7:38 pm
Post subject:
Reply with quote

sofiafg wrote:
παιδια βαζω τα επισοδια σε usb για να τα δω στη τν αλλα δεν εχει ουτε εικονα ουτε ηχο Sad ... καποια βοηθεια???

ΑΝ έβαλες τα 10bit 1080p δε θα παίξουν ποτέ γιατί όπως ανακοινώθηκε και από τα παιδιά στα release news δεν υπάρχει media player (ή TV USB2.0 ) που να τα υποστηρίζει (Υπάρχουν κάποιων εταιριών αλλά όχι των γνωστών και δεν βρίσκονται Ελλάδα σε φυσικά καταστήματα)

Σα σειρά καλή και διαφορετική για mecha και προχωράει γρήγορα -ίσως και βιαστικά, όπως φαίνεται από το 6-7 επεισόδιο και μετά- λογικά γιατί όπως διάβασα θα είναι 13 episodes ο κύκλος). Το release κατεβαίνει να το δω και να πω και γω τη γνώμη μου happy

Απορία. Γλιτώνετε τόσο πολύ χώρο με το 10bit ? Ξέρω πως είναι και ψιλομόδα (όπως όλα που ξεκινούν πάντα από fansubbers στο encoding, αλλιώς ίσως να μην είχαμε ακόμη .mkv x264 8bit) αλλά αυτό που δεν παίζουν στο 99.999999% των media players του κόσμου είναι ψιλοεκνευριστικό (παντού μου τη σπάει όχι μόνο σε σας) happy Για αυτό ρωτάω αν έχει τόσο μεγάλη μείωση απαιτούμενης χωρητικότητας. Γιατί σαν ποιότητα με απλή ματιά (όχι εξειδικευμένα) δεν έχω δει καμιά διαφορά σε πολλά releases και πολύ καλών fansubbers.
Back to top

Post Posted: Sat Jun 15, 2013 12:25 am
Post subject:
Reply with quote

ViNcEnT wrote:

Απορία. Γλιτώνετε τόσο πολύ χώρο με το 10bit ? Ξέρω πως είναι και ψιλομόδα (όπως όλα που ξεκινούν πάντα από fansubbers στο encoding, αλλιώς ίσως να μην είχαμε ακόμη .mkv x264 8bit) αλλά αυτό που δεν παίζουν στο 99.999999% των media players του κόσμου είναι ψιλοεκνευριστικό (παντού μου τη σπάει όχι μόνο σε σας) happy Για αυτό ρωτάω αν έχει τόσο μεγάλη μείωση απαιτούμενης χωρητικότητας. Γιατί σαν ποιότητα με απλή ματιά (όχι εξειδικευμένα) δεν έχω δει καμιά διαφορά σε πολλά releases και πολύ καλών fansubbers.

Γενικα εχεις ενα πολυ μικροτερο file size σε καλυτερη ποιοτητα.Και εγω προσωπικα το θεωρω λιγο σπαστικο να μην μπορεις να το παιξεις σε media player αλλα καποτε ειχαμε θεματα και με τα 1080p που δεν παιζαν σε αδυναμα pc και σε λιγες τηλεορασεις,ομως τωρα παιζουν σχεδον παντου Wink

Γενικα ολα τα καλα group ακολουθουνε αυτην την μεθοδο και προσωπικα πιστευω οτι δεν θα αργησει να βγουνε στο εμποριο media player που να παιζουν 10bit,ηδη καποιοι παιζουν σε beta μορφη, απλα υπομονη! Thumbs UP
Back to top

Post Posted: Sat Jun 15, 2013 1:36 am
Post subject:
Reply with quote

ViNcEnT wrote:
Απορία. Γλιτώνετε τόσο πολύ χώρο με το 10bit ? Ξέρω πως είναι και ψιλομόδα (όπως όλα που ξεκινούν πάντα από fansubbers στο encoding, αλλιώς ίσως να μην είχαμε ακόμη .mkv x264 8bit) αλλά αυτό που δεν παίζουν στο 99.999999% των media players του κόσμου είναι ψιλοεκνευριστικό (παντού μου τη σπάει όχι μόνο σε σας) happy Για αυτό ρωτάω αν έχει τόσο μεγάλη μείωση απαιτούμενης χωρητικότητας.

Δεν χρησιμοποιούμε τα 10 bit για μείωση χώρου. Το χρησιμοποιούμε για διατήρηση κάποιων συγκεκριμένων λεπτομερειών στην εικόνα (όπως πχ ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, ιδιαίτερα στις σκοτεινές σκηνές). Αυτό που θέλει να πει ο devilmanson είναι ότι θα μπορούσαμε να τις διατηρήσουμε και σε 8 bit, αλλά θα είχε ασύμφορα μεγαλύτερο κόστος σε χώρο.

Την έκδοση 1080p την βγάζουμε για όσους θέλουν υπερβολικά υψηλή πιστότητα εικόνας. Αν όπως λες δεν μπορείς να δεις ιδιαίτερη διαφορά, τότε πίστεψέ με, δεν θα δεις σχεδόν καμία διαφορά αν κατεβάσεις την 720p έκδοση, την οποία φροντίσαμε να διατηρήσουμε στα 8 bit.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Sat Jun 15, 2013 2:16 am
Post subject:
Reply with quote

Αν προσφέρει πολύ καλύτερη διαφορά σε "μαύρο" τότε πάσο. Η μεγάλη μου αδυναμία να είναι σωστή η διαβάθμιση του.
10 bit με 8bit διαφορά στην οθόνη του pc δε βλέπω ιδιαίτερα και προσωπικά τα anime series 720p κατεβάζω εκτός των ταινιών όπου παίζει 1080p. Τώρα αν τα βάλω στο projector ή σε τηλεόραση με καλό επεξεργαστή εικόνας τότε ναι θα το τεστάρω το 10bit happy

Thnx for the info.
Back to top

Post Posted: Sat Jun 29, 2013 3:12 pm
Post subject:
Reply with quote

Πολύ ωραίο anime και πολύ καλή δουλειά, σας ευχαριστώ πολύ.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Thu Jul 04, 2013 8:59 pm
Post subject:
Reply with quote

Παιδιά, η σειρά είναι πολύ καλή και μπράβο σας. Θα ομολογήσω όμως ότι μόλις είδα ότι ήταν μόνο 13 επεισόδια και ενώ είχα δει ήδη μέχρι το 7ο δεν άντεξα και τα κατέβασα με Αγγλικούς υπότιτλους από Deadfish και το ολοκλήρωσα. Θα τα κατεβάσω και στα Ελληνικά για την συλλογή μου από animeclipse βέβαια. Έχω κατεβάσει και δει όλες τις ταινίες και τις περισσότερες σειρές σας παιδιά και είμαι ενθουσιασμένος από την δουλειά σας.

Post Posted: Fri Jul 05, 2013 7:49 am
Post subject: 1 σειρα
Reply with quote

Καλημερα παιδια ποτε θα βγουν τα 4 τελευτεα επισοδια της σειρας? Thumbs UP

Post Posted: Fri Jul 05, 2013 11:24 am
Post subject:
Reply with quote

Εντος της εβδομαδας θα γινει release! Wink Wink
Back to top

Post Posted: Fri Jul 05, 2013 12:36 pm
Post subject:
Reply with quote

Ψέμματα λέει μην το ακούτε. Πρώτα θα κάνουμε release στο fairy tail και μετά στο gargantia.

Post Posted: Fri Jul 12, 2013 5:34 am
Post subject:
Reply with quote

Μπράβο παιδιά ακόμα 2 και τελειώνετε και μετά να πιάσετε κάποιο από τα άλλα!
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Suisei no Gargantia All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum