Posted: Sun Apr 29, 2012 5:54 pm
Post subject: Dragonball - Υπότιτλοι
Καλησπερα παιδια εψαχνα υποτιτλους για το πρωτο Dragonball τα 153 επισοδεια δηλαδη και μου ειπε ενας φιλος μου οτ υπαρχουν στο xsubs.tv Προσπαθω να μπω στο σαιτ τους αλλα δεν μπαινει με τιποτα μαλλον εχει πεσει. Αν τα εχει κατεβασει καποιος και θελει, να του δωσω ενα μειλ να μου τα στειλει.
Ευχαριστω !
Posted: Sun Apr 29, 2012 6:22 pm
Post subject:
Το xsubs έκλεισε γιατί του έκαναν επίθεση χάκερς. Λογικά κάποια στιγμή θα ξανανοίξει, αλλά το πότε είναι άγνωστο. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Υπέροχα , τους έψαχνε πολύς κόσμος. Από απλή περιέργεια γνωρίζει κάποιος αν έχουν βγάλει και για το Z ; _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Posted: Sun Apr 29, 2012 9:27 pm
Post subject:
tolias63 wrote:
Έχουμε (είμαι κι εγώ στην ομάδα ) βγάλει μέχρι τη season 5 (επεισόδιο 165).
Μόλις ανοίξει το xsubs θα συνεχίσουμε.
Ευχάριστα νέα.
Καλή φάση, δεν ήξερα ότι είσαι μέλος στο xsubs. Κατέβαζα από εκεί, και κάνατε εξαιρετική δουλειά, οπότε περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή σας. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Sun Apr 29, 2012 9:31 pm
Post subject:
Βασικά, δυστυχώς δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα ανοίξει, αλλά το ελπίζουμε. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Έχουμε (είμαι κι εγώ στην ομάδα ) βγάλει μέχρι τη season 5 (επεισόδιο 165).
Μόλις ανοίξει το xsubs θα συνεχίσουμε.
Μπράβο σας, πολύ καλά κάνετε που τα μεταφράζεται. Εξαιρετική δουλειά !
Έχω κάποια Dragonball επεισόδια, αλλά μάλλον δεν είναι τα σωστά (γιατί δε μου βγαίνουν συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι). Μόλις με το καλό ανοίξει η σελίδα θα τσεκάρω και με ποιας ομάδας τα επεισόδια έχετε δουλέψει για να τους τιμήσω τους υπότιτλους ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Τους υπότιτλους μου τους έχει δώσει ένα παιδί τώρα πρόσφατα και μου είπε ότι τους είχε κατεβάσει παλιά από το Γαμάτο όσο ήταν ανοιχτό. Aρα δεν θα είναι αυτοί που ψάχνεις. _________________
Έχω κάποια Dragonball επεισόδια, αλλά μάλλον δεν είναι τα σωστά (γιατί δε μου βγαίνουν συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι). Μόλις με το καλό ανοίξει η σελίδα θα τσεκάρω και με ποιας ομάδας τα επεισόδια έχετε δουλέψει για να τους τιμήσω τους υπότιτλους ...
Ειναι της μορφης wmv dvdrip και σου βρηκα και το τορεντ οριστε θα κατεβει λιγο αργα αλλα αξιζει το κοπο ειναι τρομερη ποιοτητα !
Posted: Tue May 15, 2012 2:08 pm
Post subject:
Ειλικρινά κρίμα, τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum